Bolluk Yaratmak ile ilgili hatalar - Zengin Düşün Ders 2

Related discussions

burak Discussion started by burak 14 years ago

Çekim Yasası – Bolluk yaratmakla ilgili 2. hata
Sahip olmadığınız şeylere odaklanmak


Parasız kaldığınız için acı çektiğiniz oldu mu? Takıntılı bir şekilde, faturalarınızı ödeyemediğiniz için ya da istediğiniz bir şeyi alamadığınız için endişe ettiğiniz oldu mu? Biliyoruz ki yoksunluk, istediğiniz bir şeyin olmaması başka bir deyişle bir şeyin yokluğu durumudur.
Yoksunluk enerjinin bloke edilmesidir. Her şeyin enerji olduğunu düşünelim. Eğer bir durumda yoksunluk deneyimlerseniz, bu enerjinin hayatınızdaki akışını engellediğinizin işaretidir. Finansal durumunuzla ilgili her endişe edişiniz, parasızlıkla ilgili acı çekmeniz, ya da faturalarınızla ilgili strese girmeniz, hayatınızda yoksunlukla ilgili deneyimleri daha çok artırdığınız anlamına gelir.

Çekim Yasası – Zengin Düşün – Ders 2
Neye sahip olduğunuz ve ne istediğiniz üzerine odaklanın


Öyle çok süper görünmediği halde, hayatınızda pozitif noktalara odaklanabilmek oldukça zordur. Ancak bunu yapacak bir yol bulmak gerekiyor. Hali hazırda sahip olduğunuz şeylere odaklandığınızda ve iyimser, umutlu bir şekilde sahip olmak istediğiniz şeyleri düşündüğünüzde, onları hayatınıza çekmeye başlarsınız.
Düşüncelerinizi, sahip olduğunuz ve istediğiniz şeylere odaklamak konusunda
çok fazla yol var. Bir şükran defteri tutmaya başlayın. Her gün sahip olduğunuz için minnet duyduğunuz bir iki şey yazmaya başlayın. Bu konular parayla ilgili olmasa da o pozitif enerjinin akışı, hayatınıza şükran duyduğunuz şeyleri daha çok çekecektir, buna para da dahil. Ayrıca daha fazla paranız olduğunu ve faturalarınızı kolayca ödeyebildiğinizi imajine edebilirsiniz. Böyle konulara ne kadar odaklanırsanız fiziki realitenize o kadar çekmeye başlayacaksınız.

Çekim Yasası – Bolluğu yaratmakla ilgili 3. hata
Negatif duygularla yokluğu çekmek


Yokluk ve mücadele üzerine odaklanmak zaten yeterince yıkıcı, ama bu odağı güçlü, negatif duygularla daha da kötüleştirmek mümkün. Duygularınızı, hayatınızdaki yaratımlara güç veren yakıtlar olarak düşünün. Konu paraya geldiğinde, kendinizi aşağıdaki gibi duygulara kilitlenmiş olarak mı buluyorsunuz?

* Korku
* Endişe
* Yardımsızlık
* Çaresizlik
* Karamsarlık
* Şüphe
* Düş kırıklığı
* Tasa
* Kıskançlık
* Gücenme

Bu tip duyguları her deneyimlediğinizde daha çok yokluk yaratıyorsunuz. Yokluğu bolluğa çevirmek için, bu tip duygulara yatırım yapmaktan kaçınmalısınız.