Related discussions

gelincik Discussion started by gelincik 14 years ago

Soruyorsun: UK.  Biz olumlamalarla bolluk ve bereket çalışmaları yapsak da bunun şimdiye kadar pek bir etkisini göremedik. Sizin bakış açınızda bolluk yasası nasıl işler?


Cevap: Öncelikle şunu idrak et. Bolluk ve evren dışarıda değildir, onlar senin içinde vuku bulur ve senin öz niyetin ile bolluk tezahür eder. Sizin en büyük yanılgınız bolluğu kendi adınıza istemekle başlar. Kendinizi bütünden ayrı kıldığınızda bolluk sizden uzak duracaktır. Çünkü siz ayrımı ve uzaklığı yaratıyorsunuz. O halde önce öz niyet önemlidir. Senin içindeki evren ona bulunduğun taleplerle ilgilenir, o öz niyetini talep olarak alacaktır, evren düşüncelerinle ilgilenmez.


İnsanlar korsan kitap alıyor, insanlar korsan cd alıyor, onlar kaçak olana yöneldiklerinde içlerinde şu düşünce vardır:” Benim param sadece buna yeter, ben ancak ucuz olanı alabilirim. “ Bu senin öz niyetindir. Ve içindeki evren senin öz niyetine karşılık verir. 


br />p class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 10pt;">Bolluk çalışmalarının etkisini göremediğini söylüyorsun, bu senin onu arzuladığını gösteriyor. Arzulamak egosaldır, onu yoğun bir istek ile değil, saf masumiyetinden yükselen öz niyetin ile sadece iste ve bırak. Sonrasını sorgulama, zamanını sorgulama, var oluş her şeyin uygunluğunu bilir ve o uygunluğunda senin karşına çıkartır. Şayet sen arzularsan tüm bolluğun önünü kesmiş olursun, o senden hep uzak kalacaktır. O senin içinde bir yerdedir fakat senin karşına çıkmayacaktır. Onu sen düşüncelerinle pasifize edersin. O halde bolluk ve huzur yolunda öncelikle tüm evrenin hayrına güzel niyetlerde bulunacağını idrak et.


br />p class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 10pt;">Ve toplumun oyunlarına dikkat et. Toplum kendi sisteminin içinde kredi kartları ile insanları kandırmaya ve bolluğun önünü kesmeye başladı. Bir alışveriş yaptığında önüne aylar süren taksitler getiriyorlar öyle değil mi? Ve sen taksit kullandığında paraya olan enerjini bölmüş oluyorsun. 


br />p class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 10pt;">İçinden şöyle düşünüyorsun: “ Ben ancak bu kadarını ödeyebilirim, ne kadar çok taksit olursa o kadar iyidir.” Bu, artık para sana taksit taksit gelecek demektir; çünkü evren senin bu niyetini talep alarak kısıtlı miktarlarda parayı tezahür ettirecektir.

<
r />br /> class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 10pt;">Sen ne kadar büyük enerji beslersen o kadar büyük enerji alırsın. Şayet sen küçük enerjiler beslersen küçük olanla yetinmek zorunda kalacaksın.

<
r />br /> class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 10pt;">Bu senin seçimindir, kısıtlı yahut bolluk içinde yaşamayı senin öz niyetin belirler.

<
r />br /> class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 10pt;">Bu kadar!

<
r />br /> class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 10pt;">TANRININ RÜYASI / UK

<
r />br /> class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 10pt;">