thotares Discussion started by thotares 13 years ago

15 Haziran 2011

Yuvadan Selamlar

Dönüşü Olmayan Nokta

Tüm insanlık geri dönüşü olmayan bir seviyeye ulaştı. Titreşimsel durumda geriye dönüş yok ve bu gün insanlar kritik kitle seviyesine ulaştı. Bunun geldiğini biliyordunuz. İstikametin bu yolda gittiğini biliyordunuz ve son zamanlarda sevginin gezegeninizde kollektif içinde korkuya boyun eğdireceği bir diğer kritik kitle seviyesine erişmiş olduğunuzu anlatmıştık. Korku gezegende kendini motive etmek için kullanılmakta olan tek motive edici faktör oldu. Şimdi yeni bir motivasyon bulmak faydalı olabilir.

Bugün, bunu bir adım ileri götürmek istiyoruz. Yolculuğunuzla ilgili bazı algılarımızı paylaşmak istiyoruz. Başlangıçta bu küçük, minik adımlar idi ve şimdi tek bir harekette yapabildiğiniz kadar çok adımı sıçramak için bu dev sıçramaları yaparak son süratle koşuyorsunuz. Bu değişimlerden dolayı oluşturduğunuz rahatlığın çoğu değişmeye başlıyor. Bu sizin rahatsız olacağınız anlamına gelmiyor, sadece bir zamanlar size rahatlık getiren şeyler artık rahatlık getirmeyebilir. Enerjinizi en yüksek potansiyelinde kullanmak için mekanı temizlediniz. Bir iş, güç, müşteri topluluğu, arkadaşlık ve tüm destek ağlarını yarattınız, yine de yakında aynı şekilde desteğe ihtiyacınız olmadığını göreceksiniz. Tüm insanlık titreşimde çok sessiz ama çok etkili ve dev bir adımı henüz attı ve bu çok hızlı gerçekleşti. Herkes bunda birlikte olduğu, kendi büyümenizi ölçebildiğiniz ve görebildiğiniz bazı sınır noktalarınız olduğu sürece bunu yapmaya devam edecek.

Oyunu Değiştirmek

İleriye doğru gitmeye devam etmeniz için kendi büyümenizi görmek neden gereklidir? Bu bir oyun, sevgililer. Tam olarak budur, bir oyun. Koruyucuya, getirmek ve dünyanıza uyan mesajlara tercüme etmek zorunda olduğu Yuvadan direkt olarak bilgi vermemizin ne kadar zor olduğunu biliyorsunuz.

Çalışmaya başlayan bazı çok ilginç parçalar var. Size birkaç soru soralım ve sonra gözden geçirelim ve yanıtların veya önünüzde uzanan olası potansiyellerin bazılarını ortaya çıkarmaya yardımcı olalım. Sizi güçlendiren hangi inanç sistemlerini taşıdığınızı kendinize sorun. Dünyanızdaki inanç sistemleri hakkında birçok kez konuştuk. Yolunuzda olma inanç sistemleri hakkında birçok kez konuştuk. Birçok kez çatırdamak ve çökmek zorunda olan katı, istikrarlı ve esnek olmayan inanç sistemleri oluşturuyorsunuz. Bazen sonraki seviyeye ilerleyebilmeniz için, bu inanç sistemleri büyük drama ve zorlukla çöküyor. Yeni deneyimlere açık olduğunuz ve yeni düşüncelere ve algılara açık olduğunuz esnek inanç sistemleri inşa etmeyi düşünmenizi istiyoruz, çünkü bu dev sıçramalardan birini yaptığınız her seferinde, her şeyi farklı bir perspektiften görüyorsunuz ve bu muazzam. Neden?

Ayna Ayna

Sevgililer, sizler yaratıcılarsınız. Her bir düşünceyi yaratanlarsınız. Sahip olduğunuz her duygu, tezahür etmesi için düşünceyi evrene ateşleyen bir tetikleyicidir. Bu, kalbiniz vasıtasıyla manyetik olarak yapılır. Her bir diğer yaratıcı ile bağlantılı olarak yapılır, siz saklı bir yaratıcısınız – bir şekilde enkarne olan tanrı. Buraya gelip oyunu oynamak ve insan rolü yapmak için, zaman illüzyonuna girmek gerekliydi, çünkü Dünya gezegeninde sonsuz olmak işe yaramaz. Bu, sonlu olma rolünü oynama oyunudur ve şimdi, gerçek doğanız sonsuz iken bunu çok iyi oynamayı öğrendiniz. İllüzyon yaratmak için her biriniz kendinize ait kutsal bir yer yaratırsınız. Kendi küçük baloncuğunuz içindeki kendi realiteniz ve bu Dünya gezegeni üzerindeki tek yaratıcı olmadığınızın farkında varmaya başladığınız bir noktaya kadar çok iyi işliyor. Bu, meydan okumanın geldiği yerdir ve eğer toplumlarınıza, işlerinize, hükümetlerinize, ister din, kiliseler, sihrinizi yansıtmak için bir araya gelen herhangi türde organizasyonlar olsun tüm kollektif titreşimlere bakarsanız, olan şey budur.

Bundan ortaya çıkan tüm iyi şeylere bakın. Dinler sevgi bilincine dayanan muazzam kuvvet, birlik ve topluluk getirdiler. Birçok insanın yapmaya çalıştığı ve etkili şekilde kullandığı kavramları ve fikirleri güçlendirdiler. Bu doğada olan bir şeylere sahip olmak neden bu kadar harika? Çünkü bu, ışığınızı yansıtabilen bir inanç sistemidir. Bu ayna biçimindeki bir şeydir. Burada Dünya’da dinlerle sınırlı olmayan birçok aynalarınız var. Her biri bir şekilde eşsiz sihrinizi yansıtır ve gerçekte kim olduğunuzu hatırlamanıza yardım etmek için tasarlanır. Bu yerlerde içinizdeki ruhu, içinizdeki tanrıyı canlandırırsınız.

Dünya gezegeninde neden bu kadar çok din var? Bu son zamanlardaki bir soru. Bunun nedeni çok basitçe, tüm dünyada farklı titreşim aralıklarına sahip olmanız ve her birinin temsil edilmesine ihtiyaç olmasıdır. Hangisini kullandığınızın bir fark yaratması gerekmiyor, çünkü bunların hepsi ışığınızın bir yansımasıdır. Bir tanrı diğer tanrılara yer açmadığı zaman zorluklar olur. Çoğu dinler diğerlerini dışladı ve bu birçok problemlere ve savaşlara neden oldu. Bu nedenle büyüdüğünüzü söylüyoruz, bir aynadaki gerçek yansımanızı görmeyi diliyorsanız, sizinle büyümek için yeterince esnek olan bir ayna bulun.

Işık Aynaları

Işık aynası nedir? Size bir taş uzatsaydık – küçük, minik bir taş – ve buradan ayrıldığınızda cebinizde bu güzel taşı taşıyın, bu andan itibaren sizin için her şey sihirli şekilde çalışacak deseydik. Bu işe yarar mıydı? İşe yarayacağına inanıyorsanız, işe yarayacaktır. Bir doktora gittiğinizde, doktor şöyle der, “Bu yaygın. Hiç de problem olmayan bu problemi düzeltmene yardımcı olabilirim. Birçok insanı iyileştirdik. Sadece sana şu hapı veriyoruz, iyi bir gece uykusu çek, iyi olacaksın”. Bu işe yarar mı? Bunun olacağına inanırsanız, işe yarar. Şüpheleriniz varsa, allopatik tıbbın sizin için işe yarayıp yaramadığını bile merak ediyorsanız, aynı şekilde işe yaramayacaktır. Bunlar herkes için işe yarayan kesin şeyler değildir. Her birey bu nedenle bireydir. Siz büyürken, çeşitlilik yelpazesi daha da büyür. Size söylediğimiz şey, bunların ışığınızın yansımaları olduğudur. Bunlar küçük tanrıların Dünya gezegeninde enerjilerini kullanmak zorunda oldukları yollardır. Onu kendileri görmek için bir şekilde yansıtmak zorundadırlar. Bu nedenle kendinizi düzenli olarak görmeniz için, bilinçli olarak aynalarınızın farkında olmanızı istiyoruz ve aynalar toplamanızı ve bir sürü aynaya sahip olmanızı, onları evinize yerleştirmenizi ve tüm bu potansiyelleri oluşturmanızı istiyoruz. Hayır, burada görsel aynalardan bahsetmiyoruz, rahatlayabilirsiniz. Bu, kendinizi aynada görerek her an saçınızı düzeltmek zorunda olduğunuz anlamına gelmiyor. Gücünüzü kullanabileceğiniz, ışığınızı yansıtabileceğiniz birçok esnek inanç sistemine sahip olduğunuz anlamına geliyor.

Sözlerimizi işiten birçok şifacı ve öğretmen var. Birçok şifacıyı ve öğretmeni çağırıyoruz, çünkü bu birçok yaşamlarınız boyunca Dünya ile çalıştığımız enerjidir ve çok heyecanlıyız, çünkü perdeyi açmaya başladığınız noktadasınız. Perdenin arkasındaki, daha önce hiç duymadığınız sesleri, farklı parçaları duymaya başlıyorsunuz. Bu sizin büyümenizdir, bu, bunu yapmanızı sağlayan kendi fiziksel varlığınızdaki değişimlerdir. Bu, farkında olmaya başladığınızı anlatıyor. Bu, sadece tek bir gerçek olduğu ve tüm bu parçaların gerçeğinizi yansıttığı anlamına geldiği illüzyonudur. Bunu neden söylüyorum? Aslında burada gezegende birçok gerçek varken her birinizin bir gerçeğe sahip olduğunuzu neden söylüyoruz? Bundan daha önce söz ettik. Hatırlanacak iki önemli kısım olduğunu size anlattık. Birincisi, siz tanrısınız ve yaratıcı güçlerinizi kullanma sorumluluğunuz var. İkincisi ve muhtemelen eşit ölçüde önemli olanı; siz tek tanrı değilsiniz. Güçlerinizi etrafınızdaki diğer yaratıcılar ile uyum içinde kullanmalısınız. Bu, dünyada yaratılacak cennetin tüm kollektifini bir araya getiren kısımdır. İlerlediğiniz şey budur – güçlenmiş bir toplum – böylesi daha önce Dünya’da hiç var olmadı. Her zaman özgür seçime sahiptiniz, ama kollektif titreşim olarak kendi gücünüzü tam olarak almayı hiç seçmediniz. Bu ne anlama geliyor? Eğer siz tanrıysanız, tanrı olarak artık oyunu oynamaya ihtiyacınız olmadığı anlamına mı geliyor?

Sorumluluk = Gücün Dengesi

Pekala, bu kavrama ve bu fırsata sahipsiniz, ama birçoğunuz gezegeni ve tüm insanlığı şimdi önünüzde bulunan bu adımı atabileceğiniz noktaya getirmek için çalışarak, yaşamlar boyu öğretmenler veya şifacılar olarak burada bulundunuz. Bu gerçekleşiyor. Perdeler kalkıyor ve gördüğünüz şey sizin kendi yansımanız. Bunu anlamanız çok önemli, çünkü inanılmaz gücünüzle birlikte bir sorumluluk seviyesi geliyor ve gücünüz sadece siz bu sorumluluk seviyesini aldığınız zaman dengelenebilir. Gücünüz yalnızca bu sorumluluk seviyesini arttırdığınız zaman artabilir. Her birinizin önünde bulunan şey budur. Her birinizin görmeye başlayacağınız alan budur.

Işığın 21 Gün Yansıtılması

Şimdi zaman illüzyonunuzda oynar gibi rol yapacağız ve bu noktadan itibaren ve tam şu andan itibaren 21 gün boyunca, size kendinizi göstereceğiz. Kendi gücünüzün direkt olarak sahip olduğunuz bir şeye – tam önünüzde tezahür eden bir fikir, bir kavram – geri yansıdığını göreceksiniz. Sonraki 21 gün boyunca mucizeleri izleyin. Yaşamınızda birçok mucize yaratacaksınız, ama onu yaratmış olduğunuzu tam çekirdek özünüzden kesinlikle anlayacağınız, reddedilemez olan en azından bir mucize olacak. Size güven vermek için, gerçek doğanızı bilmeniz için zaman zaman bunu yaparız. Yuvayı hatırlamanızı engelleyen bir perde oluşturdunuz, bu perde geçmiş yaşamlarınızı hatırlamanızı engelliyor, bir ruh olarak ilerlemenizi hatırlamanızı engelliyor ve şimdi gerçekleşmekte olan şey, bu perdeyi tamamıyla çözmeye başlamanızdır.

Beyninizin iki lobu arasına perde koydunuz. Beyninizin iki yarım küresi olmasının nedeni budur. Soldaki lobun zaman illüzyonunu taşıdığını düşünün, sağdaki lobda zaman yoktur. Sağ beyin Yuvayı temsil eder, sol beyin Dünya’yı temsil eder. Bunlar şimdi daha önce hiç gerçekleşmeyen bir şekilde bir araya harmanlanıyor. Ruh evrimleşiyor ve fiziksel varlık güçlenmiş ruhu barındırmak için evrimleşecek. Birçoğunuz bir şekilde ruh ile konuşmaya başlıyorsunuz. Hepiniz Yuvaya direkt bağlantılara sahip olduğunuz kendinizin parçalarını bulmaya başlıyorsunuz. Buna güvenirseniz, ışığınızı demirlemek için bu enerjiyi getirmeyi öğreneceksiniz. Işığı topraklayacaksınız, yolculuk yapması için ona yeni bir yol vereceksiniz ve ışığınızı çok güçlü bir şekilde çağıracaksınız.

Her biriniz bunu kendi şeklinizde yapmaya başlıyorsunuz. Sadece omzunuza hafifçe dokunarak hepinize verebildiğimiz tek bir parça olsaydı, bu güven duygusu olurdu. Ruhsal güven olurdu, çünkü ruhunuz bu Dünya’da birçok kez yolculuk yaptı. Birçoğunuz Dünya’nın bu sonraki adımları atmasını mümkün kılmak için her yolu denediniz ve büyük fedakarlıklar yaptınız… ve buradasınız. Bazılarınız “Şimdi uyandığım için, benden ne yapmam bekleniyor?” diyerek rüyadan uyanıyorsunuz. Bununla ilgili birçok kahkaha var, çünkü bu eylemdeki perdedir. Size herhangi bir şey öğretmek için burada değiliz, hatırlamanıza yardımcı olmak için buradayız. Kendiniz için bu yansımayı görebilmeniz için kendinizin o parçasını ortaya çıkarmanıza yardım etmek için buradayız. Bu, başkalarına göstermek veya yeteneklerinizi ya da sihrinizi kanıtlamak ile ilgili değil. O zaman bunu ileri götürürsünüz ve sorumlulukla dengelersiniz ve etrafınızdaki diğer tanrılarla uyum ile dengelersiniz ve her şeye ışık aşılamayı öğrenirsiniz. Bu doğal olarak ışığınızı büyütür. Bu, tam olarak gittiğiniz yerdir ve tam olarak tam şimdi yapmaya başladığınız şeydir.

Işığı Yaymak

Zaman zaman aldığınız o gülümsemeleri etrafa yayın. Her birinizin sahip olduğu armağanları alın ve onu bir şekilde kullanın – bu sadece bir anlığına enerjiyi topraklamak olsa bile – kendi yeteneklerinizi başka insanlara sunmanın bir yolunu bulun. Evet, bu bazen cesaret kırıcı olabilir, çünkü inanç sistemlerinizle dolaşıyorsunuz, “Oh, bu insan burada bunu yapıyor, şu insan bu eğitimi almış. Eğer bunu yapacaksam, o zaman aynı adımları atmam lazım. Aynı süreçten geçmeliyim ve oraya varmak yıllarımı alır.” Bu noktada bunu yapmaya gereksiniminiz olmadığını söylüyoruz. Enerjiniz orada her varlık tarafından çağırılıyor ve eğer enerjinize, tutkunuza girmeye başlarsanız – eğitime ihtiyacı olanlarınız, bunun diğer parçalarına ihtiyacı olanlarınız - buna hızla yönlendirilirsiniz. Bunu planlamanıza gerek yok, kalbinizin yönünde hareket etmelisiniz, kalbiniz size yolu gösterir. Bırakın tanrı size gelsin. O enerjiyi yansıtmanıza izin verin ve o her neyse, din, şifa türü, kitap, heykel veya bir taş, eğer ona inanırsanız fark etmez, o işe yarar. Gerçekten kendi evreninizin merkezisiniz ve yarattığınız her eylemde bunu düşünmeye başlamanızı istiyoruz.

Bu birçoğunuz için çok zordur, çünkü işinizi yapmak için inanılmaz bir hassaslık seviyesiyle geldiniz. Bu hassaslık her şeyi hissetmenizi sağlıyor ve bir an önce enerjinizi oraya koymaya tereddüt ediyorsunuz, çünkü, “Herkes bunu hissedecek, enerjimi oraya koymaya hakkım yok, çünkü herkes enerjimi hissedecek ve enerjim diğer insanların saldırısına açık olmuş olacak.” Bunun tersini düşünebildiğinizi umuyoruz. Enerjiniz sizin tarafından taşınır, çünkü Yuva’nın o parçasını gezegene getirebilen tek kişi sizsiniz. Yuvadan bilmecenin bu parçasını getirebilen tek insan sizsiniz ve burada “Bunu taşımak için yeterince iyi miyim?” diye merak ediyorsunuz. Yuvadaki herkes ilerlemenizi ve kendi parçanızı oyun alanına getirmenizi herkes için onunla oynamanızı söylüyor, siz onu kazandınız.

Evrendeki Kayıp Enerji

Birçoğunuz bir şeyler yapmıyorsunuz, çünkü başka insanların saldırısına uğrayacağınızı veya başka insanları etkileyeceğinizi düşünüyorsunuz, size bunun tersi olduğunu söylüyoruz. Enerjiniz evrende kayıp olan şeydir ve eğer onu içinizde tutarsanız, dünyada cennet tamamlanamaz. Bunlar her birinizin sahip olduğu ve taşıdığı armağanlardır, ama yetersizlik hisleriniz, yeterince iyi olmama hisleriniz geçici parçalardır, bunlardan geçmenizi ve ileri adım atmanızı umuyoruz, çünkü bu blokajlar Dünya’nın ilerlemesini ve bu sonraki adımı atmasını kısıtlar. Hızın arttığını ve sonraki yılda daha da fazla hızlanacağını göreceksiniz. Bunu heyecan verici bir meydan okuma olarak görün. Bunu bir fırsat olarak görün. Enerjinizi her yere boyamanızı istiyoruz. Bunu yapmak için Koruyucuya bir egzersiz verdik, çünkü siz çok hassassınız ve enerjinizin şeyler üzerinde olmasından kaygılanıyorsunuz, bunun saldırgan olmasını istemiyoruz, onu imgeliyormuşsunuz gibi elinizin arkasını kullanmanızı istiyoruz. Enerjinizi birilerine boyamak zorunda değilsiniz, ama bunu yaptığınız zaman, bunu elinizin tersiyle yaptığınızı imgeleyin. Bu saldırgan değildir, sadece evrendeki sorumlu olduğunuz enerjiyi geri koymaktır. Tanrının bu çeşnisini geriye koyuyorsunuz ve tam şimdi buna ihtiyaç vardır. Bu yalnızca tek bir tanrının açılıp gücünü hatırlamasıyla ilgili değildir. Rüyadan uyanan güçlenmiş varlıklar gezegeni ile ilgilidir. Sevgililer, orada olmayı istediniz ve birçoğunuz bu anda bu yaşamda olmak üzere sizin için önemli olan kontratlar bile yaptınız, ama bu anda burada olmak için gelmedikçe bu partinin gerçekleşmesine izin vermeyecektiniz ve işte buradasınız. Bunu yaptınız. Beklemeyin. 2012’yi beklemeyin. 11-11’i beklemeyin. Yarını beklemeyin. Onu şimdi koymaya başlayın. O sanki şimdiymiş gibi davranın ve bırakın ayna sihrinizi yansıtsın. Gerçekleşen şeyleri izleyin. Bu sonraki 21 günün keyfini çıkarın. Hepiniz en az bir hatırlatıcı alacaksınız ve bazılarınız sihrinizin, armağanlarınızın, yeteneklerinizin kalanını alacaksınız. Eşsiz bir ışık çeşniniz var.

Koruyucunun kanallık yapmaya başladığı bir zaman geldi. Kryon enerjisinin bir kitabını okuyordu ve bize sordu, “Kryon’u tanıyor musunuz?” Biz güldük ve bunun komik olduğunu düşündük, çünkü biz birbirinizden ayrı olma rolü yaptığınız şekilde, Yuvada birbirimizden ayrı değiliz. “Bunun harika olduğunu düşünüyoruz, ama perdeyi kaldırıp hepinizin her zaman aynı varlıklarla konuştuğunuzu göreceğiniz bir zamanın geleceğini seninle paylaşmalıyız” dedik. Bir parçanızla konuştuğunuzu keşfedeceksiniz.” Dinlemeyi öğrendikçe, o sınırları kaldırmayı öğrendikçe, bu yolculukta size iyi rehberlik ediliyor. Her adımı atın, onu kendi filtrelerinizden geçirin. Sadece bizim bunları konuşuyor olmamız, bunları almanız için yeterli bir neden değildir. Yeni elbiseler gibi, yeni fikirler nasıl uyduklarını görmek için önce denenmelidir. Bununla oynamanızı umuyoruz ve size uyan o parçalara uyum göstermenizi ve kalanları fırlatıp atmanızı umuyoruz, çünkü gidip her kalbe erişecek olan mesajlar yoktur. Sizinle rezonansa girenleri alın ve onu getirin. Bunu düşünceler, inanç sistemleri ve fikirler ile yapmaktaydınız. Şimdi ışığı ayırt etmeye başlayacaksınız. Gezegeninizdeki ışık değişiyor. O aslında değişmiyor – siz değişiyorsunuz ve daha önce görmediğiniz ışığın parçasını algılamaya başlıyorsunuz. Işığın güneşten veya cihazlarınızdan aldığınız foton parçacıkları olduğuna inanıyorsunuz, ama insan bedenindeki ışığın sevgi olarak hissedildiğini ve bu inanılmaz dalgayı hissetmek üzere olduğunuzu söylüyoruz, bunu yaptığınız zaman, ellerinizi uzatın ve birbirinizin elini tutun. Bu enerjiyi bu şekilde topraklarsınız. Birbirinizin ışığına bu şekilde bakarsınız ve yaratıcı bir varlık olarak yansımanızı görürsünüz. Bunu görkemli taşıyın, sevgililer. Sizinle inanılmaz gururluyuz. Sizler kralın kızları ve oğullarısınız ve kraliyet mirasınızı hatırlamıyorsunuz, ama biz hatırlıyoruz ve sizler doğru zamanda doğru yerdesiniz. Bu ışıkla dans edin. Bu ışıkla oynayın. Önce kendinizi görmek için bu ışığı yansıtın, sonra diğer tanrıların rüyadan uyanmalarına yardımcı olun. Buna güçlenmiş toplum denir ve sizler tam şimdi sevgi hızında o yöne ilerliyorsunuz. Yolculuğun keyfini çıkarın.

En büyük onurla birbirinize saygıyla davranmanızı istiyoruz. Birine baktığınız zaman, tanrının gözlerine bakıyorsunuz. Birbirinizi destekleyin ve yoldaş varlıklar için açabileceğiniz her kapıyı açın, çünkü kollektifin sonraki adımı atmasına yardım ediyorsunuz. Bir oyun oynadığınızı anlayın ve birlikte iyi oynayın.

Espavo.

The group

(Çeviri: Saffet Güler)

http://www.lightworker.com/beacons/2011/2011_06-MirrorMirror.php
http://www.budur.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1247