Işık Lisanı - boyutlararası yolculuğumuz ( arkturus...

Related discussions

pınar Discussion started by pınar 14 years ago

biz kendimiz bilinç içinde boyutlararası yolculuğumuzu sürdürdükçe, biz bilincimizi genişletiyoruz, onu sadece yükseltmekle kalmıyoruz.Böylelikle, biz daha yüksek boyutların içine doğru ilerledikç aynı zamanda daha düşük boyutların içne doğru da daha derin olarak hareket ediyoruz. Aşağı indirmeyi yapmaya başlamadan önce,bilincin genişlemesi hakkında biraz daha açıklama iyi olur. Biz üçüncü boyuta ait bilinç ile sınırlı iken,kendimizi o frekansın üzerinde veya altında olan tüm yaşamdan ayrılmış hissederiz.

Kendi bilincimizi yükseltmeyiz, genişltemeyiz. Biz bilincimizi 4. boyutun daha yüksek ferkansının içine doğru genişlettikçe, bu aynı zamanda ikinci boyutun daha düşük frekanslarının içine doğru da genişler. Hatta daha da ileri gider,biz üçüncü boyuttaki yaşamlarımıza ait farkındalığımızı kaybetneyiz. Başlıca, biz üçüncü boyuta ait kendi insan benliğmizin farkındalığını koruruz, farkındalığımızı dördüncü boyuta ait Eterik ve superbilinç benliğimizin , ve bizim ikinci boyuta ait hayvansal ve bilinçsiz benliğimizin içine doğru genişletirken.

Sonra, biz bilincimizi bizim yeni yaşantımızın içine doğru genişletirken, ve beşinci boyuta ait Işıkbedenimize, biz kendimizin etersel benliğinin dördüncü boyut realitesinin, içinci boyuta ait insan benliğimizin,ikinci boyuta ait hayvansal benliğimizin ve birinici boyuta ait hücresel benliğğimizin farkındalığını sürdürürüz. Biz bilincimizi beşinci boyutun içindeki bizim Çokboyutlu Benliğimizi içermek üzere ve ötesine genişlettikçe, biz bizim birinci boyuta ait hücresel benliğimizle büyük bir bağlantı kazanırız, çünkü bunların her ikisi de Birlik temeline dayanmaktadır.

Biz bilincimizi altıncı boyuta ait olan ve, bizim daha düşük boyutlarda içimizde yaşatmayı seçtiğimiz, bütün formun matriksini kucaklamak üzere genişlettiğimizde, biz aynı zamanda kuantum realitesinin de farkındalığına varırız, kuantum realitesinde form(şekil) dikkat ve niyet aracılığı ile yaratılır. Dolayısıyla, bizim 6. boyuta ait ve o boyuttaki bilincimiz form için matriksi hazırlar, ve bizim kuantum bilincimiz herhangi bir realitenin içindeki herhangi bir formu içinde barındırmamıza, o realitenin altıncı boyuta ait ışığına katılmak yoluyla izin verir. Kuantum ışığı içinci boyuta ait ışık gibi seyahat etmez, çünkü o zaman ve uzayın ötesinde mevcuttur. Biz o ışığı veya realiteyi, ona bilinçli dikkatimiz ile katılarak,yani bu yolla algılayabiliriz.

Altıncı boyut herhangi bir realitenin içinde içimizde yaşatacağımız bütün formlar için kutsal mavikopyanın (esas kopyanın,tasarımın) esas işleticisidir. Bizim realitemiz formun bilinçten önce gelmesinden çok, bilincin formdan önce geldiği bir paradigma değişimi zamanına giriyor. Bu yüzden, bizim formumuz bilinçli olmayı seçmiyor. Bunun yerine, bizim bilincimiz formu kendinde tutmayı seçiyor. Altıncu boyutun bakış açısından form, Çokboyutlu Benliğimizden yansıtılmış olan holografik bir ışık-matriksidir, bu seçilmiş olan bir gezegen,galaksi ve/veya boyutun içinde bizim bilincimizin içinde yaşayabileceği bir araç yaratmak için yansıtılmıştır.

Yani biz KENDİ bilincimiziz !Bu bizim bilincimiz bedenimizin içindedir demek değil; bunun yerine, bizim bedenimiz bilincimizin içinde demek. Biz bir kere bilincimizi Kollektif Bilinci içermek üzere genişlettiğimizde, insanlığın tümü bilincimizin içerisinde olur. Gezegensel Bilici yeniden kazandığımızda, bütün gezegen bilincimizin içerisinde olur. Galaktik Bilincimizi yeniden kazandığımuzda, bütün galaksi bilincimizin içinde olur, ve Kozmik Bilinç ile Evren bilincimizin içinde olur. Bu gerçekler her zaman doğru olmuştur, ama bütün spiritüel bilgilerde olduğu gibi,sizin onu anlayabilmeniz için önce denemeniz gerekir.

Bilincimizi genişleterek, biz Kişisel Bilinçten Kollektif Bilince ondan Gezegensel bilince ondan Galaktik Bilince ondan Kozmik Bilince doğru ilerliyoruz ve gelişiyoruz.
Biz uyanış yapmaya başladıkça,bizim üçüncü boyuta ait Kişisel Bilincimiz tüm insanlığın Kollektif Bilincini içerecek şekilde genişliyor. Sonra, bilincimiz dördüncü ve ikinci boyutların içine doğru genişledikçe, biz Gaia’nın Gezegensel Bilincini onun bütün yaşayanları,sakinleri ile birleşip bütünleşebiliyoruz.

Bizim bilincimiz,her ikisi de birlik üzerine kurulmuş olan, beşinci ve birinci boyutların içine doğru genişlediğinde, bir gezegen bizim bilincimizi taşımak için çok küçük hale geliyor, ve bütün bir galaksi bizim evimiz oluyor. İşte tam bu noktada biz Galaktik Bilincimizi geri kazanmıştık. Bilincimiz altıncı boyutu ve kuantum realitelerini genişlemek üzere genişlediğinde, ki bunların her ikisinde de zaman ve uzaydan yoktur, biz bir düşünce ile bütün realitemiz boyunca giderek seyahat edebiliriz ve Kozmik Bilinç normal hale gelir.

Kozmik Bilincin bilinçli olarak farkedilmesiyle, insan lisanı tamamen yetersiz kalır çünkü algılarımızın içinde bütün bir paradigma değişimi yaşanmaktadır, sadece Işık Lisanı bizim kalbimizin ve zihnimizin içinde kıvrımlarla girdaplarla dolaşan kavramları ifade edebilir. Işık Lisanını aşağı indirmek,yüklemek bize üçüncü boyuta ait ayrılıktan ve sınırlamalardan, çokboyutluluğa ait birliğe,bir olan ile bütünlüğe doğru gerçekleşen paradigma değişikliğinde yardım edecek. Biz aynı bütün yaşam ile koşulsuz sevgimizle bağlantı kurduğumuz ve onunla bütünleştiğimiz,kendimizle bütünleştirdiğimiz gibi, Işık Lisanı ile de bağlantı kuracağız ve onu aşağı indireceğiz,yükleyeceğiz.