BÜTÜNE KARŞI GÜVERCİN,EGOYA KARŞI KARTAL OLMAK..

spiritual Discussion started by spiritual 14 years ago

Ses, Işık ve Ateş  O' lanın Adıyla ;

 

 

 

 

     Negatif Kutbiyetin hükmünün bitişe geçtiği bu dönemde, uyanık-yarı uyanık-kapalı şuur olarak gelen akitli-görevli dostlara yönelik yoğun bir saldırı başlaması kadar doğal bir şey yok. Sonuçta binyıllardır hükümlerinin sürdüğü kaleler, el değişmeye başladı.. Ve kim olursa olsun, hangi taraftan olursa olsun mevsizini sonuna kadar savaşmadan teslim etmeyecektir..

 

      Sadece ve sadece kendinizde kalın. Kendiniz, sol yanınızdan başka bir yerde değil... Benliğinizin bilgi çöplüğüne dönüşmesine izin vermeyin. Bu sizi aşağı çeker. Evrensel boyut kapılarından içeri girip de bu dönemde Din boyutuna dönüşler yaşayacak dostların korkuları yersizdir. Kendinize güvenin.

 

     Kendinizi bilgi kirliliğinden uzak tutmanızın tek yolu sadece ve sadece kendi kalbinizde kalmanız ve vicdanınızın sesini dinlemenizdir. Ama dikkat edin ; ego vicdanı da taklit eder.. Eğer bir panik havası içinde vicdanınız konuşuyorsa bilin ki o konuşan vicdanı taklit eden egodur.Vicdanın sesi derin ince ve suptildir. Egonun sesi yüzeysel ve titrektir...

 

      Hayatlarınızdaki belirsizlikler ve  beklenmedik alt üst oluşlar... Son'un Sinyalleri ! Karanlığın en zifiri dönemine girdik. Bu demektir ki Güneşin doğuşu çok yakın ! Bu kadar sabrettik. Bu kadar bekledik.. Az daha sabredin. Az daha bekleyin... Açığa çıkması gereken açığa çıkacaktır. Bunu hiçbir güç ve kuvvet engelleyemeyecektir.

 

     Frekansınızın yükselişi bu dönemde daha çok GÜÇ  sınavları yaşatacak bize. Yani HAKİM OLMA duygusu pompalayacak egolarımız sürekli. Öyle ya, Varlığın üstünde ki ERK'ini ve HAKİM OLMA durumunu kaybeden ego, kendini bu şekilde varlığa tekrar dayatmayı deneyecektir. Bu gayet doğal. Ama şunu unutmayalım dostlar Ulu Işık Hace Bektaş Dost, Anadolu'ya geldiğinde ''güvercin donunda(şeklinde)'' gelmişti.  Ve ''bundan daha saf ve masum bi yaratık olsaydı  onun donunda gelirdik'' demişti.

 

      Bütüne Karşı Güvercin, Egoya karşı Kartal olmalıyız ...

 

      BİRLİK BİLİNCİ'nin oluşabilmesi için , dünyanın '' ayrık otları''ndan temizlenme sürecini yaşaması gerekiyor . Dikenini reddeden gül'ün yaprakları dökülecek... Gül'ünü reddeden dikenin ucu kökten kırılacak.. Kendisini bir bütün olarak kabul eden GÜLİSTAN olacaktır.

 

      Kaygılanmayın, kalbinizin sessiz bir nehir gibi akmasına izin verin. Siz de uzanın yeşilliğe ve onun akışını izleyin.  Akışın tadını çıkarın ...

 

     Sonsuz Sevgi'yle ...