pınar Discussion started by pınar 14 years ago

 

Lee Carol

Bu canli kanallik Berkeley Springs, West Virginia’da verildi

17 Temmuz 2010

Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Gercekligin sarkaci koseme tekrar saliniyor ve burada bir inancsizlik unsuru var. Yasli ruhlarin grubunda, bu her zaman vardir. Bunun cok kolay oldugunu – aldatmanin cok kolay oldugunu soyluyorlar. Bu tartismaya baslamadan once size sunu soyluyoruz: Bu sevgiyle ilgilidir… ilgili oldugu sey bu. Her zaman boyle oldu ve her zaman boyle olacak. Bu sizin dusundugunuz sevgi degil, cunku Evren’de astronomlarinizin bile fark ettigi, gordugu ve tanimladigi bir kuvvet var. Onlar buna zeki tasarim adini veriyorlar.

Onlar dogru, cunku Evrenin kendisi egilimli. Yasamin yaratilisina egilimli; sevgiye egilimli. Her seyin bilincli amaci vardir ve astronomlar, bilim adamlari, fizikciler, onlar her seyde eksiksiz ve butun bir tarafsizlik gormek istiyorlar, ama henuz bunu gormuyorlar. Kendi “bilimsel yontem mantiginizin” fikrini Evren’de gormeyi beklediginiz seye uygulamaniz komik degil mi? Onu Evren’in incelenmesinden geri almadiginiz zaman, yontemin yanlis olup olmadigini merak etmiyorsunuz, verileri sorguluyorsunuz! Bu bizim icin komik!

 

Kestfetmekte oldugunuz bazi seyleri ve ayrica zaten gormekte oldugunuz, ama henuz dogru sekilde etiketlemediginiz seylerin bazilarini tartismayi diliyoruz. Sizlerin olmaya baslayan guc, hic dogru sekilde tanimlamadiginiz, etrafinizdaki enerjilerin anlayisini gerektirir. Onlar spesifik olarak “enerjisel bilgi” oldugu zaman, cogu seyi enerji olarak gormek istiyorsunuz. Bu nedenle, bu uzun surebilecek ve zamanla verilecek olan serilerin ilk cokboyutlu kanalliklarindan biridir; bunlar size yanlis anlasilmakta olan ve hic aciklanmayan kavramlari daha iyi bir tarzda aciklamaya baslar.

 

Atomun cekirdegi ve elektron sisi arasinda muazzam bir mesafe vardir. Eger benimle birlikte kucugun en kucugune gidebilseydiniz, orada olaganustu miktarda bosluk bulurdunuz… aslinda kafa karistirici miktarda bosluk. Fizikciler size neredeyse her seyin “hicbirseyden yapildigini” soylerler, cunku kutlenin cogunlugu atomik yapidaki bu gizemli uzaydan yapilmistir. Ama bu yalnizca bilim “karanliktaki” seyi goremedigi icindir. Bu, cokboyutlu gercekligi incelemeye calisan 3B zihni icin kullanacagimiz bir cumledir. Cokboyutlu gercek sudur: Atom ve elektron sisi arasinda bulunan seyin hicbir sey olmadigi goruluyor, ama aslinda o enerjisel bilgiyle doludur, bilim buna zeki tasarim adini veriyor.

 

Bunu, ozellikle bunun kendisini sizin realitenize nasil tezahur ettirdigini aciklamak zor, ancak aslinda konu budur. Boylece yavas ve basit baslayacagiz.

 

Iste Gul

 

Dostlarim, imgelemeniz ve incelemeniz icin bir gul var. O guzel, kirmizi bir gul, ama belki ondan hoslanmiyorsunuz? Belki de dikenlerini sevmiyorsunuz? Hatta belki renginden hoslanmiyorsunuz? Belki de bir gul istemiyorsunuz? Kendinize soyle diyorsunuz, “Eger bu bir papatya olsaydi, cok daha hosuma giderdi.” Ama bu bir gul. Bu nedenle omuz silkip soyle diyorsunuz, “Benim gercekligim dikenleri olan kirmizi bir gule sahip olmak.” Simdi, tekil, boyutsal dijit dusuncesinde (3B) senaryo statik ve degistirilemezdir. Bu neyse o. Papatya istediginizde bir gul almaniz cok kotu, cunku o her zaman bir gul olacak. Eger gulun icinden cikip buyudugu ve filizlendigi tohuma bakabilseydiniz, o her zaman bir gul olacaktir. “Cok kotu” diyebilirsiniz. “O ebediyen bir gul.” Boylece bununla ilgili dusunme ve eylemlerin gorus birligi sudur: Bu her zaman bir gul olacaktir; bu nedenle, bunu asla degistiremeyecegim. Bir sekilde gulu degistirme kavrami veya gulden bir papatya yaratma kavrami sizin dusunme kapsaminizda degildir. 3B’de bildiginiz her seyi ogrendiniz.

 

Simdi bir an icin cokboyutlu senaryoyu dusunun, bu senaryoda ustat bahcivan tohumu ziyaret ediyor. Bir an icin ustat bahcivanin tohumun icindeki bilginin sistemik olarak (tum sisteme iliskin) degistirildigini, simdi baska bir seye degistirildigini anlatabildigini hayal edin. Boylece hucrelerin bolunmeye basladigi sonraki seferde, dikenler duser ve renk degisir. Veya hatta belki, onun yerine bir papatya gelisir!

 

Eger bu gercekten olsaydi, buna ne isim verirdiniz? Yanit su, buna mucize derdiniz! Inanilmaz! Imkansiz! Biz buna kesfedilmeye ve anlasilmaya hazir olan temel, cokboyutlu fizik adini veriyoruz. Ama sizin tepkiniz, boyutsal gercekliginizin kapsamindan baktiginiz seyleri nasil tanimlayacaginizdir. Bu seylere farkli sekilde bakmanizi istiyorum. Enerjisel bilgi seklinde cokboyutlu olan enerjiyi gormeye baslamanizi istiyorum. Sadece enerji dediginiz seyin muazzam miktari yalnizca bilgidir. Bu sizi bu ogretinin sonraki asamasina goturuyor.

 

Bir Kesif Yapildi – Bir Rapor

 

Simdi, size gezegende yapilmis olan ve kullanilmakta olan bir kesfi veriyoruz ve kesif su: bedeninizin hucrelerindeki bilgiyi degistirebilirsiniz. Yani, bilim Insan bedeninin DNA’sinin sistemik (bedenle ilgili) bolumlerinin nasil yeniden yazilacagini – onun bilgisel yapisini nasil degistirecegini - kesfetti. Cok uzatilacak bir konu degil [Kryon tarafindan bircok kez anlatildi], ama bilim adamlarinin DNA ile ilgili kesfettikleri seyi hatirlamalisiniz. DNA molekulundeki 3 milyar kimyasalin yalnizca %5’i protein – kodludur ve gen uretir. Yani, DNA kimyasinin %95’inin hicbir sey yapmadigi gorunuyor. Boylece sahip oldugunuz sey, icinde 3 milyar kimyasal olan bir DNA yapisi, bir DNA dongusudur ve %95’i surucuyken (arabaya ne yapacagini soyler), %5’i Insan Varligi (gen uretimi) adi verilen biyolojik yaris arabasinin motorudur. Bundan dolayi, gecmiste “cop DNA” denilen DNA’nin en buyuk bolumu talimatlarin bilincidir. O enerjidir. O bilgidir ve o muazzamdir!

 

O talimatlarla ilgili DNA bolumlerindeki bilgiyi degistirebilseydiniz ne olurdu? Onlara ne soylerdiniz? Pekala, size zaten yapilmis olan seyin ornegini vereyim… bilimsel bir atilim.

 

Bilgiyi Yeniden Yazmak

 

Diyelim ki, hasarli bir kalp ile dogdunuz. Burada dogru sekilde islemeyen bir kalp var. Kapakciklar kalbe uymuyor. Siz dikenleri olan kirmizi bir gulsunuz. Bu nedenle gercekliginizde, normal sekilde islev yapmadigi icin, yakinda oleceksiniz, belki yaslaninca surekli ilaclar alacaksiniz ve her zaman hasarli bir kalbiniz olacak. Simdi, daha once kullanmadiginiz turde mantik kullanmanizi ve biyolojik onemi olan bir soru sormanizi istiyorum. Bedeninizdeki tum organlar yasaminiz boyunca bircok kez yenilendiginden, neden kalp hasarli olarak kaliyor? Neden Insan bedeni zamanla onu onarmiyor? Elbette beden deri yaralarinda kendisini iyilestirdiginde iyi bir is yapiyor (nede olsa, deri Insan bedeninin en buyuk organidir). Neden o zaman, uygun olmayan kapakciklari tekrar tekrar yenileyerek hasarli bir kalp yaratmaya devam ediyor?

 

Iste yanit: Cunku her kalp hucresindeki sistemik bilgi statik (duragan) kaliyor. Yani, bugun, kalbin her bir DNA molekulundeki sistemik olan tum bilgi (kok hucreler) hasarli bir kalbin mavikopyasini iceriyor. Sistemik (bedenle ilgili) sistem icindeki bilginin enerjisini degistirecek bir sey olmadikca, o her zaman sahip oldugu seyi tekrarlar. Gul her zaman gul olur ve orada her zaman dikenler buyur.

 

Oyleyse, DNA’nizin %95’indeki bilgiyi degistirebilseydiniz ne olurdu? Bedeninizdeki kimyanin cogu saglik ve yenilenme arabasini suren bilgidir. O, kimya ve gen uretiminin arabasinin surucusudur. Ona farkli bir yone gitmesi icin, genleri baska bir yaratici yere yonlendirmesi talimatini vermek mumkun mudur? Evet.

 

Bilim, kok hucrelere bozukluk yerine mukemmellik kalibi verilmesi icin, DNA’daki bilgiye enerjisel olarak hitap ederek, temel hucresel bilgiye nasil hitap edilecegini ogrenmeye basliyor. O zaman, kalp tum organlarin yaptigi gibi yenilenmeye baslarken, yavasca kapakciklari ona uyan islev yapan bir kalp haline gelir! Bu bilim kurgu mu? Size anlatiyorum, bu su anda yapilmaktadir. Cunku gezegende, cokboyutlu icatlar gerceklesmeye basliyor. Cok daha fazlasi olacak. Bu, inanilirliginizin dis kabugunu itecek ve fizigi degistirecek. Bunu gordunuz ve onu gordugunuzu bile bilmiyorsunuz.

 

Insan Bedeninin Realitesini Degistirmek

 

Size gercekten hakkinda dusunmediginiz baska sorular soracagim. Bunlari daha once getirmistik ve simdi daha tam olarak tartisabiliriz. Neden bir denizyildizi bir kolu yeniden buyutebiliyor da siz yapamiyorsunuz? Cunku bedeninizdeki, DNA’nizdaki, bilgi bolumundeki, temel programlayici DNA bilgisi buna izin vermiyor. Bunun sizin icin bir anlami var mi? Bu degistirilebilir mi, yoksa sizin icin cok mu acayip? Bu seyleri degistirme yetenegini kabul eder misiniz yoksa bunlardan kacip kafir, kotu ve “yapmamaniz gereken” seyler oldugunu mu soylersiniz?

 

Bu seyler gezegendeki ilk kalp nakillerinde meydana geldi ve tepkiler tahmin edilebilir idi. O sizin realitenizin kutusunun disindaydi, bu nedenle dini bir tartisma haline geldi. Bu da oyle olacak.

 

DNA bilgi arabasini suren yaris arabasi surucusu bedeninizdeki kimyaya, gulu papatyaya degistirmesinin yalnizca rahimde yapilacagi talimatini verdi. O zaman kimya statik kalir ve beden tarafindan asla ayarlanmaz. Boylece talimatlar bir hucre bolundugu her zaman bu sekildedir.  Bu nedenle hasarli kalp hucresi yeni, taze bir kalp hucresi yarattigi her seferinde, o hucre ayni hasarli mavikopyadandir. Talimatlari degistirebileceginiz ve bir uzvu yeniden buyutebileceginiz bir zaman gelecek. Tum kimya oradadir ve o kadar zor degildir. Ama DNA seviyesinde talimatlar size bunu yapamayacaginizi soyler, bu nedenle, bunun yapildigini hic gormediniz, bundan dolayi bunu hayal edemezsiniz.

 

Dusunme Seklinizi Degistirmek

 

Etrafinizdaki enerji degisiyor ve etrafinizda olan seyle ilgili algilarinizi degistirmeniz gereklidir – yonetmek ve degistirmek icin sizin olan sey ve degistirilemez oldugunu dusundugunuz seyi yeniden yaratmak icin icinizdeki yaraticiyi nasil cagirabileceginiz. Bircok insan, gorunur mucizeler tezahur ettirebildiginizi soyleyerek, sizi hayal ettiklerinden daha garip olarak gorecekler, ama siz sadece seylerin gercekte isledigi sekli ogreniyorsunuz.

 

Gorkemli bir makinedeki yaris arabasi surucusunu hayal edin, ama o sadece makineye sola donme talimatlari verebiliyor. Yaris arabasi surucusunun yaptigi bu, biliyor musunuz? [sadece sola donmek]. Yaris pisti dumduz oldugunda ve surucu sola donuslerden baska herhangi bir seyi nasil yapacagini bilmediginde, surucuye ne olur? Onun sahip oldugu bilgiyi degistirmek ve en sonunda arabasinin yapabildigi her seyden nasil yararlanacagini ogrenmesine izin vermek zorundasiniz. Yapilmakta olan sey budur.

 

Omurilik koptugu zaman, onun tekrar buyumemesi icin kopma yerine kosusturan kimya vardir. Bunu biliyor muydunuz? Onun yeniden buyumesini engelleyen hormonal protein yapisi vardir. Bu insanliga nasil hizmet ediyor? Pekala, hizmet etmiyor. Bu evrimin bir urunu ve evrim her zaman dusunebileceginiz turde sonuclar uretmiyor. Evrim ayrica yavastir ve evrimlesen turlerin yaptigi seye bagli olarak bazen duruyor. O mukemmel degil ve bunu Insan bedeninde her yerde gorebiliyorsunuz – bir anlam ifade etmeyen seyler.

 

Sinirler tekrar buyumesi icin tasarlanmistir, ama buyumezler. Insan bedeninin sinirlerinin, kendilerini bulabilmesi ve tekrar buyumeleri icin adreslere sahip olduklarini biliyor muydunuz? Ama omurilik incinmesinde, bunu yapmazlar. Cunku yaris arabasi surucusunun bilgisinde, arabanin omurilik kopmasini tekrar buyutmemesi planlanmistir! Bu, hayatta kalmak icin tasarlanmis oldugu gorunen biyolojik bir yapida bir tezattir, ama bazen size farkli sekilde gorunur.

 

Bedeninizin tum beden sistemlerini bilinc ve niyet ile yeniden programlayabileceginiz bir gun gelecek. Kok hucreler Insan bedeninde her yerde mevcuttur, canli ve saglikli. Kimyasal olarak, kok hucreler hastaliga egilimli Insandan sorumludurlar. Bu egilim sonra cocuga tasinir ve yeniden programlanmadikca %95’in damgasi, enerjisi ve bilgisi devam eder, devam eder ve devam eder. Dinleyin: Bu kimyasal degildir! Bu bilgi niteliginde enerjidir. Bu cokboyutlu enerjidir.

 

Kok hucre seviyesinde (sistemik seviye) bedenin parcalarini ve bolumlerini yeniden programlamaya gelen yeni teknoloji vardir. Bunun ne anlama geldigini biliyor musunuz? Odada atalarinin tasidigi belirli bir geni tasiyabilen genc kadinlar var, kanserler ve gucsuzluk egilimlerini aktaran gen. Dinleyin: Genetik damganizi yeniden yazabildiginiz zaman, sizden sonra gelenlerin hic biri artik bunlara sahip olmayacak. Size soyledigim seyi anliyor musunuz? Cocuklariniz ve cocuklarinizin cocuklari sadece sizin yaptiginiz yeniden programlamaya sahip olacaklar. Orijinal bilgiye sahip olmayacaklar. Bedeninizdeki hucreler yeni sistemik bilgi alacaklar ve bunu mavikopyaniz olarak sahiplenecekler ve cocuklariniza aktaracaklar.

 

Enerji buna benzer. Bilgi niteliginde enerji bunun gibidir ve gezegende bundan cok fazla vardir. Gezegende uzun suredir yanlis anlasilmakta olan sistemler var. Size bir iki ornek vereyim. Bu tartismalidir. Kabul etmeyebilirsiniz. Hoslanmayabilirsiniz, ama yine de bunu size verecegim.

 

Hayaletler – Cokboyutlu Bilgi mi yoksa Kapana Kisilmis Ruhlar mi?

 

Insanlar geceleri tuyleri urperten seyleri severler. Korkutulmayi severler ve dehsete dusurulmeyi severler. Onlari korkutan filmleri severler ve perili (tekin olmayan) yerleri severler. Son zamanlarda perili mekanlara olan ilginin hizla arttigini gordunuz mu? Medyanizin cogunlugu bunlarla ilgili yeni sovlar yaratiyor.

 

Simdi, size bunlarin ne oldugunu ve neden isledikleri sekilde calistiklarini anlatayim. Simdi Insan omrunun ve Akasanin bilgisinin gucune giriyoruz. Insan bilinci gezegeni etkileyen bir damga tasir ve bunu ogretilerimizin baslangicindan beri size anlattik. Insan bilinci, gezegeni degistirecek olan seydir. Insan bilinci bilgidir. O sadece dusundugunuz seye bagli olarak gelistirdiginiz gelisiguzel enerji degil, bilgidir ve gucludur. Insan bilinci aslinda gezegenin Kristal Izgarasi dedigimiz seye gider, Kristal Izgara cokboyutlu bir izgaradir. Onu goremezsiniz, ama o enerji tasir. Cokboyutlu bilgiyi tasir.

 

Gezegenin spirituel titresimini olctugumuz zaman, olculen Kristal Izgaradir. Kristal Izgara kendinde yalnizca Insanlarin oraya koyduklari seylere sahiptir. O, dusuncelerin, omurlerin ve gerceklesen seylerin cokboyutlu kaydidir. Neden belirli topraklarin savasin eski, katmanli enerjisini tasidigi goruluyor ve diger topraklar berrak ve temiz? Bunun nedeni her zaman aynidir – topraklarda olan seyleri Insanlar yaratmistir. Bu nedenle, zaten Insan enerjisinin mekanlari etkiledigi kavramina sahipsiniz.

 

Iste size anlatacagim sey: Belirli sartlarda ve belirli sekillerde, bir Insan yasami veya mukemmel bir senaryoda birlikte olan coklu yasamlarin etkilesimi, bir mekanda enerjisel bilgi niteliginde bir damga yaratir. Bu, 3B’deki bir kayit kasedi gibi kendisini tekrar tekrar calan bilgi ve enerjidir. Siz bunu perili ev olarak gorursunuz! Iste size dusuneceginiz bir seyler veren olaylardan bazilari: hortlaklarin musallat oldugu bir evde, kendisini tekrar tekrar yineleyen bir senaryo oldugunu fark ettiniz mi? Hic yeni bir sey olmaz. Adam merdivenlerden asagiya iner, adam merdivenlerden yukari cikar. Mutfaktaki kadin soldan saga yurur, sandalyeye oturur, bir sure sallanir, uzaklasir. Eger cinayet gibi dramatik seyler varsa, adam baltasiyla merdivenlerden asagi iner, tekrar, tekrar ve tekrar. Bu iyi bir film, oyle degil mi? Ve hepsi bu! “Neden bu sekilde hissettiriyor, Kryon?” Cunku bu bir Insan bilinci damgasinin sonucudur ve siz de bir tanesine sahipsiniz. Siz onunla ortuserek orada bulundugunuz zaman, size urperti verir, cunku gercektir. O gerceklesti. Hatta o sizinle koordine olabilir!

 

Simdi, bilim de buna dahil oldu. “Perili” mekanlar ile ilgili gercek olan seyleri fark ediyorlar. Damga (hortlaklarin musallat olmasi) olculebilir bilimsel nitelikler tasiyor ve – hazir olun – bunlarin hepsi cokboyutlu! Bu yerlerde olctukleri degisikliklerin ne oldugunu tahmin edin? Manyetikler, yercekimi, isik ve hatta zaman anormallikleri, cunku bu tekrar, tekrar ve tekrar oynayan gezegendeki bir mekana damgalanmis cokboyutlu bir olaydir. Cokboyutlu nitelikler ayrica cogu zaman sicaklik degisimleri tasir, her zaman daha soguk olur. Hatta size, cokboyutlu bir lens gelistirecekseniz, super cryogenic (dondurucu) nitelige sahip olmaniz gerektigini anlattik. Hatirliyor musunuz? Bu, “3B’nin disindaki” seylerin bir ozelligidir.

 

Bunu video kayit cihazlarinizda yakalayabilir misiniz? Evet. Cunku o gozlendigini bilir. (Aynen fizik deneylerinde isigin gozlendigini bilmesi gibi.) Cunku bu cokboyutlu olan bir damganin parcasidir. Kuantum anlamda, o bilir. Bunu size aciklayamam, cunku onyarginiz spesifik bilinci bilmeye tahsis ettiginiz seydir. Yani, siz yalnizca eger o zeki ve Insan veya hayvan ise, bir seyin bilebilecegini hissediyorsunuz. Bu, ikisi de degildir. Bu, kuantum olan bir bilistir. Kuantum fiziginizin cogu, mesafe veya zamanin olmadigi isik ve manyetiklerin bu cok olagandisi ozelliklerini gormenizi saglar. O da burada mevcuttur.

 

Bunu cok fazla dusunmeyin, cunku hosunuza gitmez. Gorunurde zeki olan bir seyi hissettiginiz yerde, zeki bir “ruhun” olmasini kesinlikle istersiniz ve ihtiyac duyarsiniz. Bu nasil sadece bilgi olabilir? Yanit deneyiminizin otesindedir, bu nedenle bunu anlayamazsiniz. Ama cokboyutlu bilginin sizin “yasam bilinci” olarak dusundugunuz seye sahip oldugu gorunuyor, ancak oyle degil. Size sunu sorayim: yapay zeka makineleriniz ile (bilgisayarlar) koordine oldugunuz zaman ve onlar sizinle konusup isminizi soylediklerinde, panikler ve “makinede hayalet” oldugunu mu soylersiniz? Hayir. O yalnizda koddur… bilgi. Simdi, bunu milyon kat buyutun, cokboyutlu damgalara sahip olursunuz.

 

 

NOT:  LEE’den: Kryon Rusya’da yapilan arastirmadan bahsediyor, bu arastirma insan kalbinde kok hucre seviyesinde bilgiyi yeniden yazma yetenegini dogruladi, bu sayede kalp daha mukemmel sekilde yenidleniyor, kalp buyumesi ve yaygin kalp hastaliklari nedeniyle olum veya kalp krizi riskini buyuk olcude azaltiyor. Bu arastirma kok hucrelerin her yerde mevcut oldugunu ve DNA’daki “kodu” yeniden yazmamizi sagladigini onayliyor, ki simdi bu protein olmayan kodlanmis DNA molekulunun %95’inde icerilen bilgi olarak gorulmekte. Bu teknoloji yakinda halka sunulacak, ama sadece Rusya’da. Daha fazla bilgi gelmek uzere. Ben Moskova’da iken, Rus laboratuarlarinda yapilan arastirmayi gordum ve bunun gercek oldugunu gostermek icin uygun oldugunda ve arastirma linkleri verildiginde bunu Websitesine koyacagim.

 

 

(Ceviri: Saffet Guler)