Related discussions

spiritual Discussion started by spiritual 14 years ago

St Germain, Üstat Hilarion, Seraphis Bey ve Aziz Paul un birlikte yürüttüğü , tüm yükselmiş üstatlar ve Galaktik Konsey tarafından desteklenen ve oluşturulmuş bolluk projesinin adıdır.

Bu realiteye-dünyaya uygun zamanda , yeni enerji öncülerine ve ışıkişçilerine büyük bir bolluk getirmek için yaptıkları finansal ve para projesidir.St Germain nihai olarak başarısından sorumlu olsada bu yükselmiş üstatların tümü bu projenin yürütülmesinde önemli roller üstlenmiştir.

Bu kaynağın ışıkişçilerine ve daha önce aydınlanmış olan ,yeni enerjiyi dünyaya getiren (yeni çağı getirmeyi derinden arzulayan ) öncüler için kullanılması niyet edilmiştir.

Dünyada olan her şey evreni de etkilediği için , özgür irade yasası gereğince , bunu gerçekleştirecek şey sizin Özgür iradenizdir.

Bu sizin arzunuzla ,arzunuzu göstermenizle olacaktır ,NESARA için daha çok çağrıda bulundukça , onu kalpten çağırdıkça o yakına gelecektir.


Benim notum: Bu tıpkı diğer şeyler gibidir , nasıl ışınlanmayı milyonlarca insan kalbinde her hayal ettiğinde ,filmlerde izlediğinde onu arzusuyla yakına çektiyse ve sonunda gerçekleştiyse

ör: star trek filminde her Işınla beni scatty denildiğinde , hepimiz bunu istedik ve oldu

( bu yılın 22 temmuzunda ışınlanma bilimsel olarak başarılmıştır )

bu da aynı şekilde gerçekleşecektir ,bu nedenle bunun tüm ışıkişçilerineve yeni enerji-bilinç öncülerine hatırlatılması gerekmektedir ,çünkü zaman şimdidir.

ve öyledir

EKİN DUMAN'A PAYLAŞIM İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER :):)