Related discussions

spiritual Discussion started by spiritual 14 years ago

"...(Beşer) İnsanlık bir anlayışa doğru ilerlerken, bunun olmasını hiç arzulamayanların direnci de öyle(sine) büyür.Bu konuda yanılgı olmasın. Birçokları var ki duydukları "Korku" ve "Dehşet" içinde, durmadan direnecek ve ellerinden geldiği kadar çok "Sorun" yaratacaklar(dır). Ve siz tamamen haklısınız; Değişimi yaratmanızın tek yolu,(onları) "Kucaklamak" ve "Sevgi" ifadesi olmayan her şeyin (bir) korku ifadesi olduğunu bilmektir.

"Güç" ve "Kudret" peşinde hırsla koşanlar, aslında güçsüz olduklarından korkmaktadırlar. (Bu) Dünyanın zenginliklerini isteyenler "Zengin" olmadıklarının korkusu ve dehşeti içindedirler. Ve sizi "Esir Almak" isteyenler, gerçekte "Esir Edilmek" ten korkanlardır. Böylece, hepsini kucaklamak gerek ve bu kucaklayış içinde siz "Değişimi" yaratacaksınız.
......
Siz Güvenli bir Evrende yaşadığınızı anladıkça, Egemen olduğunuzu, tek "Tutsakçı" nın gerçekte ancak "Kendiniz" olabileceğini fark ettikçe ve inandığınız şeyi "Kendinize Çektiğinizi" (Tezahür ettirdiğinizi) anladıkça, işte mevcudiyetinizin "Ortak-Yaratıcısı" olmanız böyle gerçekleşir. İşte İnsanların birbirlerini "Öğrenmeleri" bu yoldan gerçekleşir, çünki siz Güvenli bir Evrende yaşadığınızı, (ve) kendi Realitenizi mutlak surette kendiniz yarattığınızı ve Evrenlerin içindeki en büyük gücün "Sevgi" olduğunu ve gördüğünüz hiç kimseden, hiçbirşeyden "Ayrı" olmadığınızı ve "Bilinen" ve "Bilinmeyen Realitelerin", "Tüm Varolanın İfadeleri" olduğunu anladığınızda, o zaman siz, (bu) Dünyayı aydınlatan "Işık" olacaksınız ve hepinizin istediği değişimi yaratacaksınız...
......
Anlıyorsunuz ya, herşey size "Geri Döner" ve yapılacak bir şey yoktur. Sadece yapabileceğiniz hiç bir "Yanlış" bulunmadığını, olabileceğiniz hiçbirşeyin "Tanrısal İfade" dışında bulunmadığını bilerek, (sadece) OLMAK vardır. Ve siz kendinizi daha ve daha çok "Kabul ve Tasdik" eder hale geldikçe, öylece herşeyi de (olanı da) kabul ve tasdik edebileceksiniz. Buna "Egemenlik" denir, buna "Özgürlük" denir. Ve buna "Işığa Yönelmek" denir, buna "Yuvaya", Gerçek Kimliğinize" erişmek denir..."

P'taah-Pleiades Mesajları 1
Bölüm-2