St. German Kanalıyla ...Zihninizi Sürekli Arındırın...

spiritual Discussion started by spiritual 14 years ago

19 Temmuz 2010


 


Ben Sevgili Ustat Saint Germain. Bugun sizlere bir Uyanis mesaji ile geldim. Dunya Ana'nin dogum sancilarinin son evreleri olan dunya uzerindeki cok onemli bir zaman. "Itmeye" hazirlaniyor ve bu itis ile beraber eski dunyanin olumu ve yeni Dunya'nin dogumu gerceklesecektir. Sizlerin gerceklesemekte olan olaylara bu sekilde bakmanizi istiyoruz. Belki de o zaman hersey bu kadar acimasiz ve sert gorunmeyecektir. Yeni bir yasam icin dogum aci verebilir. Bu tam da sizin beklentinizdir. Dogumun kolay birsey olacagina inanmiyorsunuz ama sizi temin ediyoruz ki, o gercekten kolay olabilir......Bircok yuzyillar once bunun gercek oldugu zamanlar yasandi ve siz bu dogumun acili olmasi gerektigi inancini o gunlerden tasiyorsunuz. Iste bu yuzdendir ki, Yuksek Boyutlara gecis olan bu donemi kendi fizik bedenlerinizde aci ile deneyimliyorsunuz. Her zaman bir baska yol vardir. Ve, artik size hizmet etmeyeni salivermek acilar icerisinde gerceklesen bir olay olmak zorunda degil. Fakat, gene de seylerin kolay olacagina inanmiyorsunuz. Yasamin zor olduguna dair olan inanciniza tutunuyorsunuz. Gercekte, aci cekmeye olan inanciniz sizi dunyadaki bu yolculuga surukluyor.


Simdi bir mesaj ile geldik.Her biriniz bu Yeni Dunya'nin dogumuna yardimci olan Ebe'lersiniz. "Nasil?" diye soruyorsunuz. "Nasil biz birsey yapabiliriz?" Sizlere bircok yuzyildir soyledik ve bugun de ayni mesaj ile geliyoruz......KENDINIZI SEVIN......ICINIZE BAKIN VE KENDINIZI IYILESTIRIN. KIM OLDUGUNUZU KESFETTIGINIZDE, TITRESIMINIZ ARTACAK VE DAHA YUKSEK BIR BILINC SEVIYESINE CIKACAK.KENDI TITRESIMINIZI YUKSELTTIGINIZDE, BUTUNUN DE TITRESIMI YUKSELIR –BUNA DUNYA ANA, SEVGILI LADY GAIA DAHIL!!!!


Kritik kutle oldukca yakinlasiyor Sevgililer. Su anda tum dikkatinizi ve odaginizi dunya ve onun uzerindeki problemlere odaklamaniz gerekiyormus gibi gorunse de,YAPMANIZ GEREKEN SEY BU DEGILDIR. Yalnizca bu son soyledigimiz bile sizi bu mesajin gecerliligi hakkinda kuskuya dusurebilir. Fakat, gercekten yasadigniz dunyayi tam olarak algilayabilir ve sahip oldugunuz gucu tam olarak hissedebilirseniz,bunun aslinda GERCEGIN KENDISI oldugunu BILECEKSINIZ. Gozleriniz ile gordugunuz dunya gercek degil.O bir illuzyon!!!!!


BUNU BIR AN ONCE IDRAK ETMELISINIZ. Sevgililer, bu dersi ogrenmeniz icin cok onemli bir zaman.


Gormekte oldugunuz dunya kendi zihninizin bir projeksiyonu, ve aklinizdan gecen dusunceler dunyanizda GORMEKTE olduklariniz. SAHIP OLDUGUNUZ GUC ZIHNINIZDE.


Mucadele etmekte oldugunuz bu savas fiziksel degil, materyel mulkiyetlerde veya dunyasal niteliklerde degil.......


Savas ZIHNINIZDE.Zihniniz savas alani ve cephaneniz duygulariniz!!!!! LUTFEN BUNU ANLAYIN. Bu mesaj, olcegi SEVGI ve ISIK'tan yana biraz olsun yukari cekebilmek icindir.


Zihisel bir seviyede zihnin KORKU bombalari olarak projekte edilen dusunceler ve imajlar ile tutsak edildiniz.Burada soz konusu olan zihniniz ve duygulariniz! Ve, sizin kendi dusunce ve duygularinizi size karsi cephane olarak yine sizi yok etmek icin kullaniyorlar. Dunyaniz yeniden dogacak, ve sizin icin yuksek bir Bilinc Seviyesinde olacak, fakat, ancak ve ancak KENDI DUSUNCE VE DUYGULARINIZI ONUNKI ILE AYNI SEVIYEYE CIKARABILIRSENIZ!!!! YOKSA,BURADA BIRAKILACAKSINIZ.


Bu sizi korkutmak icin degil.Bu size BP'ye karsi savasmadignizi gostermek icin.


Korfez'i kurtarmak icin de calismiyorsunuz.


DIKKATINIZI TOPLAMANIZ GEREKEN YER BURALAR DEGIL Sevgililer.................Bunlar zaten onlarin sizin dikkatinizi dagitarak fokuslemenizi istedikleri sey!!!!


Odak noktaniz ve dikkatiniz HER ZAMAN KALBINIZ OLMALIDIR......GUCUNUZ KALBINIZDEDIR............


"Bombalariniz" SEVGI dir.Kutsal topraginiz kendi zihninizdir. Zihninizi her seviye ve acidan size saldiran imaj ve dusuncelerden korumalisiniz.Sizlere yardim icin buradayiz. Ve, burada ne icin bulundugunuzu bilmeniz icin, "ne icin savastiginizi" ve "cephanenizin ne oldugunu" bilmek zorundasiniz. Dusunme ozgurlugunuz ve zihninizi istedigniz gibi kullanabilmek icin savasiyorsunuz. Ve, onlardan cok daha Yuksek bir Enerji olan SEVGI ile savasiyorsunuz.


Gormekte oldugunuz dunya zihninizin ve kollektifin bir yansimasi oldugu icin, gordugunuzu degistirmeniz icin ZIHNINIZI DEGISTIRMEK ZORUNDASINIZ.


Bu ise, YUKSEK BENLIGINIZ, TANRISAL PARCANIZ, ve KALBINIZ ile hizalanmamis olan hersey icin hayir demenizi gerektiriyor. Size soylendigi gibi yapmaniz gerekmiyor. Tahmin ettiginiz ve bildiginizden cok daha guclusunuz.Fakat, karar verislerinizde icinizdeki Ilahi Niyet / Arzuyu ortaya cikararak kullanincaya kadar gucunuzu bulamayacaksiniz. Kalp ve Ruh seviyesinde IYI HISLER VERMIYORSA, YAPMAYIN!!!! Bu baslangic.Bir seciminiz oldugunu bilmelisiniz.Dunyanizi gormek istedigniz sekilde deneyimleme gucunuz oldugunu anlamalisiniz.


Gucsuz oldugunuza dair hepinizin beyni yikandi.


HEPINIZ GUCE SAHIPSINIZ!!!


Bu daha once vermis oldugumuz bir mesaj degildir. Mesajlarimizin keskinligini karsi tarafin mesajlarinin keskinliginin yukselisi oraninda artiriyoruz.Nihai Gerceklikte "diger" taraf diye birseyin soz konusu olmadigi , Birlik Bilincinde dualitenin var olmadigi, her ne kadar dogru olsa da......sizlere su anda bulundugunuz seviyeden konusuyoruz, eger ki, dualite seviyesinin illuzyonlarindan yukselmemisseniz...............


3 Boyutlu realitenizde, halen "iyi ve kotu"nun zihninizde varligini surduruyor olmasindan dolayi bazilari tehlikeli bir sekilde zihninizi, duygularinizi, ve yasam gucunuzu kontrol etmekte. Ve, bu dualiteye inananlar iste bu kontrol ve hakimiyet icin en savunmasiz durumda olanlardir. Bu bilincsiz kontrol ediciler/denetleyiciler Sevgi den yoksundurlar, ve tum toplumsal zihnin onlara pompaladigi negatif duygular ile beslenirler. Sunu anlamalisiniz ki, korkarak surekli olarak onlari beslemektesiniz. Bu insanlar gucluler cunku, bu dunya uzerindeki cehennemden cikis yolunuz olmadigina karar verdiginiz gunden itibaren, onlara kendi gucunuzu teslim ettiniz.


GUCUNUZ VAR!!!


ZIHNINIZ DISARI CIKIS YOLUNUZ.


KALBINIZ , SEVGININ ve NESENIN, SEVKATIN ve GUZELLIGIN YUKSEK Alemlerine uzanan yol.Eger ki, kendi Kalbinize odaklanma kararini verir ve zihninizi Isa bilinci ile hizalamaya niyet ederseniz, sizlere hemen yardim edilecegini goreceksiniz.


Sevgililer, ozgur iradeniz var!!!! Istenmedigmiz/talep edilmedigmiz surece mudahale edemeyiz.Ve, sizlerin kendiniz icin yapmayi ogrenmeniz gereken seyi biz sizler icin yapamayiz.


Buradaki DERSINIZ BUDUR..............mumkun olabilecek her sekilde yardim edecegiz ama ruhunuzun derslerine mudahale edemeyiz. Arzu etmekte oldugumuz kadar siklikta bizleri cagirmamaktasiniz. Cagrilmadikca gelemeyiz. Ve, sizlerin uygunsuz ricalari neticesi "rahatsiz" oldugumuza dair inanclarinizi birakmalisiniz.


Bu zamanda artik boyle birsey yok.


Cogu zaman bu cok kolay olan benzetmeyi kullandik, ve bundan daha kolay herkesin anlayabilecegi baska birsey olamaz. Aynaya baktiginizi hayal edin. Aynada yansimanizi goruyorsunuz. Yansimaniz yuzunuzde bir sivilce gosteriyor. Onu koparmak icin aynaya dogru mu uzanirsinz? Hayir. Onun oldugu duyarli bolgeye yani yuzunuze uzanirsiniz!!! Yansima yalnizca sizin icinizden cikani gostermektedir.


Ayni sey yasamakta oldugunuz dunya ve etrafinizda tum gordukleriniz icin gecerlidir. Bazi seyler tamamen size ozeldir. Cunku, onlar kendi zihninizin canli ifadeleri, yansimalaridir. Veya, Korfez krizi gibi Global seviyede olan dramatik, katastrofik birseyler vardir."Bunu ben yaratmadim" diyebilirsiniz. "Bu olay oncesi boyle petrol sizintisi veya Korfez ile ilgili dusuncelerim yoktu!" diyebilirsiniz. Gercek su ki, kolektif zihin disariya yansitmakta oldugunuz negatif duygu ve dusuncelerin "hepsini yakalamakta". Eger, tum toplumsal zihin bu petrol sermayesinin karsisinda gucsuz ve kollektif olarak negatif ise, o zaman EVET! Bu felaketin olusmasinda payiniz oldu! Sifalanmada ilk adim katkida bulunmus oldugunuz sey icin sorumlulugunuzu ustlenmenizdir, her ne kadar benzin deponuzu her doldurusunuzda soyleniyor olsaniz da, veya gaz fiyatlarinin her arttisinda sizi bazi zevklerinizden mahrum edecek sekilde fakirlestirdigine inansaniz da..........Illuzyona her odaklanisinizda realiteniz daha da genisliyor derinlesiyor. Dikkat nereye dogru ise enerji de oraya akar.............Bu anlamasi ve yasamasi cok kolay bir yasa, degil mi? Evet, bu zihni disipline etmek ve Kaynak Enerji ile birlikte yaratilan bir hayat yasamak icin samimi bir istek gerektirir. ............Fakat, sevgililer, bu sizin Gucunuzdur.


Sonuclarinin uzerine egilirken, tum dikkatinizi ve odakginizi Korfezin uzerine vermemeniz gerekiyor. Korfezi temizlemek, kolektif bilince cok daha fazla zarar verici negatif enerji odaklamak, BP'yi ve dunyayi yikima ugratanlardan nefret etmekten cok daha farklidir.Onunuzde durandan nefret ederek pro-aktif oldugunuzu dusunuyorsunuz......fakat, Cekim Yasasi burada size hangi titresimde olursa olsun, nefret ettiginiz veya enerji gonderdiginiz herseyi deneyiminize cagirdignizi ogretmek uzere var.


Sevgili Gaia'ya ,insanlara nefret dolu dusunceler ve duygular gondererek yardimci olmuyorsunuz.Kendinizi cok kotu , berbat hissediyor olabilirsiniz. Kurban degilsiniz, Sevgili Cocuklar, sizler yaraticilarsiniz!!!! Bunu gercekten anladigniz anda, bilincinizde inanilmaz bir sicrayis gerceklestirmis olacaksiniz. Dusuncelerinizi ve duygularinizi kontrol etmeyi ogrenmek zorundasiniz!!!


Cekim Yasasi sizlerin dusunce akislariniza yalnizca daha fazla materyel zenginlik olusturmaniz ve oburca ve bencilce ihtiraslarinizi tatmin etmeniz icin aktarilmadi. Cekim Yasasi bilincliliginizin zihinsel akislarina ,GLOBAL ZENGINLIK ve YUKSELIS icin dunyanizi degistirebilecek gucu sahiplenmeniz icin takdim edildi, kendi kisisel cikarlariniz icin degil............


Eski program, materyelizm icin Cekim Yasasini kullanmanizi ister.Aslinda, Yuksek Benliginizin Cekim Yasasini kullanmak icin tamamen farkli bir acandasi,gundemi vardir. Eger, benzer benzeri cekiyorsa, niyetin , dusuncenin ve pozitif duygularin gucu ile, bu Yasayi yapmis olduklarinizi yeniden duzenlemek uzere nasil kullanabilirsniz??? Ebeler olarak, Dunyaya, Dunya Ana'ya fayda saglayacak neleri cekebilmek icin niyet edersiniz????


Yeni dunyanin dogusu icin bu sizin bir aletiniz, ve siz bunu kendi bencilce istekleriniz icin kullaniyorsunuz. Uyanin dunyanin sevgili insanlari ve farkedin ki yalnizca INSAN VARLIK degilsiniz.......Kimliginiz ve realitenizin kaniti olarak eger surekli bir sekilde hala bedene bakiyorsaniz, hicbir zaman kim oldugunuzu bilemeyeceksiniz.


Ne ve kim oldugunuz bedeninizi HAYATA GECIRIR. Bunu bilmek sizi kurtaracaktir.Siki sikiya tutunmakta oldugunuz olum korkunuzu birakmaya baslamalisiniz.Sizin uzerinizdeki gucleri budur. Hepiniz olmekten korkuyorsunuz, cunku olumun gercek olmadigni bilmiyorsunuz.


Eger, yalnizca bedeniniz olmadiginizi bilecek olsaniz, gucleneceginizi biliyorlar!!!


Bunu sizin uzerinizde tekrar ve tekrar kullaniyorlar, ve vucudunuzda "gercek" hastalik olarak ortaya cikmasina sebep olan korku dolu dusunceler ile zihninizi ablukaya aliyorlar. Gucunuz kendinize ait, ve sizi kontrol etmek isteyenlere tumunu devrettiniz.


ZAMAN SIMDI, ve HEPINIZ ıcın kim oldugunuzu ve GERCEKTEN nereden geldiginizi hatirlamanin zamani geldi. Sizi temin ederiz ki, Varliginizin GERCEK dogasina uyandiginizda, hicbir sekilde uzerinizde gucleri yoktur!!!


Zihniniz en degerli ve nadide servetiniz, ve BUNA SAHIPSINIZ, fakat,iblise(seytana) burada kamp kurmasi icin izin verdiniz.Hakkiniz olani geri alma zamani.Zihninizden iblisleri cikarma, ve Kutsal Ruhun onunde diz cokerek zihninize sahip cikarak sizi ozgurlestirmesi icin istekte bulunma zamanidir.


Bekliyoruz, fakat, zihninizin korku ve illuzyonun pencelerinden ozgurlesebilmesi icin sizin istekte bulunmaniz gerekiyor ki bizler kurtulusunuzda sizlere yardimci olabilelim.


Simdi, eger cesaret edebilirseniz, dizleriniz uzerinde cokup Bizlere, YUkselmis Ustatlara ve Isik Varliklara, zihinlerinizi illuzyon dunyasinin baglarindan, kalbinizi depresyon ve uzuntu, vicdan azabi ve korku duygularindan ozgurlesmeleri icin yardim isteyin.Bizler sizlere destek olmak, yol gostermek icin buradayiz.Yalnizca, bir an icin gercek ve samimi, kalpten bir yakaris Ilahi Tohum'un karanlik kabugunda uyanmasina, onu catlatip gunese, isiga dogru buyuyup filizlenmesine yeterli olacaktir. Gercek ben bu kucuk kabuk kirisi beklemekte. Uyanmamis olarak, siz karanlik kabuksunuz, ve Kalbinizin en derinlerinde,Gercek Ilahi Ozunuzu tasimakta olan bir tohum gomulu.Tanri'nin Sevgi Bahcesinde Ilahi bir Cicek olabilmek icin bu kucuk catlamayi bekliyor.


Sizleri sulayacak ve sizleri yeni safliginiza ve varlginiza yonlendirecegiz. Kendinizden Gercekten Goren Gozlerinizden daha Buyuk birseye guven duymalisiniz, ve bu daha Buyuk sey sizin icinizde ............dogmak icin sancilar cekmekte.........


Olculebilenin cok otesinde guclusunuz, ve cok uzun zamandir bunu biliyordunuz.........bazilariniz yalnica kemik ve sivi dan ibaret olmadiginiz daha fazlasi da olabileceginiz fikrine yeni yeni uyaniyor.......Iste bu daha fazlasi olana su anda tum dikkatinizi vermeniz gerekiyor.Icınize donmelisiniz, gunluk meditasyonlar yaparak, kendiniz ve digerleri icin Sevgiyi secmek uzere odaklanmalisiniz.Sizi onurlandirmayan her secim yapisinizda, tumu de onurlandirmadiginizi bilin. Akillica secimler yapin.


Dunya Gezegeninin Sevgili Cocuklari, uyanmalisiniz.Zaman simdi. Zihniniz korumaniz gereken sey. Kalbiniz, guvensiz ve korku dolu hissettiginizde gitmeniz gereken yer. Guvenliginiz kalbinizin tapinaginda mevcut.Televizyonlarinizi kapatin. Size sizi iyi hissettirmeyen tum haberleri okumayi kesin.


ONLARIN kullanmakta olduklari iletisim araclarini kullanmazsaniz sizi kontrol edemezler......


Internetinizin ifade ozgurlugunuz icin olmasini talep edin! Onlarin bunu kapatmasina izin vermeyin. DUSUNUN!


Cekim Yasasini kullanin.


HER ZAMAN DIKKATINIZI POZITIF TARAFA ODAKLAYIN.


Ne istemektesiniz? Buna odaklanin, negatif olan kutba degil.


Gucunuz var, ama onu nasil kullancaginiz hakkinda akilli olun. Boylesi, dusmanca ve negatif olmak istemezsiniz. O zaman, onlarin yapmanizi istedigi seyi yapiyor olursunuz.


Zihninizi istiyorlar.BUNU BILMELISINIZ.


Sizi surekli korku da tutabilmek icin herseyi yapmak istiyorlar.....


KENDNIZI NASIL POZITIF TUTABILIRSINIZ?? Zihninize girmelerine izin vermeyin! Dua eder, meditasyon yapar, Sevgiye ve Dunya uzerinde Cennete ve Yukselisteki Dunya Ana'ya odaklanirsaniz.......Bunu cekersiniz ve bunu deneyimlersiniz............Cekim Yasasinin nihai amaci budur.


Bugun sizlerden Inanilmaz Sevgi Kutsamalari ve Isa Zihnine dogru aralik bir kapi ile birakiyoruız. Sizi iceriye sokamayiz, ama, sizleri her zaman guvende olacaginiz Ilahi Zihnimize davet edebiliriz.


Sevgili Cocuklarim, dusunceleriniz silahlarinizdir, ne cesit bombalar atmayi dusunuyorsunuz? Sevgi bombalari mi yoksa, korku bombalari mi?


Ve, onlari nereye birakmakta oldugunuz ile ilgili sorumluluk almaya istekli misiniz?


Dunyanizi zihninizle yaratiyor veya yok ediyorsunuz, o zihninizden geldigine gore...........


Ne gormek istiyorsunuz?


Ne Olmak istiyorsunuz?


Cennetin dusunceleri nin Zihninizi doldurmasi dileklerimizle, BEN Saint Germain ve Bizler Sizlerin Yukselmis Ustatlariniziz.


Alicia A. Rammel kanaliyla.............


Tercume:Humeyra Kanca

Replies
sevgim
sevgim Teşekkür ederim. Ben de gümüş mor alev enerjisini kullanıyorum... 14 years ago
loader
loader
Attachment