thotares Discussion started by thotares 13 years ago

09.09.2008

Thoth Bilgileri

SUYUN KODLANMASI

Size bir önceki yazımızda kristaller ve onların görevlerinden söz etmiştik.Bugünkü konumuz da yine bir kristal yapıdan oluşan su.Suyun nerelerde ve ne için bulunduğunu aktarıyoruz.Su varlığın ilk oluşumudur.Önce su vardı.Sonra su, içerdiği Tanrının Işığından gelen bilgilerle yapısını değiştirerek farklı şekil ve biçimlere dönüştü.

Su en derininde kristalize olmuş yapıdadır. Sizler bunu bilim adamlarınızın araştırmalarından biliyorsunuz. Bu kristal yapının muazzam bir hafızası bulunduğunu da. Hafızasına aldığı bilgileri yayın yaparak dağıtır ve dönüşümler sağlar.

Kâinatın ilk oluşumunu su başlatmıştır. Daha sonra ise kendini değişime uğratarak maddeleşmiş ve katı dediğiniz tüm varoluşları gerçekleştirmiştir. Dünyanızın içinde bulunduğu bu sonsuzluk okyanusu kendi yapısını yine suyla korur.

Sizin varoluşunuzun ilk aşaması da, kadın ve erkekteki farklı bilgi sularının birleşiminden oluşur.Bu sular içerdikleri bilgileri birbirinin içine geçerek bütünleştirir ve kendi içinde bölünmelerle yeni bir insan yaratır.Bu yaratım, yaratıcının bilgilerinin kullanılmasıyla sağlanır.Çünkü su içinde taşıdığı bilgileri Tanrıdan alır..Hücre yapınızın değişimiyle suyun da gücünü ortaya çıkardığı bir zamana girdiniz.Hücrelerinizdeki su içinde tuttuğu bilgileri bırakmaya başladı.

Bu bilgiler hücrelerdeki katı maddenin atılarak, yerine ışığın girişinin sağlanması ve bedeninizin bu yeni oluşuma hazırlanmasıyla ilgilidir. Beyninizin temel yapısı suyun gücünün farkındadır ve tam da bu yüzden sizinle bu konuşmaları yapabiliyoruz. Çünkü siz tarihler boyunca sol beyni kullanmaya eğilimliydiniz. Oysa bizimle olan temasınız sol beynin devreden çıkmasını gerektirir.

Şimdi sizinle yaptığımız çalışmalarda yine kalbinizin sesini dinliyorsunuz. Ve bunları sorgulamadan doğru kabul ediyorsunuz. Bu insanlığın büyük dönüşümünün işaretidir. Suyun taşıdığı bilgileri artık kullanmaya başladınız. Ve de bu yüzden büyük bir hızla yeni yaşamı oluşturuyorsunuz.

Dünyanız da içerdiği suyla kendini döndürüyor ve yapısını bütün tutabiliyor. Çünkü suyun miktarı hep aynıdır. Buradaki muazzam dengeyle dünya kâinata bağlanıyor ve birleşik enerjiler alanına bilgileri aktarabiliyor. Tıpkı kristaller ve kapılarda olduğu gibi.

İşte görüyorsunuz, her şey birbirine bağlı ve bütünün korunmasına kodlanmış durumda. Bütünün yapısına uymayan her sistem çökmeye mahkûmdur. Kâinatın değişmez kuralı budur. Tanrının yaratımını korumaya ve sistemi devam ettirmeye programlanmıştır.

Tam da bu yüzden, oluşan yeni sisteme aykırı olan her ne varsa dışarı atar. Bu günümüzde sizin sevgiye odaklanarak ve kişisel niyetlerinizi de yine bütünün hayrına yapmanızla ilgilidir. Buna uymayan kendi seçimlerinin sonuçlarını yaşamaya zorunlu olacaktır.

Size bir çok kez yeni yaşamın düzeninde nelerin varolup nelerin olamayacağını anlatmıştık..

Ve şimdi yine aynı şeyleri söylüyoruz.Bu yazıyı lütfen sadece kalbinizle okuyun ve insanlara aktarın.Çünkü sistem çok büyük bir hızla yeni yaşamı yerleştirmeye çalışıyor..Sizler bilgileri insanlara aktarabilirsiniz.Böylece insanlar size yeni yaşamı nasıl oluşturabileceklerini soracaklardır.Konulara uzak olanlara çok yakında istedikleri kanıtın oluşacağını söylüyoruz.

Çok kısa bir süre sonra hücrelerdeki ışık görülmeye başlanacak..Bundan dolayı siz paniğe kapılmadan, bunun yeni yaşamın gereği olduğunu bilecek ve sevinçle karşılayacaksınız.Ve o günden itibaren her şey yeni yapısını oluşturmaya zorlanacak.Dünyanın yaydığı ışık güçlenerek kristaller ve kapıların daha aktif bir şekilde çalışmasını sağlayacak.

Sizler bu güçlenmeyi kendi bedenlerinizdeki değişimlerin hızlanması ve bilincinizde yükseliş olarak deneyimleyeceksiniz. Bu bilinç yükselişi ancak siz buna izin verirseniz gerçekleşecek. Bundan dolayı da siz kendi içinizde taşıdığınız suya bütünün de hayrına olacak kodlamalar yapın. Suyun bilgilerine kendinizi açın ve sevgiye uymayan katılıklarınızı atın.

Sizin yaşamınız suyunuza kodlanmıştır. Bilgiler herkes içindir. Burada seçimlerle ilgili olarak siz bilgiyi alır veya almazsınız. Size bu yazıyı bugün oluşturduk ve hemen de yolluyoruz, çünkü sizin bilincinizin açılması ve bunları anlayabilmenize göre bizim zaman ayarlamalarımız olur. Ve o gün de bugün. Okuyun. İçselleştirin. Önce yakınlarınıza, sonra da çevrenizdeki insanlara aktarın. Kalbiniz sizi doğru kişilere yönlendirecektir.

Sakın insanlarla bu konuda tartışmaya girmeyin. Öyle bir durumda oradan uzaklaşın ve onların bilgiyi alma günlerinin o gün olmadığını düşünün. Sizlere bu konuları aktarmak bizim için büyük sevinç sebebi. Çünkü var oluşun hiçbir döneminde bu aktarımlar böylesine kolay olmamıştı. Bunun değerini kısa zaman içinde anlayacaksınız.

Sizleri sevgiyle kucaklıyor ve Solaranın ışığını artık görebilir, hissedebilirsiniz diyoruz. Yüzünüz hep ışığa dönük olsun. Işığın, suyun, kristal ve kapıların bilgisine kendinizi açın. Ve bunların aydınlığını yaşamınıza yerleştirin.

Solara
http://www.kurtulus-yolu.com/forum/showthread.php?299-Suyun-Kodlanmas%FD