Related discussions

sahra Discussion started by sahra 14 years ago

VARLIĞINDAN HABERDARIM BİLESİN...

<
r />br /> class="ecxMsoNormal" style="text-align: justify;">Enerjini okuyorum. Sunu bilmeni istiyorum ki; seviliyorsun. Haydi, yıkma öyle kendini. Kalk, toparlan!.

<
r />br /> class="ecxMsoNormal" style="text-align: justify;">O essiz gülümseyişini tak yine yüzüne. Derin bir nefes al ve her şey değişsin. Borcun varmış, derdin varmış, sevgilin gitmiş, üstelik bak havada soğukmuş.. İşsizsin belki... Babanla sorunlusun, annenle kavgalısın, kardeşin hasta, yakınlarını kaybettin... Kim bilir pişmiş tavuğun bile başına gelmedi belki yaşadıkların. Kendini değersiz hissediyorsun, korkuyorsun, kimse seni sevmiyor mu? Bu dünyada boş, yalnız, çaresiz, başı sonu belli olan heyecansız bir yaşamın mı var? Seni kimsenin önemsemediğini düşünüyorsun...

<<
r />br />class="ecxMsoNormal" style="text-align: justify;">Yanılıyorsun. Hiçte öyle değil. Dinle, gör senin için neler yapılıyor, bak bakalım ne kadar önemliymişsin..

<<
r />br />class="ecxMsoNormal" style="text-align: justify;">Sen gece rahat uyuyasın diye melekler üzerine kanatlarını geriyorlar. Fiziksel bedenini korumak için dışarıda gece bekçileri nöbette, binlerce polis gücü devriye geziyor. Fırıncı sabahın üçünde kalkıp ekmeğini yapıyor; market erkenden açıp dükkânı seni bekliyor ihtiyaçlarını al diye... Doktor, hemşire, hastabakıcı filosu yirmi dört saat hazırda bekliyor sana bir şey olma ihtimaline karşı. Bilim adamları sen rahat edesin diye kafa patlatıyorlar. Evet, bütün buluşlar senin için yapılıyor.

<<
r />br />class="ecxMsoNormal" style="text-align: justify;">Orada, o küçük odada, seni kimsenin sevmediğini, değerli olmadığını, yetersiz kaldığını, çaresiz olduğunu düşünmeyi bırak. Şunu en derin düzeyde hisset ve bil ki:

<<
r />br />class="ecxMsoNormal" style="text-align: justify;">Güneş senin için doğuyor...

Replies
Filizz
Filizz Şükürler olsun 14 years ago
loader
loader
Attachment
y.hamamcioglu
y.hamamcioglu bu açıklamayı çoook beyendim insana güven duygusu veriyor teşekkürler 14 years ago
loader
loader
Attachment
derya88
derya88 Güneş senin için doğuyor şükürlerrr olsun teşekkürlerrr harika bir yazııı 14 years ago
loader
loader
Attachment