Yoksunluk ve mücadele bilinci - Zengin Düşün - Ders 1

Related discussions

burak Discussion started by burak 14 years ago

Yoksunluk ve mücadele bilinci

Kendi yaşam koşullarınızı bir inceleyin, para kazanmak sizin için kolay mı zor mu? Aylık harcamalarınızı karşılamak için çok mu çalışmanız gerekiyor yoksa para size kolayca geliyor mu?
Bu soruları yanıtlarken biraz düşünün çünkü cevaplar, sizin para ve bollukla ilgili düşünce yapınızı ortaya çıkaracak. Cevaba bakarak, bolluk bilincine mi sahipsiniz yoksa yoksunluk bilinci içinde mi yaşıyorsunuz, bunu hemen görebilirsiniz.

Çekim Yasası – Zengin Düşün – Ders 1

Düşünce yapınız deneyimlerinizi yaratır



Çekim yasası sizin düşünce yapınızla harekete geçirilir. Yani düşündüğünüz şey, inancınız ve ne hissettiğinizle doğrudan alakalıdır. Sistemin nasıl çalıştığına bir göz atalım.
Duygusal durumunuzla evrene belirli bir frekans yaymış olursunuz. Evren sizin bu içinde bulunduğunuz duygu durumun yarattığı frekansa göre olayları ve deneyimleri hayatınıza çeker.
Pozitif düşünüp pozitif hissettiğinizde, hayatınızda herşeyin çok daha kolayca aktığını göreceksiniz. Buna para da dahil. Ancak düşünceleriniz ve hisleriniz daha çok negatife kaymaya başladığında, daha çok problemler deneyimlemeye, finansal sorunlar yaşamaya başlayacaksınız.

Bu konuda inançlarınız da oldukça önemli. İnançlarınız sizin için mümkün olanı oluşturur. Eğer çok para kazanmak için çok çalışmanız gerektiğini düşünürseniz, kendiniz için tam da bu deneyimi yaratmış olacaksınız. Eğer belli bir miktardan daha fazla parayı kazanmayı haketmediğinizi düşünüyorsanız, daha fazla paranın size gelmesini engellemiş olacaksınız. İnançlarınız ne olursa olsun, onlar sizin doğrularınızdır. Ve bilin ki bilinçaltı düzeyde, bu doğrularınızı destekleyen deliller, deneyimler yaratacaksınız. Ta ki bazı şeyleri daha değişik bir şekilde yapmayı öğrenene kadar.