Related discussions

nills Discussion started by nills 14 years ago

09.08.2010   


Aslan burcunda yeniay.

  

Koç

Sevgili Koç, etkisi iki hafta sürecek olan yeniayda hamilelik ve çocuklarla ilgili gelişmeler de olabilir. Yeni bir hobiye başlayabilir veya var olan uğraşınızda yeni bir evreye geçebilirsiniz. Yaratıcılığınız ve hayal gücünüzle sanatla ilgili konularda çok başarılı olabilirsiniz. Kariyeriniz ve otorite figürleri üzerinizde baskı oluşturacak.

  

Boğa

Sevgili Boğa, perde arkasında gizlenen kişilerden destek ve sürpriz haberler alabilirsiniz. İş ortamınızda ise parlamaya hazır gergin bir ortam oluşabilir, işlerin çokluğu ya da tam tersi yokluğu ilişkileri zorlayacak. Yurt dışı, mahkeme, medya ve üniversite ile bağlantılı bir konu ise üzerinizde büyük baskı oluşturacak.  

 

İkizler

Sevgili İkizler, yazışma ve toplantılarla yoğun bir hafta geçireceksiniz. Ayrıca araba konusu da gündeme gelebilir; tamirat, bakım yaptırmayı veya yeni bir araba almayı düşünebilirsiniz. Ancak sevgiliniz veya çocuklarla olan ilişkinizde hassas bir dönemden geçecek ve maddi konular yüzünden zorlanabileceksiniz.    

Yengeç

Sevgili Yengeç, bu hafta para konuları ve sahip olduğunuz mallarla ilgilenmeniz gerekecek. Yeniayla başlayan bu dönemde aylık gelirinizle ilgili değişiklikler olabilir. Bütçenizi yeniden gözden geçirebilir ve yeni düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz. Bazı şeyler satın alabilir ve para harcayabilirsiniz. İlave gelir kaynakları bulabilirsiniz.

 

Aslan

Sevgili Aslan, bu yeniayla başlayacağınız herhangi bir programı uygulama,bağlı kalma ve başarılı olma şansınız diğer zamanlardan çok daha yüksek. Bu enerjiyi hayatınızın istediğiniz alanında kullanabilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Ancak Neptün�ün varlığı belirsizlik ve yanılsamaya neden olabilir, hayal gücünüz fazla çalışacak.

 

Başak

Sevgili Başak, doğum gününüzden önceki dönemde içe kapanabilir ve kendinizi sorgulayabilirsiniz. Yalnız kalıp düşünmeye zaman ayırmanız, zaman kaybını önleyecek. Hayatınızdaki fazlalıkları ve istemediğiniz unsurları tespit edebilir ve doğum gününüzle başlayacak olan yeni döneminizde yeni başlangıçlar için yer açabilirsiniz.

 

Terazi

Sevgili Terazi, burcunuzdaki etkileşim aşkta moralinizin bozulmasına ve karamsar olmanıza neden olabilir.  Özellikle 24 Eylül doğumlu Teraziler hayatın katı gerçeklerine odaklanabilirler. Yeniay ise arkadaşları ve gurupları ön plana çıkarıyor. Yeni bir çevre edinebilirsiniz. Kendinizi gurup içinde iyi hissedeceksiniz.

 

Akrep

Sevgili Akrep, kariyerinizde atılım ya da yeni bir başlangıç yapmak istiyorsanız doğru zamandasınız. Bu dönem astrolojik olarak 2010�un en uygun dönemlerinden biri. Yarın doğan yeniayın güçlü enerjisi kariyer çabalarınızda iki hafta boyunca sizi destekleyecek. Yarından itibaren harekete geçmeyi düşünebilirsiniz. Bugün hazırlanın.

 

Yay

Sevgili Yay, yabancı dil öğrenmek veya bilgisayar becerinizi geliştirmek için kurslara yazılabilir ya da yüksek lisans için üniversiteye geri dönmek veya derslere katılmak isteyebilirsiniz. Eşinizin akrabalarıyla ilgili konular veya yasal konular ve mahkemeler de gündeme gelebilir. Önümüzdeki iki haftayı dikkatle izleyin.

 

Oğlak

Sevgili Oğlak, sizi isteyerek ya da istemeden yanıltabilirler. Parayla ilgili tüm anlaşma ve işlemlerde hazır bulunmalı ve konuyu kendiniz takip etmelisiniz. Ev, başka bir mülk için ya da anne babanızla ilgili sürprizler olabilir; ya çok büyük fırsatlar yakalayacak ya da umulmadık talihsizlikler yaşayabileceksiniz.

 

Kova

Sevgili Kova, sürpriz haberler, aniden yoldan gelenler ya da yakın akrabalarla ilgili gelişmeler olabilir. Yurt dışı, üniversite, medya ve mahkemelerle bağlantılı konularda da büyük engeller ve aynı zamanda büyük gelişmeler yaşayabilirsiniz. Avukat veya ajans gibi sizi temsil edecek ve bir uzmanla da çalışmaya başlayabilirsiniz.

 

Balık

Sevgili Balık, sağlıklı alışkanlıklar edinmek, spor ve egzersize başlamak ve ihmal ettiğiniz sağlık kontrollerini yaptırmak için senenin en uygun zamanlarından birindesiniz. Evinizde ve işinizde yardımcıya ihtiyacınız varsa, yeniayın enerjisiyle istediğiniz gibi bir eleman bulabilirsiniz ve bu eleman uzun süre sizinle kalabilir.