spiritual Discussion started by spiritual 14 years ago

Djwhal Khul


 


Rev. Terri Newlon kanalıyla


 


5 Ağustos 2010


 



 


Djwhal Khul burada. Tashi Delek.


 


Yaklaşmakta olan ekonomik değişimlerin bazıları ile çalışacağız. Kişisel ve küresel ekonomilerin dramatik şekilde değişebileceği yaklaşık bir aylık döngünün zaman periyoduna giriyoruz.


 


Ve çoğu insanın bunu keskin bir düşüş veya paralarını nereye koyacaklarını, hangi yatırımların para kazandıracağını, hangi yatırımların para kaybettireceğini yeniden düşünebilecekleri bir zaman olarak algılayacağını söyleyeceğim. Ayrıca hızla değişen benzin fiyatlarında, geçinme ve diğer şeylerin maliyetinde farklılıklar için bazı potansiyeller görüyorum. Bu nedenle, belki işsizlik oranının biraz yükseleceği görülüyor.


 


Gerçekte çok uzatılmış bir zaman olan ekonomideki değişimlerin bu zaman periyodunda, kendi Yüksek Gücünüzü kullanın, kendi sezgisel yeteneklerinizi kullanın ve kaynaklarınızı koruma, birikim yaratma, geçim yolunuzu muhafaza etme vs kavramıyla çalışmaya başlayın. Yüksek Gücü çağırın. Melek krallığı, Yükselmiş Üstatlar, Gezegensel Logos, Solar Logos, Evrensel Logos vs ile çalışın. Sizinle çalışmaları ve bu konuda yardımcı olmaları için bu büyük varlıkları çağırın.


 


Ayrıca korkunun daha fazla korku yarattığını hatırlamak önemlidir. Başka deyişle, neye odaklanırsanız, elde edeceğiniz odur. Öyleyse boşaltın. Korku veya kaygılar ya da küçük üzüntüler her ortaya çıktığında, bunları boşaltın, bunlar için çözüm isteyin, çözmek için bir yol isteyin, Sevgi ile doldurun ve sonra bu işlemi tekrarlamaya devam edin.


 


Sevgi ile ne kadar fazla dolabilirseniz, Sevgiyle dolup taşarsanız, Sevginin her tarafınıza yayılmasına izin verirseniz, bu zaman periyodu sırasında o kadar iyi olur. 


 


Her zaman olduğu gibi, teşekkür ederim ve sevgim sizinle,


 


Djwhal Khul


www.TerriNewlon.com

Replies
derya88
derya88 Sevgi ile ne kadar fazla dolabilirseniz, Sevgiyle dolup taşarsanız, Sevginin her tarafınıza yayılmasına izin verirseniz, bu zaman periyodu sırasında... Show more 14 years ago
loader
loader
Attachment