Related discussions

pınar Discussion started by pınar 14 years ago

Bazıları eski Enerjide kalacak, kendilerine "Işık İşçileri" diyecek, ve sizi "yanlış yolda olmakla" suçlayacaktır.Onlar "Yükseliş Statüsü" nü anlamayacak ve sunulan armağanları görmeyecektir.Onlar size bilgilerini deneyimleriyle elde ettiklerini ve sizin onlar gibi "Hakkını Vermeden" bu yeni şeylere sahip olamayacağınızı söyleyecektir.Birçoğu sizden ayrılacak, ve sonuçta bir bölünme olacaktır.Bu (Beşer) İnsan doğasıdır, öyle değilmi? Ama bu "çarpıcı bir değişim" le ilgili önceden bildirilen ve beklenen bir şeydir.

Her ikiniz arasındaki farklılıklar dışarıdan bakan biri için "Aşikar" olacaktır.Eski Enerjide kalan ve kendilerine "Işık İşçileri" diyenler, bir İnsanın aydınlanabilmek için yapması gereken şeyler, işlemler ve yöntemlerle ilgili listelere sahip olacaktır.Oysa "Yeni Enerji" (Beşer) İnsanın muktedir kılınışını ve gücünü vurgular.O, çok az yapı içerir ve bağlı olunması gereken herhangi bir "İnsan Hiyerarşisi" içinde bir "EGO" geliştirmez.Onları kıyaslayan biri için, kimin ESKİ, kimin YENİ ENERJİ olduğu aşikar olacaktır.

Yeni Enerjidekiler, kolayca tanıyabileceğiniz niteliklere sahip olacaktır.Onların çalışmalarında (Kryon celselerinde birçok kez sunulmuş) "sevginin dört niteliği" görülecektir.Onların çalışmalarında hiç bir gündem, beklenti, hesap olmayacaktır. Onlar armağanları, yetenekleri konusunda sessiz olacak, Egoyla davranmayacaktır. Onlar kendi başarılarıyla övünmeyecektir, ve sözlerinde "Bilgelik" olacaktır.Yeni Enerji Işık İşçisinin işareti "ŞİMDİ" de bulunan biri olmaktır.Siz ona yarın ne olacağını sorduğunuzda, o size bakıp, "Bunu kimse bilemez", diyecektir.O gelecekle ilgili olarak endişesiz bir biçimde, güvenle ve sevgiyle hareket edecektir, çünki gelecek geldiğinde, o olması gerektiği gibi uygun (bir) biçimde birlikte yaratılacaktır. Ve bu, sevgili Varlıklar, eski (Beşer) İnsan doğasının tam tersidir. ESKİ YOL gelecekten korkar ve realiteyi yaratma yeteneğine hiç güvenmez! YENİ YOL, geleceğin kesinlikle İnsanın yarattığı gibi olacağını bilir.Siz yaratabileceğiniz şeyden korkmazsınız...."

KRYON-Eşiği geçmek
Altıncı Kitap-5.Bölüm-Son Bölünme