En iyisini görmek, inanmak ve beklemek- Zengin Düşün -...

Related discussions

burak Discussion started by burak 14 years ago

Çekim Yasası – Zengin Düşün – 5. Ders
En iyisini görmek, inanmak ve beklemek


İster inanın ister inanmayın, her durumda en iyisini görmek, inanmak ve beklemek kötü bir şey olacak diye dertlenmek kadar kolaydır. Negatif zihin durumunuzu yıllardır sabitlediyseniz, bunun için biraz bilinçli efor sarfetmeniz gerekiyor. Bu negatif zihin durumunuzu bolluk zihnine dönüştürebilmeniz için şu adımları öneriyoruz:

1- Bütün dikkatinizi ve enerjinizi bolluğa verin.

Yoksunluk duygusuna enerji ve duygu yoğunluğu katmaktan uzak durmanız gerektiğini hatırlıyorsunuz değil mi? Şimdi sahip olduğunuz tüm enerji ve duyguyu bolluğa vermeye başlayın! Nasıl mı? Sizi sarmalayan bolluğun daima farkına varın. Evinize ve evinizin içindeki güzelliklere odaklanın ve ne kadar varlıklı olduğunuzu düşünün. Sahip olduklarınız için şükredin ve daha fazlasının gelmekte olduğunu bilin. Dünyadaki bolluğun ve bereketin farkında olun. Doğanın kendiliğinden nasıl gelişip serpildiğini gözlemleyin. Mağazalardaki raflarda alabileceğiniz her şeyin bol bol olduğunu fark edin. Eğer gözlerinizi dikkatle açıp bakarsanız, bolluğun her yerde olduğunu fark edeceksiniz!

2- Hayal edebileceğinizden çok daha fazlasına sahip olabileceğinize yürekten inanın.

Muhtemelen finansal durumunuz hakkında çok sınırlayıcı düşünceleriniz var. Bir işten para kazanıyorsunuz fakat paranın gelmesi için başka hiçbir yol düşünemiyorsunuz. Her gün şu gerçeği kabul edin ki evren size para göndermek için SINIRSIZ bir potansiyele sahiptir. İstediğiniz bir miktar para hakkında yoğunlaşın ve bunu yakın gelecekte hayatınıza gireceğine kendinizi inandırın. NASIL geleceği konusunda endişelenmeyin. Hayatınıza girmek için mutlaka bir yol bulacağına inanın.

3- Almayı bekleyin.

Beklentileriniz çok güçlüdür! Eğer sınırlı bir miktarda para beklerseniz alacağınız odur! Bunun yerine, değişik kaynaklardan daha fazla paranın gelmesini bekleyin. Her gün – Bugün çok güzel şeyler olmasını bekliyorum- demeyi ihmal etmeyin. Para, başarı ve bolluk bana her şekilde çabasızca ve hızla geliyor! Ve iyi fırsatların farkına varın, geldikleri zaman hemen yakalayın. Dikkatinizi yoksunluktan bolluğa kaydırmanın ne kadar kolay olduğunu görüyor musunuz? Tüm mesele, neye odaklanmayı seçtiğiniz ve duygusal enerjinizi hangi kanala aktardığınızla ilgilidir.

Çekim Yasası – Bolluğu yaratmakla ilgili 6. hata
Durgunluğu ve Mücadeleyi artıran eylemler


Bazen insanlar kendilerini zor bir durumun içinde bulunca, yargılama yetileri azalır, hayatlarına kargaşa hakim olur ve sonunda durumu daha da kötüye götüren şeyler yapmaya başlarlar. Mesela, hiç kendinizi bir problem içinde çok bunalmış hissedip ne yapacağınızı bilemediğiniz bir durumda buldunuz mu? Ve hiçbir şey yapmayıp problemin iyice kontrolden çıktığını fark ettiniz mi? Ya da paniğe kapılıp aceleyle bir şeyler yapıp sonradan pişman olduğunuz oldu mu? Yokluk ve mücadele zihni ile hareket ettiğiniz zaman, durumu daha iyiye götüreceğinize dair bir umut taşımazsınız çünkü sorunları yaratan enerjiye hapsolmuş durumdasınızdır. Kalıcı değişiklik yapabilmek için zihinsel, fiziksel ve duygusal olarak davranışlarınızı gün be gün değiştirmeniz gerekmektedir.