pınar Discussion started by pınar 14 years ago
 
Simdi, size bunlarin ne oldugunu ve neden isledikleri sekilde calistiklarini anlatayim. Simdi Insan omrunun ve Akasanin bilgisinin gucune giriyoruz. Insan bilinci gezegeni etkileyen bir damga tasir ve bunu ogretilerimizin baslangicindan beri size anlattik. Insan bilinci, gezegeni degistirecek olan seydir. Insan bilinci bilgidir. O sadece dusundugunuz seye bagli olarak gelistirdiginiz gelisiguzel enerji degil, bilgidir ve gucludur. Insan bilinci aslinda gezegenin Kristal Izgarasi dedigimiz seye gider, Kristal Izgara cokboyutlu bir izgaradir. Onu goremezsiniz, ama o enerji tasir. Cokboyutlu bilgiyi tasir.
Gezegenin spirituel titresimini olctugumuz zaman, olculen Kristal Izgaradir. Kristal Izgara kendinde yalnizca Insanlarin oraya koyduklari seylere sahiptir. O, dusuncelerin, omurlerin ve gerceklesen seylerin cokboyutlu kaydidir. Neden belirli topraklarin savasin eski, katmanli enerjisini tasidigi goruluyor ve diger topraklar berrak ve temiz? Bunun nedeni her zaman aynidir – topraklarda olan seyleri Insanlar yaratmistir. Bu nedenle, zaten Insan enerjisinin mekanlari etkiledigi kavramina sahipsiniz.

Iste size anlatacagim sey: Belirli sartlarda ve belirli sekillerde, bir Insan yasami veya mukemmel bir senaryoda birlikte olan coklu yasamlarin etkilesimi, bir mekanda enerjisel bilgi niteliginde bir damga yaratir. Bu, 3B’deki bir kayit kasedi gibi kendisini tekrar tekrar calan bilgi ve enerjidir. Siz bunu perili ev olarak gorursunuz! Iste size dusuneceginiz bir seyler veren olaylardan bazilari: hortlaklarin musallat oldugu bir evde, kendisini tekrar tekrar yineleyen bir senaryo oldugunu fark ettiniz mi? Hic yeni bir sey olmaz. Adam merdivenlerden asagiya iner, adam merdivenlerden yukari cikar. Mutfaktaki kadin soldan saga yurur, sandalyeye oturur, bir sure sallanir, uzaklasir. Eger cinayet gibi dramatik seyler varsa, adam baltasiyla merdivenlerden asagi iner, tekrar, tekrar ve tekrar. Bu iyi bir film, oyle degil mi? Ve hepsi bu! “Neden bu sekilde hissettiriyor, Kryon?” Cunku bu bir Insan bilinci damgasinin sonucudur ve siz de bir tanesine sahipsiniz. Siz onunla ortuserek orada bulundugunuz zaman, size urperti verir, cunku gercektir. O gerceklesti. Hatta o sizinle koordine olabilir!

Simdi, bilim de buna dahil oldu. “Perili” mekanlar ile ilgili gercek olan seyleri fark ediyorlar. Damga (hortlaklarin musallat olmasi) olculebilir bilimsel nitelikler tasiyor ve – hazir olun – bunlarin hepsi cokboyutlu! Bu yerlerde olctukleri degisikliklerin ne oldugunu tahmin edin? Manyetikler, yercekimi, isik ve hatta zaman anormallikleri, cunku bu tekrar, tekrar ve tekrar oynayan gezegendeki bir mekana damgalanmis cokboyutlu bir olaydir. Cokboyutlu nitelikler ayrica cogu zaman sicaklik degisimleri tasir, her zaman daha soguk olur. Hatta size, cokboyutlu bir lens gelistirecekseniz, super cryogenic (dondurucu) nitelige sahip olmaniz gerektigini anlattik. Hatirliyor musunuz? Bu, “3B’nin disindaki” seylerin bir ozelligidir.

Bunu video kayit cihazlarinizda yakalayabilir misiniz? Evet. Cunku o gozlendigini bilir. (Aynen fizik deneylerinde isigin gozlendigini bilmesi gibi.) Cunku bu cokboyutlu olan bir damganin parcasidir. Kuantum anlamda, o bilir. Bunu size aciklayamam, cunku onyarginiz spesifik bilinci bilmeye tahsis ettiginiz seydir. Yani, siz yalnizca eger o zeki ve Insan veya hayvan ise, bir seyin bilebilecegini hissediyorsunuz. Bu, ikisi de degildir. Bu, kuantum olan bir bilistir. Kuantum fiziginizin cogu, mesafe veya zamanin olmadigi isik ve manyetiklerin bu cok olagandisi ozelliklerini gormenizi saglar. O da burada mevcuttur.

Bunu cok fazla dusunmeyin, cunku hosunuza gitmez. Gorunurde zeki olan bir seyi hissettiginiz yerde, zeki bir “ruhun” olmasini kesinlikle istersiniz ve ihtiyac duyarsiniz. Bu nasil sadece bilgi olabilir? Yanit deneyiminizin otesindedir, bu nedenle bunu anlayamazsiniz. Ama cokboyutlu bilginin sizin “yasam bilinci” olarak dusundugunuz seye sahip oldugu gorunuyor, ancak oyle degil. Size sunu sorayim: yapay zeka makineleriniz ile (bilgisayarlar) koordine oldugunuz zaman ve onlar sizinle konusup isminizi soylediklerinde, panikler ve “makinede hayalet” oldugunu mu soylersiniz? Hayir. O yalnizda koddur… bilgi. Simdi, bunu milyon kat buyutun, cokboyutlu damgalara sahip olursunuz.

LEE’den: Kryon Rusya’da yapilan arastirmadan bahsediyor, bu arastirma insan kalbinde kok hucre seviyesinde bilgiyi yeniden yazma yetenegini dogruladi, bu sayede kalp daha mukemmel sekilde yenidleniyor, kalp buyumesi ve yaygin kalp hastaliklari nedeniyle olum veya kalp krizi riskini buyuk olcude azaltiyor. Bu arastirma kok hucrelerin her yerde mevcut oldugunu ve DNA’daki “kodu” yeniden yazmamizi sagladigini onayliyor, ki simdi bu protein olmayan kodlanmis DNA molekulunun %95’inde icerilen bilgi olarak gorulmekte. Bu teknoloji yakinda halka sunulacak, ama sadece Rusya’da. Daha fazla bilgi gelmek uzere. Ben Moskova’da iken, Rus laboratuarlarinda yapilan arastirmayi gordum ve bunun gercek oldugunu gostermek icin uygun oldugunda ve arastirma linkleri verildiginde bunu Websitesine koyacagim.

KRYON

http://www.kryon.com/k_channel10_berkeleysprings_.html

(Ceviri: Saffet Guler)