Related discussions

spiritual Discussion started by spiritual 14 years ago

“...DNA nız içinde bu Enerjiye sahip olmak, sizi istediğiniz şeyi Tezahür ettirmeye götüren bir yola sahip olmak gibidir.Çünki siz, bu Parçanızla temas kurmaya başladığınızda, Yaşamınızda her şey değişmeye başlar.Çevrenizdeki Enerjinin Bütünü ve kendi Tanrısallığınız hakkında daha çok şe...yi İdrak etmeye başlarsınız.Dolayısıyla, içinizdeki bu Enerjinin, Meditasyon yaparken ya da Dua ederken “Bağlanmak” istediğiniz Enerji olduğunu düşünebilirsiniz.

Bir İnsan, Tekilliği içinde, kendisinden daha önemli birine ya da bir şeye Dua etmek ister.Kendi Bütünlüğünüze Dua ediyor olmanız fikri tümüyle kabul edilmezdir, böylece siz, Dua edecek bir Varlığı ararsınız.Onun yerine, size diyoruz ki, DUA ve MEDİTASYON bir KUTLAMA olarak başlamalı, sonra o, Boyut Kapısından (bir) geçişle devam etmeli; Yüksek Benliğin yardımıyla, çevrenizde oturan Ailenizle, bölünerek sizden ayrılmış olan (kendi) Parçalarınızla ilişki kurmanızı sağlayan bir yerde son bulmalıdır. Bu sizin YUVA ile bağlantı kurmanızdır ve bu şekilde hissedilecektir.Bu tüm Parçalarınızla iletişim kurmaktır.İşte bu yüzden biz onu “DUA ve İLETİŞİM TABAKASI” olarak adlandırıyoruz.

Böylece biz, Yüksek Benliği, DUA ve İLETİŞİM TABAKASI, Perdenin öbür tarafına uzanan bir “Boru Hattı” ya da (bir) ”İletken” olarak adlandırmaktan hoşlanıyoruz.O sizin “Kutsal Enerjinizi” kullanır ve bu önemlidir.Bir an şunu hayal edin; İnsan Cennetin Kapısının önünde durmaktadır.O, Cennetin Kapısını açmaya, hatta o Kapıyı çalmaya layık olup olmadığını merak etmektedir.Acaba (o) Kapıdan kovulacakmıdır? O sadece bir İnsandır.Sonunda, Kapıyı açacak Varlığın, onun gösterdiği Saygıyı görüp, ona “Merhamet” etmesi için (o) kapının önünde “Secde” eder.Bu örnek, İnsanlığın çoğunu ve onların Dua etme biçimini temsil eder.Şimdi onu farklı bir biçimde yapalım;

Siz Ailenin bir Üyesisiniz ve Yuvanıza açılan kapı önünüzde durmaktadır.Şu anda Yuvanın içine giremezsiniz, ama kapıyı açıp içerdekilerle “İletişim” kurabilirsiniz.Kapının öbür tarafında, uzun bir Zaman önce aranızdan ayrılmış Akrabalarınız ve Arkadaşlarınız bulunmaktadır.Siz kapıyı çalana dek, onlar sizin orada, (bu) kapının önünde durduğunuzu bilmezler.Öyleyse (bu) Kapıyı çalmalısınız. Anlıyormusunuz? Ailenin bir ÜYESİ olarak bu hakka sahipsiniz.Sadece bu değil, Onların kapının önünde Kimin bulunduğunu öğrendiklerinde duyacakları Sevinci görmelisiniz.

Bunu bir “Yeniden Buluşma” izleyecek ve “Sevinç Gözyaşlarıyla” dolu olan (bu) “İletişimler” unutulmaz olacaktır.Şimdi, “AİLE ÜYESİ” bu durumda sen, önce “SECDE” edermisin? Hayır.RUH, sizi tamam ve Değerli olarak ve Evrendeki her Varlığa EŞİT olarak görür.YÜKSEK BENLİK o zaman, sizin oraya ulaşmak için bindiğiniz TAŞIT olur; (Ve) Üstadlık bu Taşıtı sürer...”

KRYON-DNA nın 12 Tabakası
(İçinizdeki Üstadlığın Ezoterik Bir İncelemesi)
Bölüm 8

Farkındalığın “Aydınlık” ışığında sevgi, huzur ve uyumla...