Related discussions

nills Discussion started by nills 14 years ago

 Yüksek Benliğimiz
  
Yüksek benliğiniz gelişen, dinamik bir yaşam gücü bilincidir. O bütün varlıkların çok boyutlu bir bilinç halinde, bir olduğu âlemde yer alır. Yüksek benliğiniz size başkalarını sevmeniz ve onlarla birleşmeniz için dürtüler gönderir. 

O düzeni ve ışığı bilir, onun öngördüklerini hayatınıza kattığınız zaman, siz yüksek benliğiniz olarak hareket etmektesiniz demektir. 
Yüksek benliğiniz, karsılaştığınız zorluk ve mücadelelerle neden karşılaştığınızı bilir. Yüksek benliğiniz kimliğinizin tam özüdür ve sizin bütün enkarnasyonlarınızın bilgi birikimini taşımaktadır. O, içinizdeki bilge öğretmendir. Yüksek benliğiniz sınır nedir bilmez ve sizin oynadığınız her hangi bir rol ile bağlantılı değildir. Siz onun yüksek titreşimlerini bedeninize ve tüm enerji sisteminize dâhil ettikçe o size şifa verebilir ve sizi tekâmül ettirebilir. 

Yüksek benliğiniz sizinle, genelde sezgileriniz ve duygularınız aracılığı ile konuşur. O aynı zamanda garip rastlantılar ve zamanlamalar aracılığı ile de sizinle iletişim kurabilir; işitmek istediğiniz herhangi bir mesajı insanlar, gazeteler, kitaplar, sinema filmleri ve buna benzer şekillerde size iletebilir. Yüksek benliğinizle olan bağlantınızı güçlendirdikçe, iç görülerinizin, sezgilerinizin, ilhamınızın artışına ve size rastlantı gibi gelen sürprizlere tanık olacaksınız. 
Yüksek benliğinizle bağlantı kurmak suretiyle, ruhsal büyümenizde muazzam bir atılım kaydedebilirsiniz. Kimileriniz bu bağlantıyı, bilge bir danışman veya öğretmenle konuşup onun öğütlerini aldığını hayal ederek kurmaya başlayabilir. 

Yüksek benliğinizin duygularını, düşüncelerini ve bilgeliğini direkt olarak deneyimlemeyi ve gitgide yüksek benliğiniz haline gelmeyi öğreneceksiniz ve sonunda bu durum sizin daimi haliniz olacak. 

Her an yüksek benliğiniz olabilirsiniz. Yüksek benliğiniz sizin genişlemiş, sevecen, bilge, şefkatli benliğinizdir. Yaptığınız şeye gönülden odaklandığınız, kalpten konuştuğunuz ya da yaratıcı iç görüler aldığınız zamanlarda siz zaten yüksek benlik haline gelmiş olursunuz. Siz ışıkla çalıştığınız, başkalarının bilinç yükselişine aracı olduğunuz ya da dünyada bir değişim yaratmak için nasıl hizmet vereceğiniz konusunda yoğunlaştığınız anlarda, yüksek benlik haline gelmiş olursunuz. 

Siz yüksek benliğiniz olduğunuz o anları tanıdıkça, onları daha sık hayata geçirebileceksiniz. 

Ruhsal büyüme, yüksek benliğinizle gitgide artan temaslarınızla ve onun, hayatınızın tüm bölümlerini yönetmesine izin vermenizle gerçekleşir. Ruhsal büyüme yoluna bir kez adım attığınızda siz olan o daha yüksek varlığı aramaya, öğrenmeye, keşfetmeye ve evrenin gizemlerini açığa çıkarmaya başladığınızda, artik asla bir önceki gibi olmayacaksınız. Bir süre için durabilir ya da yavaşlamaya karar verebilirsiniz, fakat büyümenin sevincini bir kez tattıktan sonra uzun süre hareketsiz kalmayı istemeyeceksiniz...


ALINTI

 

--