Related discussions

spiritual Discussion started by spiritual 14 years ago

İçinde bulunduğumuz ne kadar yoğun bir zaman periyodu ve tüm yaz boyunca böyle olmaya devam edecek. Tam şimdi bize çarpan hem pozitif hem de negatif etkiler var. Bu enerjiye nasıl tepki verdiğiniz, onun sizin yaşamınızda nasıl işleyeceğini belirler. Yıllar önce bize anlatılan zaman periyodundayız. Değişimi daha fazla beklemek yok, bu değişimin içindeyiz ve beklenmekte olan bizleriz. Dönüşüm ve daha yüksek frekansa yükselme zamanıdır.


br />p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"> 


br />p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;">Pozitif taraf Satürn’ün şimdi Başak burcundan çıkmasıdır ve Mars da öyle. Geçen ay Mars Başaktan geçerken birçok insan için çok zor bir zaman periyodu oldu. Başak sağlığı, hastalığı ve bedeni yönetir. Birçok insan hastalandı, çünkü bedenlerinde tutulan negatif enerjiyi dönüştürmeye gereksinimleri vardı. Gerçekte, bu son üç yıldır devam etmekte, bedenimizin dönüştürmeye gereksinim duyduğu tüm eleştirileri, yargılamayı, kontrolü ve korku sorunlarını bedenimizden salıverdik, böylece ışık bedenlerimize ilerleyebiliriz. Büyük haçtaki gezegenlerle, beden sorunları yerine daha çok gezegensel sorunlarla başa çıkıyor olacağız.


br />p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"> 


br />p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;">Son birkaç haftada başınızın arkasında başlayıp boynunuza ve omuzlarınıza (ya sağ ya da sol omuz) inen bir ağrıyı deneyimleyenler oldu mu? Ben de ağrıyı deneyimledim. Neler olduğunu rehberlerime sordum, ‘reptilian beyninizde çalışılıyor veya reptilian beyniniz dönüştürülüyor’ yanıtını aldım. Sonra yakında Güneş Sistemimize gelecek olan yeni bir ses hakkında bir e-mail aldım. Makale ‘Dünya İnsanlık Geçişinin Kozmik Kilit Açan Sesi’nden bahsediyor ve bunu www.quantumlightconnections.com’da bulabilirsiniz. Bu sitede Forum bölümünde bulunuyor.

<
r />br /> class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"> 

<
r />br /> class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;">O makaleden bir alıntı yapmak istiyorum. “İnsanlığı geride tutan güçlü unsurlardan biri, bir sistemin sürekli olarak bize yayın yapmasıdır. ‘İllüminati Gündemi’ denilen düşünce – formunu gönderiyor, bu negatif bir programlama. Bunu görmezden gelemeyiz, çünkü insanlığın yarısından fazlasında, kafanın arkasına konulmuş olan bir alıcı olarak davranan simbiyotik (ortak yaşamla ilgili) bir enerji yapısı yerleştirilmiş.” Kafanın arkası reptilian beynin yerleşik olduğu yerdir, burası çoğunlukla beyin sapı olarak adlandırılır. Bu, düşünmek için kalbimizi kullanmak yerine beynimizle negatif düşünceye kilitli kalmamızı sürdürdü. Bu reptilian beyin enerjisinin bağlantısının kesilmesiyle, bazı insanlar ayrıca kulaklarında da ağrı veya gürültü hissettiler. Gürültü bazı zamanlar çok yüksek iken bu oldukça rahatsız edici olabilir. Bu bağlantı kesilmesi veya dönüşüm tam şimdi tamamlanmakta.

r />br />lass="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"> 

r />br />lass="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;">Makalenin başka bir bölümü şunları anlatıyor: “Lokal evrenimizde rezonansa girecek olan yeni bir kozmik ses ile başlayan ve biten gelmekte olan bir olay var. İncil bundan “Kelam” olarak bahseder ve bu fiziksel olarak tezahür etmiş realitemizin bütünü için tonu oluşturur. Bu ses ayrıca kilidinin açılması ve bir kenara konması için uzun zamandır yerinde olan kontrol edici doğada olan birçok enerji yapılarına izin veren bir anahtardır. Yeni ses düşük frekanstaki sesin yerine geçer ve bunu yaparak tüm ölçeği yukarı taşır. Yeni bilinç yapısını aktive ederek insanlığın tümü için tam bilince geri dönüşe davet eder ve tam bilince olanak sağlar. Sözünü ettiğimiz bu anahtar ses incilin söylediği gibi “Bir göz kırpmasında” aniden gerçekleşecek. Perdeler parçalanacak; eski enerjiye dayanan insanlık kontrol sistemleri sonunda çökecek ve artık etkili olmayacak. İnsanlığın ruhu için uzun zamandır süren savaş kazanılacak ve gerçek benliklerimizi geri almaya başlayacağız.”

r />br />ss="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"> 

r />br />ss="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;">Bu ses ne zaman duyulacak yoksa zaten onu işitiyor muyuz? Zaman gösterecek! Ses hakkında Ağustos 2009 Gezegen Alarmında yazmıştım. O zamanlar Cygnus ile hizalanan bir ay tutulması vardı. Okuduğum şeye göre, Cygnus evrenimiz için yaradılış sesinin geldiği yerdir. Astrolojide Cygnus Kova’da 13 derecededir. Geçen yılın ay tutulması 6 Ağustos’ta idi ve ay 13 derece Kova’da idi. Bu ses olayı o tutulmada gerçekleşmek üzere düzenlenmişti, ama onu aktive edecek bir tetikleyiciye gereksinimi vardı. Bu tetikleyicinin ne zaman gerçekleşeceğini bilmiyorum. 6 Ağustos 2010’da güneş 13 derece Aslan’da olacak. Bu sesin o zaman aktive olabilme olasılığı var, eğer zaten aktive edilmediyse. 25-26 Temmuz’da 0 derece Koç/Terazi’de Satürn’ün Uranüs’e tam karşıtlığının bir yaratımın sonunu ve yeni bir yaratımın başlangıcını işaret ettiğini düşünüyorum. Güneş şu anda kalbi ve koşulsuz sevgiyi yöneten Aslan’da.

r />br />ss="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"> 

r />br />ss="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;">Dünyamız hala temizliğini bitirmeye ihtiyaç duyuyor ve bizler tüm yaz boyunca devam edecek olan çok yoğun bir zaman periyodundayız. İnsanların ne kadar kolayca sinirlendiklerini ve kendilerini kaybettiklerini fark ettiniz mi? Bu geçen dolunayın özellikle değişken olduğu göründü ve bizler hala ondan gelen etkileri hissediyoruz, bu etkiler Mars büyük haçı tetiklerken sonraki birkaç gün zirveye çıkacak.

r />br />s="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"> 

r />br />s="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;">Dolunayda Güneş 3 derece Aslan’da idi ve ay 3 derece Kova’da idi. Bu Filipinler’de bir kasırgayı aktive etti, bundan son makalemde bahsetmiştim. Ayrıca Filipinler’de üç adet çok büyük deprem oldu. 29 Temmuz’da Mars Terazi’ye girdiğinde bu büyük haçın etkilerini gerçekten hissetmeye başlayacağız. Büyük haçtan etkilenecek olan bölgeler, Koç (etraftaki adaları da kapsayan Tonga bölgesi), Yengeç (Meksiko Körfezi ve Güney Amerika’nın batı sahili), Terazi (Afrika) ve Oğlak (Çin ve Sumatra gibi Güney Pasifik Adaları). Çin’de çok fazla yağmur yağdı ve büyük seller gerçekleşti. Tam şu anda Three Gorges Barajının tüm suyu tutamayacağına endişe ediyorlar.

r />br />s="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"> 

r />br />s="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;">Uranüs, Jüpiter’e karşıtlıkta Satürn’e bitişik ve Pluto ile kare oluşturan Mars’ın veçhesi çok güçlü ve patlayıcı. Terazi bir hava burcudur ve rüzgarı yönetir. Koç ateş burcudur ve Pluto toprak burcu Oğlak’ta. Güneş tam şimdi ateş burcu olan Aslan’dan geçiyor. Bazı patlayıcı enerjilerle birlikte bu ay yangınlar zorluklar yaratmaya devam edecek, bu patlayıcı enerjiler volkanik patlamalar olabilir. Pluto uzun zaman boyunca Oğlak’ta olacak, depremler devam edecek. Mars 3 Ağustos’ta Pluto’ya 90 derece açı yapacak. Bu veçhe güç mücadelelerine ve başkalarına baskı yapma eğilimine neden olabilir. Bu periyotta insanlar saldırgan ve öfkeli olabilir, soğukkanlılığınızı koruyun. Finans, para, politik konular veya askeri olaylar ile ilgili çatışmalar ortaya çıkabilir. Bu enerji ayrıca doğal felaketler getirebilir.

r />br />s="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"> 

r />br />s="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;">Dünya negatif enerjiyi aktive etmeye ve bildiğimiz şekliyle yaşamı engellemeye eğilime sahip olan bir dönüşüm sürecinden geçiyor. Nıhai sonucun ilgili herkesin hayrına olacağına eminim. Negatifin diğer tarafı pozitiftir ve pozitif de güçlü olabilir. Şu anda Satürn Terazi’de, yasa değişiklikleri olabilir.

r />br />s="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"> 

r />br />s="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;">24 Ağustos 2006’dan bu yana Astronomların güneş sistemimizde on üç gezegeni kabul ettiklerini biliyor muydunuz? Bu gezegenlerin sekiz tanesi Uranüs, Neptün, Satürn, Jüpiter, Venüs, Merkür, Mars ve Dünya gibi büyük gezegenlerdir. Beş adet cüce gezegen Eris, Pluto, Ceres, Haumea ve MakeMake. On üçüncü gezegen en son keşfedilen MakeMake. 31 Mart 2005’te keşfedildi. MakeMake Körfez petrol yayılmasu zamanında tetiklendi ve bir hafta önce Çin’de petrol sızıntısı olduğunda Mars MakeMake’ye bitişikti. Astroloji ilginç bir bilim. Gezegensel etkilerden özgür olduğumuz ve bilinçaltı zihnimiz yerine süperbilinçli zihnimiz ile yaratabileceğimiz beşinci boyutta nelerin olup biteceğini merak ediyorum.

r />br />s="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"> 

r />br />s="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;">Hatırlayın, enerji çok yoğun hissettirdiği zaman, mola verin ve eğlenceli bir şeyler yapın. Neşe ve kahkaha yüksek titreşimlerde deneyimlediğimiz şeydir. Hoşunuza gitmeyen bir şey olduğunda, ona gülün, sonra enerjinin nasıl daha iyiye değiştiğini izleyin.

r />br />s="MsoNormal" style="line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"> 

r />br />s="MsoNormal" style="line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;">Öyle Olsun!

r />br />s="MsoNormal" style="line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"> 

r />br />s="MsoNormal" style="line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;">****Mahala Gayle***