spiritual Discussion started by spiritual 14 years ago

 

Sevgili IŞIK Kardeşlerimiz!

 

Meksika körfezindeki petrol sızıntısı devam etmekte ve oluşan tropik fırtına, bölgenin  zaten çok kötü olan ekolojik  durumunu  daha da kötüleştirmektedir. Bilim adamlarının iddialarına göre, bu facia ağır sonuçları itibarı ile Çernobil patlaması faciasıyla kıyaslana bilir.

 

Bunun yanı sıra, verilen tebliğlerde – 2010 yılı için kehanetlerde Gezegenimizde 3 büyük volkanın patlaması olasılığı belirtilmişti: Rusya’da, Avrupa’da, ve Amerika Birleşik Devletleri’nde. Kadim volkan kraterinde bulunan Yellowstone (Yellowstone, Amerika) milli parkındaki toprak yükselmeye başladı ve aktif olarak Greyzerler fışkırdı - içlerindeki suyun ısısı hızlı bir şekilde yükselmektedir - bunlar volkanik faaliyetin işaretleridir; son olarak volkan 642 yıl önce uyanmıştı. Bilim adamları bu Süpervolkanın 2-6 yıl içerisinde, büyük facialar getirecek şekilde patlama ihtimalinin olduğunu bildiriyorlar, bizim tahminimiz bunun biraz daha erken olacağıdır.

 

Bizce, bu ağır olaylar, tüm dünyadaki tüm ezoterik grupların, okulların ve toplulukların birleşmesi ve ahenkle hareket etmesi için katalizör olacaktır. Ancak HEP BERABER biz, bu oluşmuş olan durumun en hafif şekilde gelişerek atlatılması için şartları oluşturabiliriz.

 

Bizim iş arkadaşlarımız- Işık Ustalarının teklifi var : “Arkadaşlar! Gezegenimizin derinlikleri – canlı, karşılık veren dokudur ve volkanların kendileri- canlı varlıklar, onlarla düşünsel olarak konuşulabilir ve onların “heyecanlı nefesi” sükunetle doldurulabilir… Hadi ,hep beraber olalım– iyi iradenin tüm insanları, Işık İşçileri,gençler, aborijin halkları… ve insanlığa ve Gezegene yardım edelim, çünkü bizim ruhlarımızın çabalarıyla şimdiye kadar bir çok doğal ve teknolojik afetlere engel olundu….”

 

Grup meditasyonlarımıza ve dualarımıza, Dünya’nın oluşabilecek afetlerinin dengelenmesi işini dahil edelim,-özellikle Meksika körfezi ve yüksek volkanik aktivitelerin olduğu yerleri.

 

Galaktik Federasyonun Temsilcilerini, Gaia’nın ruhunu, Işık Ailesinin Temsilcilerini, Melekleri ve Başmelekleri çağıralım, Mesih Bilinci Izgarası ile ve tüm katılan insanların kalpleri ile birleşelim, ve ayrıca Elementalleri ve Dünyanın Ruhunu çağıralım, Suyu, Havayı ve Ateşi, Mineral, Bitki ve Hayvan Krallıklarının Koruyucularını. Hep beraber dua ve meditasyon uygulamalarını kullanarak, hep beraber “ geçişin en yumuşak ve ahenkle gerçekleşmesi senaryosunun yaratılmasına” odaklanalım.

 

Her birimiz kendi Yüksek BEN’ine sorsun- geçişin dengeli olarak gerçekleşmesi için özellikle kendisi ne yapabilir ve aslında hepimiz ne yapmalıyız. Her birimiz şu işleri sürekli yapsın: bireysel unsurlarımızın arıtılması ve korkulardan, nefretten, öfkeden, kıskançlıktan, kötülükten, kendini aldatmaktan, yalandan v.s. arınmak. Dünya’nın dengelenmesi işini, seri Dünya global meditasyonlarıyla yapmamızı öneriyoruz: her hafta – hafta sonları, tatil günlerinde (her Cuma,cumartesi veya Pazar günleri, Grinvic saati ile 13:00 te başlayarak).

 

Bu teklifi Gezegenin duyarsız olmayan tüm insanlarına göndermenizi rica ediyoruz!

 

Dünya Işık Seti