pınar Discussion started by pınar 14 years ago

Basmelek Mikail’den Mesaj  LM-8-2010
"YENI CAGIN PORTALINDASINIZ"
Ronna Herman kanaliyla aktarilmistir
Sevgili ustatlar, sahne kuruluyor ve yarinin yeni safaginda perde kalkmak uzere. Tum dunyada tezahur etmekte olan yuksek bilincin hucreleri/bolgeleri var ve yuksek alemlerdeki buyuk Isik Sehirlerinden gelen Isigin yukselis sutunlari gittikce artan bir hizda demirlenmekte. Yaratici Isigin harika asilamalarinin kuvveti ve ivmesi artiyor ve kitlelerin zihinlerinde cok daha buyuk etki yaratiyor.
Dunya’da hala cok fazla siddet, direnc ve negatiflik oldugu cok ortadadir. Ancak, Dunya Hizmetkarlarinin denge, huzur ve uyum etkisi ivme kazaniyor ve cok daha fazla sayida sevgili Ruh kendi Ruhsal benliklerinin durtuklemelerine kulak vermeye baslarken, uyaniyor. Yolu hazirlayan siz yorulmak bilmez yol gostericiler nedeniyle, simdi cagriya kulak verenler aydinlanma yoluna giriyor ve bu yolda cok daha hizli ilerliyor.
Bu hizlanmis cigir acan degisim zamanlarinda, isima miktarinizi artirmak ve Isiginizi parildatmak icin gayret etmeniz oncekinden cok daha onemlidir. Kosulsuz sevginin titresimlerini aktif hizmet arzusu ile birlestirmeye calismalisiniz. Hatirlayin: uyumlu, odaklanmis dusunceler yuksek bilincin surekli genisleyen yoluna goturur. Isigin kabul edilen, daralmis spektrumu ve golge topraklarin yogunlugu icinde bilincli secim gucunuzu gelistirmeli ve mukemmellestirmelisiniz. Ve insanligin geleceginin saf gercekliginde, baris hukum surecek ve herkes herkesin en yuksek hayrina odaklanmayi ogrenirken ve en faydali cozumleri ararken, catismalar diplomasi vasitasiyla cozulecek. Her biriniz, Ruhsal Sarkinizi/Enerjisel Imzanizi yaratan enerji birimlerinden olusuyorsunuz. Kendinin – ustatligini elde etmek icin, dusuncelerinizi kontrol etmeyi ve Tanrinin verdigi gucunuzu odaklamayi ogrenmelisiniz. Yaradilisin yuksek kuvvetlerinin yoneticisi olmayi ogreniyorsunuz. Yasamin ilahi sekilde ilham alan gozlemcisi ve kendini ayirmanin, onyargisizligin ustadi olmak icin cabalarken, bilincte sureklilik icin gayret etmelisiniz. Kendinin – ustadi ve essiz ve Ruhun ilham verdigi spirituel bir insan Varligi olma surecine baslamak icin, kendinizi kitle bilinci inanc yapisindan kurtarmalisiniz. Uzak gelecekte, yuksek bilince giden yol Tanri Benliginizi/BEN’IM Varliginizi ve de KENDISININ bircok formlarinin cesitliliginde Yaraticinin gorkemi ve heybetini direkt olarak deneyimlemek ile sonuclanacak.
Neden bircok sinava ve gorunurde negatif durumlara maruz kalmakta oldugunuzu merak ediyor olabilirsiniz. Cesur Ruhlar, hepsi yukselis surecinin bir parcasi olan yogun bir inisiyasyon/donusum surecinin ortasinda oldugunuzu soyluyoruz. Bircogunuz bircok yasamlardir inisiyasyon yolundaydiniz ve Kendinin – ustatligina giden yolunuzda iyi durumdasiniz. Yukselisin deneme niteligindeki yoluna ilk adim attiginiz zaman, kisilik/ego Ruhun durtmelerinin farkina varir. Ruh Atesi veya hizlanan yuksek titresimli kaliplar ele alinmak uzere yuzeye cikan negatif enerjiyi yakmaya baslar. Yuksek Benligin tum fasetleri Ruh ile butunlesmeye baslayana kadar surec tekrar tekrar yinelenirken arinma atesleri en sonunda Aydinlanma Isigi haline gelir ve yukselis sureci hizlanir.
Yenmeniz gereken en buyuk engellerden biri baskalarina verdiginiz gucu geri almaktir. Ayrica, bircok gecmis caglar boyunca herkesin aurik alaniniza yerlestirdigi veya Solar Pleksusa bagladigi enerjiyi bilincli olarak salivermek, bir kez daha Kendinin ustadi olmak icin gerekli olan egemenliginize sahip cikmanin birincil asamasidir. Yasaminizdaki stresli durumlarin gittikce hosnut edici ve uyumlu oldugunu goreceksiniz, cunku gelecegin uygun olmayan zaman – cizgilerine artik enerji beslemeyeceksiniz. Genisleme icin mavi kopyaniz olacak seyi tasarlamali, ayirt etmeli ve sahip cikmalisiniz. Odaginizin tek noktali ve berrak olmasi icin her anda dikkatli ve farkinda olun. Giderek kendini guvenceye alma ve guvenlik duygusu, her seyin iyi oldugu ve bu sekilde kalacaginin bilisini gelistireceksiniz. Bu yeni Kendinin – farkindaligi ile, yeni gercekliginizi adim adim yaratma surecini etkin sekilde baslatacaksiniz.
Ruhsal aydinlanma Yolunun, icsel yasamin dramatik buyuk degisikligini yarattiginin farkinda olmalisiniz. Hala deneyimlemeli ve yorucu, zorlayici iliskileri uyuma geri dondurmeye gayretli sekilde ugrasmalisiniz. Bu zaman alacaktir; ancak, Kutsal Kalbinize erisim kazandiginizda, dusunce ve eylemlerde saflik ile birlikte kalpten hissedilen hassaslik ve dinginligi yavasca gelistireceksiniz. Bu dunyada, Kendini-ustatligina giden yolda iyi durumda olan ve bir gun gelecegin besinci boyut Dunyasinin Yukselmis Ustatlari olacak olan Yol uzerindeki onurlu ogrenciler olan cok sayida cesur Ruhun oldugunu soyluyoruz.
Yaklasmakta olan Ilahi Planin sonraki asamasi simdi yerindedir ve Yol uzerindeki inancli Yildiz tohumu olan bircogunuz Dunya Hizmetkarlarinin suratle buyuyen grubunun uyeleri olmaya hazirlaniyorsunuz. Gecmiste, bilgelik okullari ve ezoterik ogretiler gizli tutuldu ve inisiyeler ve Kendinin – ustatlari olmak icin zorlu sinavlari anlamak ve gecmek icin yeterince ileri olan birkac kisi icin saklaniyordu. O zamanlar gecmiste kaldi ve onculer ve yol gostericiler olan sizler, arkanizdan gelenlere Yoldaki adaylar ve inisiyeler olmalari icin yolu gosterirken ve yardimci olurken, yeni bilgelik ogretilerinin gorunur orneklerisiniz. Sizler, Aydinlanmayi ve kendi Ilahi Benlikleri ile yeniden birlesmeyi arayanlar ile Kozmik Isik Konseyinin Ruhsal Hiyerarsisi arasinda aracilar olmak uzeresiniz. Ayrica sizler kendi bolgelerinizde Isigin Yukselis Sutunlarini demirlemede aktif rol almaya tesvik ediliyorsunuz. Dunya’ya yagmakta olan Yaratici Isigin surekli – artan asilamalari icin bir capa olmaktan daha iyi bir hizmet etme sekli var mi? Anlamaniz cok onemli: bu saflasmis Isik Dunya’da bir demirleme kaynagina sahip olmalidir, cunku On Dokuzuncu ve Yirminci Yuzyillar sirasindaki Isigin hazirlik niteligindeki dusuk frekansli dalgalarinda oldugu gibi bir battaniye etkisiyle yayilamaz. Su andaki yuzyil bu evrendeki Kozmik degisimin cok onemli donemidir.
Bu zamanda Dunya’da gerceklesen en dramatik degisimlerden biri, insanliga gonderilen evrensel ogretilerde artik buyuk farklilik, cesitlilik olmayacak olmasidir. Kozmik Isik Konseyinden getirilen tum bilgelik ogretileri birlesmis bir Kaynaktan olacak ve yalnizca hafif degisikliklerle ayni temel spirituel felsefeden olusacak. Gecmis caglarda, buyuk Avatarlar ve Meshedilmis Varliklara tasiyabilecekleri maksimum miktarda Yaratici Atesi/Isik emdirildi ve sonra her cag icin ve her Irk icin spesifik olarak tasarlanan ogretiler/mesajlar ile gonderildi. Baslangicta her irkin spesifik nitelikler, ozellikler ve yetenekler ile asilandigini anlamalisiniz; ancak, zamanla derin bilincdisi zayifliklar, negatif ozellikler, aliskanliklar ve dengesizlikler gelistirdiler, bunlar her bir Irkin gelecekteki uyelerinin DNA’sinda saklandi. BIRLIGE geri donus surecinin ilerleyebilmesi icin, o negatif niteliklerin, ozelliklerin ve kusurlarin iyilestirilmesi ve uyumlu hale getirilmesinin zamanidir. Bu, hala essizliginiz ile taninacak olmaniz anlamina gelir, cunku sonuc olarak, bu evren cesitlilik icinde bir deney olarak tasarlandi. Ancak, sizler baskalarina kendi essizlikleri icin hayran olacak ve saygi duyacaksiniz; cunku her biriniz Baba/Anne Tanrinizi ve En Yuce Yaradani temsil etmek icin Butune armaganiniz olarak orijinal olarak gelismis yeteneklere, becerilere ve erdemlere sahip olacaksiniz. Yargilamama, sefkat, minnettarlik ve tum insanlik icin kalpten hissedilen sevgi, bu zamanda gelistirmek icin gayret edeceginiz en onemli niteliklerdir.
2010 yilinizin baslangicindan hemen sonra, bu yasamda Ronna Herman olarak bilinen habercimize bir vizyon verdik. Bu vizyon Mayis 2010’daki ‘Kanalliga Acilmak * Kozmik Telepat Olmak’ seminerine katilanlar ile paylasildi. Simdi bu bilgiyi Isigin Yolunu gayretle arayanlariniz ile paylasmanin zamani. Bu vizyonu size, olaya katilan gruba verildigi sekliyle habercimizin sozcukleri ile iletecegiz.
“Sevgili dostlar, sizinle paylasmak uzere oldugum vizyon 2010 yilinin baslangicindan kisa sure sonra gerceklesti. Meditasyonda, devasa bir cifte uclu kristalin etrafinda yarim cember seklinde duran, beyaz elbiseli isildayan bir Varlik grubu gordum. Kristal renklerin guzel bir spektrumunu yayiyordu ve ayrica Kristal boyunca ve Kristalden disari yanip sonen Isigin karmasik geometrik kaliplari vardi. Baska varliklar da vardi, ama farkina vardigim Varliklar BM Mikail, Jeshua (Isa), Djwal Khul, El Morya ve St. Germain idi. Ustatlardan, basmeleklerden ve buyuk Isik Varliklarindan gelen ozellesmis, bireysel bilginin onceki gibi devam edecegi soylendi. Ancak ilave olarak, gecmisin ve gelecegin bircok buyuk Varliklarindan, Avatarlarindan ve Ustatlarindan gelen birlesik mesajlar/bilgelik ogretileri olacakti. Eskinin bilgelik ogretileri, gelecegin bilgelik ogretileri ile birlestirilecek ve Kozmik Isik Konseyinin Ogretileri olarak temsil edileceklerdi. Mesajlar buyuk kristalin icinde kodlanacaklardi (kristali devasa bir kozmik bilgisayara benzettiler) ve frekanslari Buyuk Kristalin spesifik olarak derecelere ayrilmis frekanslari ile uyumlu olanlar icin elde edilebilir olacakti. Ne kadar fazla saflasmis frekanslar bedenlerseniz, buyuk Kozmik Kristalden erisebileceginiz bilgi seviyesi de o kadar saflasmis olacakti.
Aldigim bilgilerin hala BM Mikail’in titresim kaliplari vasitasiyla gelecegi soylendi, cunku ben onun enerjisine uyumluyum. BM Mikail hala bana aylik mesajlarini aktaracakti; ancak, Ustatlik Arayisi Okulu ve yaptigim seminerler icin, ayrica Kozmik Konseyin bazi uyelerinden de ogretiler/bilgi alacaktim. Bu ikisi arasinda ayrim yapmak icin, Konseyden gelen mesajlar icin * KUTSAL KABILE * RONNA HERMAN* basligini kullanacagim.
Hala BM Mikail’in enerjisi ile Isiklandiriliyor olacagim ve alacagim bilesik mesajlar cogunlukla sunlardan gelecek: BASMELEK MIKAIL * JESHUA (ISA) * DJWAL KHUL * EL MORYA * ST. GERMAIN.
Birkac gun sonra dev bir bilgi indirmeye basladim. Bilgisayarima oturup gelen bilgiyi yaziyordum, ona bir baslik veriyor ve bilgisayarimda bir dosyaya koyuyordum. Bu devam etti ve yaklasik iki hafta sonra (Mart’in baslarinda) metnin cogunun KANALLIGA ACILMAK semineri icin kitapcik olarak verildigini anladim. Bilincimizi yukseltirken ve ruhsal rehberlerimiz ve ogretmenlerimiz ile iletisimde becerikli olurken Kozmik Bilgelik Ogretilerine nasil erisileceginin talimatlari verilmisti. Bu adanma ve yogun hizmet etme arzusu gerektiriyor; ancak, oduller kiyaslanamaz. Bana, yuksek alemlerin Varliklari ile iletisim kurmak ve etkilesmek icin Tanri tarafindan verilen yeteneklerine sahip cikmak uzere cok daha fazla sayida degerli ruhun yolu temizledigi anlatildi. Cok uzak olmayan gelecekte, bugun bildigimiz sekliyle kanallik veya telepatik iletisim tum Aydinlanmis Ruhlar icin standart olacak.
Bu zamanda, Kanalliga Acilmak Kitapcigi sadece seminerlerimize katilanlar ve arinma surecinden gecenler ve talimatlari, teknikleri ve yuksek alemlerin telepatik iletisim yollarina erismek icin gecilen prosedurlerin ne kadar ciddi oldugunu anlayanlar icin elde edilebilirdir. Benim seminerlerimde takdim edilmis olan diger ogretilerde oldugu gibi, ozellestirilmis ileri bilgi en sonunda kitlelere verilmektedir, ama bilginin saf icerikte olmasini surdurmeye yardimci olacak olan ogretilerin Ozunu iletmeye yardim eden yaratilmis kuvvetli bir dusunce formu var olmadan once degil.
Sevgili dostlar, olaganustu zamanlarda oldugumuzu ve mucizelerinizin zamaninin da yakin oldugunu bilmeniz icin sizinle bu bilgiyi paylasiyorum. Ancak, bunlarin sonraki yillarda nasil ortaya cikacagini dilediginize ve bu dramatik degisim zamanlarini nasil deneyimlemeyi arzuladiginiza karar vermelisiniz. Bunu okuyan her biriniz bazi yeteneklerle bir Dunya Hizmetkari olma potansiyeline sahipsiniz. Ne kadar buyuk veya kucuk oldugu onemli degil, hepsi butunu tamamlayicidir. Rehberlik isteyin, gerceginiz size ifsa edilirken ilerleyin ve sonra size daha fazlasinin verilmesi icin bilgeliginizi baskalariyla paylasin. Ebedi Sevgi, melek kutsamalari ve olaganustu mucizeler.” Ronna
Basmelek Mikail: Sevgililer, Kozmik Isik Konseyi ileri bilgelik ogretilerini yaymayi dileyenlerin yukselen insanligin saflarina katilma firsatina sahip olmasi icin, mumkun olan her sekilde ileri bilgelik ogretilerini elde edilebilir kilma surecindedir. Daha once Buyuk Beyaz Kardeslik olarak bilinen Kozmik Konsey, Melchizedek Duzeninin bir departmanidir. Kozmik Konsey Melek Kralliginin, Dunya’nin bircok Yukselmis Ustatlarinin ve ayrica kitleleri temsil eden Dunya’nin bircok ileri Inisiyelerinin seckin uyeleriyle birlikte, bu evrenin tum bolgelerinden son derece evrimlesmis, fiziksel olmayan Spirituel Varliklardan olusur. Bunu gerceginiz olarak ister kabul edin, ister etmeyin, sizler galaktik vatandaslar olma surecindesiniz ve kozmik farkindaligin gelecek adimlarindan biri solar ve galaktik Isik ailenizin bircok uyeleri ile yeniden birlesmeniz olacaktir. Gelecek bir zamanda, bazilarinizdan yukselen insanligin ve Dunya’nin temsilcileri olarak Isik Konseyine katilmanizin istenecegine emin olun.
Bircogunuzun neden kisisel dunyanizin daha iyiye gitmedigini ve size vaat ettigimiz ustatligin bircok armaganlarindan ve faydalarindan bazilarini neden almadiginizi merak ettiginizi biliyoruz. Bazi cesareti kirilmis Ruhlar tarafindan, size elde edilmesi imkansiz olan bir gelecek vizyonu ilettigimiz, tezahur ettirilmesi imkansiz olan vaatlerde bulundugumuz ve ortalama insan icin yasamin eskisi kadar zor veya cok daha zor oldugu soyleniyor. Yanlis vaatlerde bulunmadigimizi soyluyoruz; eger size anlattiklarimiz dogru olmasaydi, bu kadar cok zamanimizi ve kutsanmis, adanmis habercilerimizin zamanlarini harciyor olmazdik. Yukselis sureci icin cok onemli olan ogretiler, daha once insanlik icin hic elde edilebilir olmayan bilgiler. Aslinda, Kozmik Isik Konseyi ve melek aleminin yorulmak bilmez, surekli hizmeti ve yardimi olmadan insanlik su anda Dunya uzerinde hukum suren evrim asamasina muhtemelen erisemezdi. Sizler En Yuce Yaradan tarafindan baslatilan ve Omniverse boyunca yayilmakta olan ve ayrica bu evrendeki tum Yaradilisa sevgili Anne/Baba Tanrimiz vasitasiyla yayilan Yasamin Ozu, Adamantine parcaciklari ile yakitlanan bir evrim surecinin ortasindasiniz. Yukselis surecinin bir ortak caba oldugunu anlamalisiniz. Size yolu gosteriyoruz ve gereksinim duydugunuz talimati veriyoruz; ancak, adimlari atmak zorunda olan ve yasam tarzinizda ve inanc yapinizda gerekli olan degisiklikleri yapmasi gereken sizsiniz. Sevgililer, tum dunyaya yayilmis olan korkunun ve caresizlik duygusunun uzerine yukselmenizi istiyoruz. Bizi cagirin, cozumunuzu desteklemede yardimci olacagiz. Her zaman sizinle oldugumuzu ve size Anne/Baba Tanrimizin iyilestirici, ilham verici sevgisini yaydigimizi bilin.
BEN Basmelek Mikail’im ve size bu gercekleri getiriyorum.
Ronna Herman vasitasiyla aktarilmistir * Bu makalenin aktaricisi olarak ben, Ronna Herman Basmelek Mikail adina evrensel telif hakkina sahip cikiyorum. Bilgi degistirilmedigi, ilave yapilmadigi veya eksiltilmedigi, yazarin adi ve E - mail ve Website adresi eklendigi surece websitelerine gonderilebilir. [email protected] adresinden izin alinarak gazete, dergi vs de yayinlanabilir.
 
www.RonnaStar.com
(Ceviri: Saffet Guler)