Related discussions

spiritual Discussion started by spiritual 14 years ago

 

 

James Tyberonn kanaliyla

Selamlar Ustatlar, Ben Isigin Lordu Basmelek Metatron’um! Sizi kosulsuz sevgi vektorunde selamliyorum!

 

10-10-10 hizla yaklasirken, gezegendeki guclu Atlantis Tapinak Kristallerinin gucu daha fazla artiyor. 9-9-9 ile aktive olan Sifanin Zumrut Kristali egemen oneme baslatiliyor ve diger kristalleri kristal – alan projeksiyonuna aktive etmek icin baslangic manifoldu olarak hizmet ediyor.

 

10-10-10’da Arkansas’ta Maga Daginin altinda uzun suredir uykuda olan Zumrut Kristali gucunun %50 sine ulasiyor.

 

Ve bir kez daha kuantum kristalin frekansin portali olan Arkansas mega vorteksinin ortaya cikisindan soz ediyoruz. Simdilik, 2010’da, bu vorteks, dunya planinizda elde edilen en yuksek frekansin, Atlantis’in Altin Caginin, Atlantis kristal bilgeligini tutan boyutsal kilidin daha fazla acilmasiyla kuresel oneme sicrama yapiyor.

 

Aslinda, bunun zamani geldi. Ve 2010’da, Arkansas’in manyetik kompleksi icinde boyutsal muhurde 12,000 yildan fazladir tutulan buyuk Atlantis Tapinak kristallerinin genislemesi ve akisi devam ediyor. Bircogunuz perdenin kalkmasina katilmaya cekileceksiniz, cunku aslinda tufanin taniklari olarak oradaydiniz ve bazilariniz bu sasirtici Atlantis Master Kristalleri bu ve baska bolgelere tasidiniz. Yeni Kristalin Cag onunuzde.

 

Dunya’nin Kristalin Gecisinin elmas asamasi, 10 ncu boyut ve 12 nci Cakra rezonansi ile bagintili olarak, 10-10-10’da gerceklesiyor. Arkansas’taki “Elmaslar Krateri” 10-10-10’da Kristal Vortekse elmas rezonansin esevreli (ahenkli) enerjisini saliverecek ve bu, Afrika, Guney Amerika, Kanada, Rusya, Avustralya ve Asya’daki elmas kristal bolgeleri daha fazla aktive edecek. Bunlarin hepsi axiatonal olarak baglanacak.

 

Sevgililer, Kristalin enerji insanligin su andaki anlayisinin cok otesinde icerikleri olan her seye gucu yeten guc kaynagidir. Kristalin yapi, madde ve antimaddede mevcut olan cokboyutlu ve esevreli olan frekanssal isik rezonansinin ozuyle olusur. Tum yaradilisin tezahurunun kaynagi olan ve varolusun her planinin en temel matrikssel kompozisyonunu olusturan Metatronik ilahi kaliptir. Realitenin enzimi ve Kozmosun kendisinin hayat pinaridir. Sahip oldugunuz en temel dusunceler, tezahur ettirilmeleri icin esevreli (ahenkli) kristalin formaya yukseltilmelidir. Ahenkli isik kristalin enerjidir, tum dunyalarin ve realitelerin butunsel dogasini olusturan hayatiyettir. Kristalin yapi, paralelde ve olasilikta, boyutlar, planlar ve bilincin madde/antimadde flasi arasinda gorunur sinirlari ve bolmeleri olusturur. Her sey kristalindir.

 

Yukselis adi verilen gezegeninizin mezuniyeti, sizin terminolojinizde, bu Dunyanin analogdan dijitale, siyahtan beyaza alici kapasite kalibinin kritik kutle cevrimindedir (donusturme). 144 – Kristal Izgara anteni vasitasiyla Kristalin Cevrim, sizin dunyasal boyut alicinizi 3B’den 12B’ye ve otesine yukseltiyor. Bu, televizyonunuzun eski antenlerden uydu alicisina degismesine benzer. Bu Kristal Cagdir.

 

Dayanak doruk nokta Kozmik Tetikleyici idi. Bu idare edilecek cok fazla enerjidir. Ama korkuyu saliverin Sevgililer, bu kez, bu Yeni Kristal Cagda, bunu kotu yonetmeyeceksiniz.

Bir zamanlar Poseida’daki Sifa Tapinagi, Bir’in Tapinagi ve Bilgi Tapinaginda gorkemli isik ve goksel enerji sacan uc Atlantis Bilgelik & Sifa Kristali, Arkansas’in Atlantis Kristal Alanlarinda boyutsal kilide yerlestirildi. Bunlarin birincisi 2008’de, 2 ncisi 2009’da uyandi. 2010’da bunlar daha fazla aktive oluyor ve Brezilya, Shasta Dagi, Bimini ve Titicaca’da tutulan Tapinak Kristalleri ile hizalanacaklar.

 

Ustatlar, Brezilya’daki Sesin Mor Kristali, Maga Dagi manifoldu vasitasiyla 10-10-10’da uyaniyor. Ve 2010 ve 2012’de hepsinin tamamlanmalari ve aktivasyonlari sonuclandirilacak.

Aslinda bunlar su anda Arkansas’ta yerlesik Altin Gunes Diskini enerjilendiriyor ve gezegen boyunca ayni 12 model ile ve 12 kristal Kafatasi paradigmasi ile hizalaniyor, kutsal 13 modelini olusturuyor. Bu 13-20-33 tur.

 

Arkansas’a bircok insan cagiriliyor ve zamanin sonunda gelmis olan kadim bir kontratin, kutsal bir sozun parcasi olarak bircok insan bu uyanisa katilmaya gelecek. Bircok insan da 2012’de tam olarak yerlerinde olacak olan bu kristal vorteksin icinde yasamak icin onceden cagrilmisti. Ve boylece, kalan Uclu tarih Portallarinda, Bir’in Yasasindan olanlar cagiriliyor, cunku bu kez Kristaller kotuye kullanilmayacak, karanlik acgozlu kuvvetler tarafindan sizden alinmayacak.

 

Kristalleri aktive etmek sizin isiniz degil, vorteksi demirlemek de, kendinizi bu tamamlanmaya, bu aktivasyona, kuantum kristalin alanin bu goksel demirlenmesine hizalayin, uyumlayin. Bilim adami rahipler, Atla - Ra’nin Kristal Ustatlari Bir’in Yasasinin Poseidon Tapinak Muhafizlari cagiriliyor.

 

Ustatlar, bu zaman icin caglardir beklediniz, bu tamamlanma icin Atla – Ra’dan olanlar, Poseida’nin Kristal Tapinaklarindan olanlar kalk borusunu isitecekler. Atlantis’in Altin Caginin Master Kristalleri simdi gezegensel ve kisisel Yukselisinizi hizlandiran boyutsal erisimin gokkusagini aciyor.

 

www.Earth-Keeper.com/