spiritual Discussion started by spiritual 14 years ago

Sonraki Realitemiz

 

15 Mart 2011

 

Steve Rother kanalıyla

 

Yuvadan Selamlar

 

Güçlendirmeye Adım Atmak

 

Bugün bu odada kullanılmış olan bir sözcük var, bu sözcük onu işittiğiniz her seferinde her bir kişide çok kuvvetli şekilde yankılandı ve yansıtıldı. Bu sözcük güçlendirmedir. Bu temelde tüm insanların tam şimdi içine adım attığı enerjidir. G Çağının, Güçlendirme Çağının şimdi başladığından söz etmiştik. Bu gerçekte insanların kendi ruhlarının daha fazlasını taşımalarını sağlayan gelen yeni enerjidir. İnsan olma rolü yapma oyununu oynamak için ayrılık illüzyonu gerekliydi. İşte burada ışığınızın daha fazlasını taşıyacak olan yeni bir beden, yeni bir enerji sistemi yapıyorsunuz. Bu birbirinize daha direkt bir şekilde bağlanmanızı sağlayacak ve zamanla derin temas iletişimi dediğimiz şeye gireceksiniz. Bu basitçe tüy döküntülerinin çoğunu elimine etmek ve derin bir iletişim seviyesine başlamaktır. Yakında çok az sözcük kullanarak ve tüm iletişimlerinizin daha derin, daha güçlü anlamına sahip olarak her gün bu iletişim seviyesinde yaşayabileceksiniz. 

 

Bu, insan evriminin sonucu olarak gerçekleşiyor. Tüm insanlığın kollektif titreşimi tam şimdi aşırı derecede hızlı ilerliyor ve bu gezegeni her gün değiştirmeye yardımcı oluyor. Şu anda yapılan bağlantılar, derin temasla gerçekleşeceğini anlattığımız şeyleri enerjisel olarak taklit ediyor, sadece şimdi sözler bile olmadan bu derin temas seviyesine enerjisel olarak erişme fırsatına sahipsiniz. Gerçekleşmekte olan budur, çünkü her yerde insanlar enerjisel seviyede iletişim kurmaya başlıyor. Bu odada bulunan sizler veya bu gösterileri izleyenler, yıllardır bunun öğretildiği insanlarsınız. Bu nedenle, bu sizi şaşırtmamalı ne de anlattığımız şeylerde çok fazla bir değişiklik görmeyeceksiniz. Bu gezegendeki her insanın şimdi bu enerjiyi hissettiğini söylüyoruz. Onlar buna nasıl alışacaklarını her zaman bilmezler ve dünyalarında nelerin olup bittiğini her zaman anlamazlar. Tipik olarak gerçekleşmekte olan şey, yeni enerji onların dünyasına girdiği zaman, dünyaları çok küçük olur. Ve bir tür kriz ve dünyanız çok küçük hale gelir. Yol boyunca beş yıl olaylar hakkında düşünmezsiniz, çünkü tüm bilinciniz şimdiki ana sıçradığından hemen önünüzdeki sorunlarla baş ediyorsunuz. Bundaki problem, sizin tam şimdiki zamana gelmeniz, ama gerçekleşen her şeyin amacını kaybetmenizdir, özellikle büyük resmi. 

 

Nereye gittiğinizin daha büyük vizyonunu taşımanıza muazzam şekilde yardım edebilecek bazı anahtarlar vardır ve en büyüklerinden biri güçlendirmedir. Hepiniz, bu gezegendeki her insanın kendi doğal gerçeklerinin, her zaman sahip oldukları doğal yaratıcı gücün en azından %80’nini taşıyabileceği bir hayat sahnesine giriyorsunuz. Rakamları bu kadar çok sevdiğiniz için, size %3’ten azını taşımakta olduğunuzu söyleyeceğiz. Şimdi bu gezegende çok hızlı bir şekilde gerçekleşmeye başlayabilecek çok büyük miktarda değişimi görmeye başlıyorsunuz ve bu çok farklı şekillerde gerçekleşecek.

 

Geçiş İçin Yeniden Konumlanma

 

Bu değişimler, bazen yaşamlarınıza gelen zor deneyimler vasıtasıyla ilerlerken ve yücelirken, kendinizin değiştiğinizi görmenizi sağlayacak şekillerde gerçekleşecek. Birçoğunuz, bu sihrin 2012’de gerçekleşmesi için bu gezegende yeniden konumlanıyorsunuz, sihrin 2012’de gerçekleşmesine siz karar verdiniz. Bu sizin mucizeniz ve yolunda gidiyor. Siz sihir yaratıyorsunuz. Bunun gerçekleşmesi için, enerjiyi devreye almak üzere hem enerjisel hem de fiziksel olarak yerinizde olmalısınız.

 

Birçok insan şu sıralar aksilikler olarak gördükleri olaylar deneyimliyor. Bazıları ilişkilerin zor olduğunu görüyor, bazıları nedenini bilmeden taşındıklarını görüyorlar. Eğer yeniden konumlanıyorsanız, lütfen bunu negatif olarak düşünmeyin. Bu, sizi o pozisyona sokan negatif bir adım olabilmesine rağmen, sizi yapmak için gelmiş olduğunuz şeyin en yüksek potansiyeline yerleştiriyor olabilir.

 

İnsanlar perdeyi kaldırmaya devam ederken, hepinizin birbirinizin parçası olduğunuz, birbirinize bağlı olduğunuz görünür hale geliyor. “Oh, bu enerjiden hoşlanmıyorum. Bu insanı sevmiyorum, bu insanı görmezden geleceğim. Onların etrafında olmayacağım, o zaman onlarla uğraşmak zorunda olmam” demeye o kadar alıştınız ki. Size söylediğimiz şey, yakında enerji alanınızda en uyumsuz enerjiyi bile armonize etmenin yollarını bulacaksınız, çünkü bulmacanın çok kutsal bir parçasıyla Yuvadan geldiniz. Sizin canınızı sıkan o kişi de bulmacanın çok kutsal bir parçasıyla Yuvadan geldi ve problem şu ki, siz bulmacaya uymayan bir şekilde bunu bir araya uydurmaya çalışıyorsunuz. Bulmaca parçalarını oynatıp etraflarında döndürene, onlara farklı perspektiflerden bakana kadar, bu iki parçanın nerede birbirine uyduklarını göremezsiniz. Tüm durumlarda armoni görebileceğiniz yer budur.

 

Güçlendirme Teknikleri

 

Bu sözcüğe, güçlendirmeye bir an için geri dönelim. Bir insan nasıl güçlendirilir? Bunun neyle ilgili olduğundan ve ışığınızın daha fazlasını taşımanın nasıl hissettirdiğinden birçok kez konuştuk, ama özel olarak bunun nasıl gerçekleştiğinden konuşalım. Bunun için bir hile vardır. Siz perdeyi yeniden hareket ettirmeye başlarken ve daha yüksek titreşime erişirken, anında diğer insanlarla bağlantının farkında olursunuz… güçlenmenin en basit yolu, etrafınızdaki insanları güçlendirmektir.  Bu çok basittir; hiç karmaşık değildir. Zorluk şu ki, çoğu kez bunu nerede yapacağınızı göremiyorsunuz. Bu, insanlığın şimdiye kadar ilgilenmekte olduğu bir eylem değildir. Olağan eğiliminiz başka bir insana yardımcı olmaya çalışmaktır. Eğer biri size biraz itelemeye gereksinim duydukları bir problemle veya bir durumla gelirse, onlar için en iyi olacak yöne gitmelerine yardımcı olmak için elbette tam oradasınızdır. Gerçek güçlendirmeye ne dersiniz? Sizden ayrılabilmeleri için o kişiyi güçlendirirseniz ne olur? Sizin yaptığınız işe karşı gelebilmeleri için o kişiyi güçlendirirseniz ne olur? İnsanlığa ne kadar güveniyorsunuz? Ruhunuza ne kadar güveniyorsunuz? İndirgenecek olan şey budur. Sürece güvenirseniz, sahip olduğunuz her fırsatta herkesi güçlendirmeye başlarsınız, çünkü sizi terk etseler de, sizin alanınızda olmasalar da, herhangi bir bağlantı olmasa da, bu sizin enerjinizi onların enerjilerini değiştirdiğinden daha fazla değiştirdi. Bu, Yuvadan getirdiğiniz parçayı, aramakta olduğunuz bulmacanın parçasını size getirecek olan, birçoğunuzun bulacağı anahtardır; siz bu parçaya tutkunuz, amacınız, niyetiniz ve yolunuz diyorsunuz. Tüm o parçalar şimdi ışığa çıkıyor, ama bunlar etrafınızdaki insanlar vasıtasıyla gelecek. Her bir günde etrafınızdaki insanların gözlerine ve kalplerine ne kadar ışık yerleştirebilirsiniz?

 

Gece uyumaya gittiğinizde, bir an durup kendinize, “Bugün kimi güçlendirdim? Kendi ışıklarını bulmaları için başka insanları bencil olmadan güçlendirme yönünde bugün ne yaptım?” diye sormanızı istiyoruz. Onların parçalarının sizinkine uymadığına veya sizinle hiç bağlantıları olmadığına inansanız bile, onları güçlendirirseniz kendi parçalarını bulmacada ait oldukları yere koyarlar ve bu da dünyanızda her şeyin birbirine uymasını sağlar. Bu nedenle, direkt bir bağlantı olmasa bile, yaşamın sırrı etrafınızdaki insanları güçlendirmek ile ilgili olacaktır.

 

Bunu yapmak kolay değildir, çünkü bazen onlara kim olduklarını olma izni verirsiniz. Onlara güven ve cesaret verirsiniz, daha sonrasının kendilerine bağlı olduğunu bilerek ilk adımı atmaları için onları biraz dürtersiniz. O süreçten geçmek zorundadırlar, ama bu, yaşamlarının sonucunun ne olduğunda herhangi bir fark yaratmaz. Eylem bir şekilde onları güçlendirmenizdi. İlk düşünceniz bunun harika olduğudur, çünkü onların ışıkları biraz daha parlak olacaktır, ama bunun güçlendirmeden dolayı artmış olan ışığınızla karşılaştırıldığında soluk olduğunu söylüyoruz. Buna devam etmeyi dilerseniz, bunu yapabildiğiniz kadar yapmanın bir yolunu bulun.

 

Bu, bu gezegendeki her insanın bu sonraki adımı atmasına yardımcı olmanın anahtarı olacaktır. Bunun dünyanıza nasıl uyacağı ile ilgili tüm yanıtlara sahip değiliz. Şu sıralar gördüğümüz daha fazla enerjiyi ve bazı zorlukları anlatabiliriz, ama diğer insanları güçlendirme yollarını bulmakta size güveniyoruz. Yaşamınızın her gününde, her saatinde, her saniyesinde ve her anında ışığınızı ifade edebilmenizin yollarını bulmakta size güveniyoruz. Bu kısım tüm insanlığın sonraki köşe taşı olacaktır; evet, güç mücadeleleriniz olacak, çünkü güç her zaman bir ölçekle ölçüldü ve bu artık uygun değildir. En fazla güçlendirilen insan, her zaman en mutlu insan değildir. Güçlendirilmiş olmanız, gücünüzü almanız veya gücünüze göre hareket ettiğiniz anlamına gelmez.

 

Işıldama Fırsatı Armağanını Vermek

 

Bu basitçe, insanların size dünyalarında çok parlak şekilde ışıldama fırsatını vermesi anlamına geliyor. Sahip olduğunuz her fırsatta, aynı fırsatı etrafınızdaki insanlara verin. Onların olmak istedikleri insan olmalarına yardım etmeye çalışın. Bu odağı “Bende yanlış olan nedir?” veya “Neyi yanlış yapıyorum”dan “Atmam gereken sonraki adım nedir?”e değiştirir. Her gün birazcık da olsa tek bir kişiyi bile güçlendirmenin bir yolunu bulun, yaşamınız bir gecede değişir. Size uzun zamandır ve çok mücadele etmekte olduğunuz her şeyi doğal olarak getiren reaksiyonu ve manyetizmi görürsünüz. Bunun bazen size doğru hareket ettiği yerde kutuplaştığı görülür ve size ulaşmadan hemen önce yan tarafa, erişim dışına hareket eder. Bu kendinizi güçlendirmek ile ilgilidir. Öyleyse, bunu nasıl yaparsınız?

 

Bunu iki şekilde yaparsınız: etrafınızdaki herkesi güçlendirmenin bir yolunu bulun ve sonra birisi sizi güçlendirdiği zaman, bunu alın, buna adım atın ve bunu sahiplenin. Egolarınız var ve yaşamlarınızın kalanında bu egolarla uğraşacaksınız. Bu denge be gerçekte kim olduğunuzu daha fazla sahiplenince, herkesin gerçek ışığınızı daha fazla görebileceğini bilmek ile ilgilidir. Bu, sizin onlardan daha iyi olup olmadığınız veya yeterince iyi olup olmadığınız ya da diğer karşılaştırmalar ile ilgili değildir. Bu sizin ışığınızı bulmanız ile ilgilidir. Gülümsediğiniz zaman gözlerinizi aydınlatan budur. Bu, sadece onların önünden geçerek ve gülümseyerek kalpleri ve yaşamları değiştirme fırsatı veren şeydir. Sizler Yeni Dünyanın meleklerisiniz. Sizler bir bedenle gelmeye ve hala fiziksel formda iken bir ışık demetine bu inanılmaz geçişi yapmaya cesaret eden İnsan Meleklersiniz. Bunun zor olduğunu biliyoruz. Tepkilerinizi gördük. Tanıklıklarınızı gördük ve zorluklarınızı gördük, ama size bunun yalnızca mümkün olmadığınız, ama her gün gerçekleşmekte olduğunu söylüyoruz. Soru, sizin bunu nereye kadar istediğinizdir? Buna ne kadar çok adım atmak istiyorsunuz? Kendi ışığınızı talep etmede ve sahiplenmede ne kadar rahatsınız?

 

Diğer Taraftan Yardım

 

Sevgililer, bu kolay bir karar değil, ama size bağlı. İnsanlar perdenin diğer tarafından muazzam miktarda enerji alıyor. Tam şimdi burada olabilmeniz için bir kenarda duran tüm o varlıklar hazırlar ve yardım etmek için bekliyorlar. Onlar eğer sadece isterseniz size enerji göndermek için ve dünyanızı manyetize etmeye, enerjinizi resetlemenize ve gücünüzü geri almanıza yardımcı olmak için buradalar. Perdenin bu tarafında olmanın neye benzediği hakkında bir fikriniz yok. Bir insan bizi düşündüğü herhangi bir zamanda, bu bizi içeriden dışarıya ışıklandırır. Bu, insan dünyasında karşılaştırılması olmayan bir enerjidir ve sizin bunu her zaman yaptığınızı söylüyoruz. Bu bizimle ilgili değil, bizim hakkımızda düşünmek ile ilgili değil veya bize ibadet etmek ya da bizi herhangi türde bir sütun kaidesine oturtmak ile ilgili değil. Bizi sizinkinden farklı bir boyutta yaşıyoruz. Olayları sizden biraz daha farklı şekilde görebiliyoruz, ama sizden daha iyi değiliz. Size hizmet etmek için buradayız. Gerçekte kim olduğunuzun ihtişamını size hatırlatmaya yardımcı olmak için buradayız. Bunu taşımaya cesaret ettiğiniz zaman, kendi ihtişamınıza sahip çıkmak için egonuzu yeterince bir kenara bırakmaya cesaret ettiğiniz zaman, o noktada ışıldıyoruz, gülümsüyoruz, güçleniyoruz, çünkü bu evrensel bir kavramdır. Tüm insanlığın güçlenmesi çok hızlı gerçekleşecek. Evet, bununla ilgili mücadeleler olacak. Ve evet, bununla ilgili bir sürü eğlence de olacak, ama bunu bireysel yaşamlarınıza nasıl alacağınıza karar vermek tamamen size bağlı. Size meydan okuyoruz: Her gün en azından tek bir insanı güçlendirin ve ortaya çıkan sihiri izleyin. 

 

Yolculuğunuzu izledik ve insan olmakla ne kadar çok mücadele ettiğinizi biliyoruz. Kim olduğunuzu hatırlamanızı engelleyen o perdeye sahip olmanın ne kadar zor olduğunu anlıyoruz. Bu nedenle buradayız. Gerçekte ne kadar görkemli olduğunuzu bilmenize yardım etmek için buradayız.

 

Sevgililer, sizler şimdiye dek yaşamış olan en büyük meleklersiniz. Kanatlarınızı çıkarıp, gelip bu sihirli oyunu oynamaya cesaret ettiniz. Şimdi oyunu kazanmış olduğunuzdan, oyunu sonraki seviyeye taşıyorsunuz. El ele tutuşarak ve sihri izleyerek bunu yapın.

 

Sizden en büyük onurla üç küçük hatırlatma ile ayrılıyoruz. Birbirinize en büyük saygıyla davranın, çünkü tanrının gözlerine bakıyorsunuz. Her fırsatta birbirinizi destekleyin ve bunun bir oyun olduğunu hatırlayın, birlikte oyunu iyi oynayın.

 

Espavo.

The group