Related discussions

sahra Discussion started by sahra 14 years ago

 

yamçısını yanında taşımak zorundaydı. Her şeye karşın bu yükten yakınmaya kalkıştığı zaman sabah aya...zını bu yük sayesinde hissetmediğini anımsıyordu kuşkusuz.


Bir düşü gerçekleştirme olasılığı yaşamı ilginçleştiriyordu.


Bir çoban kurt ya da kuraklık tehlikesiyle her zaman karşı karşıyadır; ama çobanlık mesleğini çekici kılan da budur zaten.


Basit şeyler en olağanüstü şeylerdir ve yalnızca bilginler anlayabilir bunları.


...insan her zaman aynı insanları görürse bunları yaşamın bir parçası saymaya başlar. İyi ama bu kişiler de bu nedenle yaşamımızı değiştirmeye kalkışırlar. Bizi görmek istedikleri gibi değilsek hoşnut olmazlar canları sıkılır. Çünkü efendim herkes bizim nasıl yaşamamız gerektiğini elifi elifine bildiğine inanır.
Ne var ki hiç kimse kendisinin kendi hayatını nasıl yaşaması gerektiğini kesinlikle bilmez.


Hayatımızın belli bir anında yaşamımızın denetimini elimizden kaçırırız ve bunun sonucu olarak hayatımızın denetimi yazgının eline geçer. Dünyanın en büyük yalanı budur.


Hayatımızın belli bir döneminde her şey açık seçiktir her şey mümkündür ve hayal kurmaktanhayatından gerçekleştirmek istediğin şeylerin olmasını istemekten korkmazsın. Ama zaman geçtikçegizemli bir güç Kişisel Menkıbe’nin gerçekleştirilmesini olanaksız olduğunu kanıtlamaya başlar.


Kim olursan ol ne yaparsan yap bütün yüreğinle gerçekten bir şey istediğin zaman Evrenin Ruhu’nda bu istek oluşur.


Her şey bir ve tek şeydir. Ve bir şey istediğin zaman bütün Evren arzunun gerçekleşmesi için işbirliği yapar.
Replies
derya88
derya88 Evren arzunun gerçekleşmesi için işbirliği yapar..bu çok dogru teşekkürlerr 14 years ago
loader
loader
Attachment