Related discussions

sahra Discussion started by sahra 14 years ago

Oneness Blessing™ Nedir?

Oneness Blessing™ (diğer adlarıyla: Deeksha, Birlik Dikşası, Birlik Kutsaması), herhangi bir din, mezhep veya tarikata bağlı olmayan, kendi zekâsına sahip olan bir İlahi enerji transfer şeklidir; türünde tek ve çok özeldir.
Oneness Blessing™ beyinde nöro-biyolojik bir dönüşüm süreci başlatıyor ve bedendeki enerji merkezleri (çakraları) harekete geçiriyor. Bilinçteki bu değişiklik bedenin doğal sağlığı ve şifa enerjileri dengeliyor ve kişinin beyni birlik alanına uyumlanarak zihnin yarattığı “ayrılık illüzyonu”ndan özgürleştiriliyor. Bir defa uyumlandıktan sonra, Uyanış süreci kendi temposunda uzun vadeli, genel olarak güzel ve huzurlu geçen bir süreç sonunda, Birlik haline götürüyor.
Oneness Blessing™ hiç bir din, inanç sistemi veya spiritüel öğretiye ait değildir. Dogmatik olmayan, hangi yolun yolcusu olduğuna bakmaksızın istisnasız herkese uygulanabilecek bir evrensel enerjidir. Sizi doğrudan kendi varlığınızın gerçeğine götürmek üzere, yegâne ve zekice işliyor. Oneness Blessing™ bütün dünyada hangi inanç, din, akım, ırk, ulustan olursa olsun, her gün binlerce insana verilmektedir.