SOLARA- YILDIZ IŞIK KONSEYLERİNDEN 10-10-10 MESAJI

spiritual Discussion started by spiritual 14 years ago

Solara An-Ra kanalıyla

 

Onlar bu tarihte gezegenimizde şimdiye kadar yapılan kutlamalardan çok daha fazla Işıkişçisinin toplanacağını öngörüyorlar! Toplantılarımızda bizden yapmamız istedikleri şeyler:

 

  • Berrak veya pembe kuvars kristali taşımak (veya ikisini de)
  • O gün daha fazla ışık getirmek için bir araya gelmiş olan tüm dünyadaki diğer gruplara bilinçli olarak bağlanmak (Bunun için belli bir saat yok, 10:10:10’da herhangi bir saat olabilir)
  • Şu anda Gaia’nın yüzeyinde olan kutsal kristal kafataslarına bağlanmak
  • Gaia’nın kristal yataklarına & şimdi uyanmakta olan Dünya’daki Master Atlantis kristallerine bağlanmak. 
  • Gaia’nın kalbindeki çekirdek kristale bağlanmak
  • Ve son olarak, Gaia’nın Kristal Izgarasına bağlanmak!

 

Yıldız Işık Konseylerinden 10-10-10 Mesajı

Gaia kabilesi, bu gerçek gücünüze uyanma & hatırlama zamanında büyük sevinçle sizinleyiz! ‘Güç’ sözcüğü, yanlış kullanımı nedeniyle bazılarınız için çekici bir sözcük değil – ve bu nedenle gücün başkasının üzerinde hakimiyet kurma, birbirini baskılama ile ilgili olduğu kavramına sahipsiniz. Güç sözcüğünün gerçek anlamı, gerçekte kim olduğunuza sahip çıkmak ve istediğiniz şeye sahip olma, yaratma ve seçme yeteneğinizin farkında varmaktır! Bu anlamda tüm dünyadaki Işık Savaşçıları kendinizi bir kurban olarak düşünmek yerine, gerçekten seçtiğiniz yaşamı yaratma fikrine uyanıyor.

 

Gazete ve haber yayınlarının haberlerinin beyninizi yıkadığı şeylere inandınız. Aniden büyük bir ekonomik kriz oluyor! Ve bunun korkusu kalplerinize aşılanıyor, böylece kaybetme korkusuyla sahip olduklarınızı daha fazla koruma ve savunmaya başlıyorsunuz ve onların öngördükleri gibi yıkılmaya başlıyorsunuz, çünkü bu tasvir edildi – kaçınılmaz yoksunluk, mutsuzluk ve felaketin resmi. Bu resimler ekranlarda resmedildi ve hafıza bankalarınıza damgalandı. Şimdi, kendi resimlerinizi yaratmanın zamanı! Sevincin, bereketin ve bolluğun resimleri! Eğlencenin ve birbirinize bağlı olmanın resimleri; kutsanmış gezegeninizle birliğin resimleri; Yıldız Varlıkları, Gaia’nın hayvanları ile, birbirinizle bağlantının resimleri.

 

Şimdi, 10-10-10’da enerjilerin bir araya gelmesinden söz ediyoruz. Bu enerjilere, hala Gaia’nın bedeni içinde kalan bireysel güç kristalleri tarafından aktive edilmekte olan, Gaia’nın kristal yatakları tarafından yardımcı olunuyor. Bu harika kristaller hakkında ve kristal kafataslarının yeniden ortaya çıkışı ve kristal kafatasları ile çalışma yeteneği hakkında (eski çağlardan kalan, güce ve bilgiye sahip bir kristal kafatasının dekorasyon olarak sehpanın üzerine durmasının sizin uyanışınıza pek faydası olmaz, öyle değil mi?) her taraftan haberler geliyor. Ama kadim insanların bilgisini getiren, gezegeninizde olmuş olan her şeyin akaşik kayıtlarını getiren ve bir olarak kabilenize katılan bu harika hissedebilir güç varlıkları ile çalışmayı seçmiş olanlar vardır.

 

Bunu vurguluyoruz, çünkü bir olarak bir araya gelmeden, mümkün olan en yüksek yükseliş formunuza erişemezsiniz. Ve bu nedenle 10-10-10’da Işık kabilesinin klanları olarak bir araya geliyorsunuz! Bir araya geliyorsunuz, siz Dünya varlıklarına bağlanma sürecinde, sizi gezegeninizin içindeki Işık varlıkları ile birleştirme sürecinde, Yıldız varlıkları, Yıldız ulusları olarak sizinle birlikte kutluyoruz. İç Dünya ile ilgili hisleriniz ve duygularınız dönüşürken, şimdi farkına vardığınız İç Dünya Işık varlıkları.

 

Kristallere daha fazla bağlanırken, Gaia’nın kristal yataklarındaki kristallere bağlanırsınız. Gaia’nın kristal yatakları, onların farkında olmanızın farkına varıyor ve bu onların uyanışına yardım ediyor. Lemurya, Atlantis ve kadim Mısır’ın kadim kabileleri ve rahipleri, kristal yatakların farkındaydılar ve şimdi siz enerji bilincinizde onların farkına varıyorsunuz. Ve şimdi dışarıda olan ve 3B gezegeninizde tezahür eden kristalleri ve kristal kafataslarını kullanıyorsunuz. Hem Gaia’nın kristal yataklarına hem de onun kalbinin kristal çekirdeğine bağlanmak için bu kristalleri ve kristal kafataslarını kullanıyorsunuz. Bunu, 10-10-10’da Gaia’nın kristal ızgarasına bağlanarak, tonlamanız ve sevginiz ile, birlikteliğiniz ve birleşik niyetlerinizle yapıyorsunuz.

 

Sizin gelecek zaman çizginizde, 10-10-10’da, Işık kabilesi olarak şimdiye dek bir araya gelenden çok daha fazla insanın toplanacağını görüyoruz. 9-9-9’da, ilk kez Armonik Kavuşum’dan daha fazla insan bir araya geldi ve 10-10-10’da daha da fazla insan bir araya gelecek! Ve sizler tüm dünyada birbirinizle bağlantılı olan gruplarda olacaksınız. Sizden birbirinize bağlanırken, kristal kafataslarına bağlanırken, Gaia’nın kristal yataklarına ve çekirdek kristalin kendisine bağlanırken, berrak veya pembe kuvars taşımanızı/tutmanızı istiyoruz. Bu günü ve olayı sizinle kutluyoruz – 10:10:10 ve şu anda Gaia üzerinde olan Yıldız Işık Varlıkları olarak uyanışınızın daha da büyük olayını!. Namaste.


Solara An-Ra, Işık Savaşçısı