pınar Discussion started by pınar 14 years ago
İbadet

Size İbadete dair anlatayım, ve hatta sizin için bir ibadeti tanımlayayım.Korunan İnsan Varlığı, diğer İnsan Varlığı ve Varlık gruplarıyla hep beraber kutsallıklarını kutlamak için bir birlikteliğe ulaşır.O, ibadettir. Ve, tamamen neye ibadet ediyorsunuz? O, Gökyüzünde önünde diz çöktüğünüz, kutsal, büyük bir güç ya da içinizdeki Tanrıyı onurlandırmanızmı? Yanıtı biliyorsunuz, İnsanlık onu anlamaya ve değiştirmeye başlıyor.Ben Kryonum, ve şimdi ben sizin çevrenizde sizin hissetmediğiniz bir çok boyutluluk enerjisi duyumsuyorum.İçinde olduğunuz bu kutuyu çatlatıp açmaya başladığınızı hissediyorum. 1980 den bu yana, bu yıllarda bu odada ne olup bittiğini biliyormusunuz? Burada ne oldu biliyormusunuz?(İbadethane Birliği kutsal yeri).Neşe, üzüntünün geçirilmesi ve barış içinde korku, ve çok büyük bir bilgelik ve anlama.Bu odada ne kadar İnsan Varlığının şifa bulduğunu biliyormusunuz? Neredeyse sonsuz.Uzay nesli olan siz, ne söylediğim gerçeğini bilerek burada oturuyorsunuz.Değişimin, bana çok fazla gelen ahşap, halı, çimento ve plastik kokuları ve görkemli mesajı ile.Onu hepsinde görüyorum.O benim, bütün bunlar, bu odada bulunan bu aile için, eğlenceli bir göz yaşı dökmeme neden oluyor.Ve o, bütün bunları inşa edip sonra bakan Ruh için, inşaa edenlerin niyet ve amacı için şimdi orada durmaz.Orada bile durmaz.Hatta o, bu binalar üzerindeki isimi, onların amacını, vizyonunu, bir çift, tek biri değil fakat ikisi, olarak yaşam eş zamanlılıklarını yaratanları onurlandırmak için geri gelir.Onlar, eski enerji içinde uygulanmadı ve birçok yeteneğe karşı savaşmadı, ve bu bina burada olmayacak ve şifa eşzamanlılığı da vuku bulmayacaktı.Bu Ruhun ne gördüğüdür.Bu bizim algımızdır.

Sevgili İnsan Varlığı, sizdeki bizim algımız nedir? Şimdi, bu odada var olan bu şeyleri size anlatacağım, ki biz, burada, kuruculara dair tanımladığım bu soyun aynı türünü görüyoruz. Ve o, bireysel yaşamlar içinde, şifanın bir yerini, ibadetin bir yerini yaratacak eş zamanlılığın başlamasının ve yeşermiş tohumların var olduğunu söylemektir.Ve ben bir binayı ifade etmiyorum.Ben, şifalanmış bir aileden bahsediyorum.Kime konuştuğumu biliyormusunuz? Umarım biliyorsunuzdur.

Bu anda ben bunları bu binada konuştum, okuyuculara ve teknik işiticilere değil.Bu binadaki bu bedenlere konuştum, ve buraya geldiklerinden daha farklı olarak bu binayı terk edecek olanlara konuştum.Ve onlar, çevrelerindekileri ve onların çevrelerindekileri etkileyerek gerçekten onlara yardım edecek olan içlerindeki yeşermiş tohumlarla bu binayı terk edebilirler.Burada başlayan bir sevinç Piramidi vardır.Bu sözcüğü burada, ilk kez kullandım.O bizim ne gördüğümüzdür, ve o bizim algımızdır – bir sevinç Piramididir.

Bazen ortağım, neden kanallık yaparken gözlerini açamadığını soruyor.Neden onun içindedir, biz ne görüyorsak , bu odada alelade bir şekilde rol yaparak oturan şamanlar olarak ne öğrendiğinizi, bilgeliğinizin ve bir çok yaşamlarınızın doruğuna yükselmenizi , onun da görmesine izin veriyoruz.Neyin geldiğini ve ne yapabileceğinizin potansiyelini görüyoruz, ama buna siz inanmazsanız olmaz.

Ne söylediğimin derinliğini anlıyormusunuz? Eğer bu odadan değişmeden çıkarsanız, eğer kalbinizi açmazsanız, herhangibir cezalandırma yok.Aynı sayıda Melek sizinle dışarı çıkacaktır, sevgililer, bir şifacıya sahip olarak.Ancak, bununla beraber, dışarı neyin çıktığı kaybolan potansiyeldir. Bu odaya şifa için gelenler vardır, ve bu nedenle şimdi söyleyeceğim.Onu istiyormusunuz yoksa istemiyormusunuz? Eğer onu istiyorsanız, onun anlık bir şey omasına, sonradan gitmesine karar vermeyin, ve bir kan testi yaptırın. Sanki bunun yerine, yaşamınızı genişletmeye yardım için ne yaptığınızı bilen bir başkasıyla tanışma ve bilgeliği uygulama ve size bilgiyi vermek için içinize damgalanmış bazı şeylermi vardır? O neye dairdir? Onun nasıl iş göreceğine karar vermeyin.Bu eş zamanlılık işleminin onurudur, sizi diğer yerlere götürmede önderlik yapacak bu Ruhsal tohumun yeşermesidir, ona zorunlu olarak gitmeyeceksiniz. O, şifanın nasıl iş gördüğüdür.

Bu, yanısıra, bu son yayımla gelen bazıları için, iş yerinizdeki iyileşmeyi kapsar ve siz şimdi doğrudan kime söylediğimi biliyorsunuz. Size hangi durumların iyileştirilebileceğini anlatacağım ve siz buna gerçekten inanmak istemezsiniz.O, sizinle başlayacaktır. Çalışma yerinizi korkulu yapan korkunç bir kişi var diyerek Tanrıya haykırdınız.O, onların hatası, ve onlar dengelenmemiş ve şimdi sevgi sizi mutsuz yapmaktadır.Bir farkı nasıl yapabilirdiniz? Bu şeylerin nasıl olduğuna dair söylemiş olduğunuz kutunun dışına çıkın! Dinleyin; Önce, sorununuzla gevşediğinizde, siz ve o, dramanın, kızgınlığın ve hüsranın düğmelerine daha uzun bir süre basmazsınız, o kişiye ne olduğunu gözleyin! Almadan önce onlar, bir tepki vermeyeceklerdir. Sizden gelen bir drama ya da enerjiye ulaşamayacaklardır.Bütün sinir bozucu durumlarsız herşey, şimdi orada durulur.Düğmeler itmeye ulaşamaz.Daha sonra neyin geleceğini biliyormusunuz? Onlar terkedip gider! Onların var olabilmekiçin kesinlikle sizin dramatik tepkinize gereksinimleri vardır.Tepkinizi durdurduğunuzda onlar bunu yapmak için bir başkasını bulacaktır. Şimdi size verdiğim bu işlemi anlıyormusunuz? İzin verin içinizde başlasın.Çözüm daima sizinle olandır.

Üstadlık

Bu Gezegende yürümüş her üstad, herkesin farkına vardığı bir yeteneğe sahipti.İnsanlar onları sevdi.Hayvanlar onları sevdi.Çocuklar onları sevdi.Doğa onları sevdi.Onlar çiçeklerle yürüyebilirdi ve çiçek açabilirlerdi. Bu gerçektir! Onlarda yaratımın enerjisi vardı ve bütün doğa bunu gördü, bütün çocuklar ve bütün hayvanlar bunu gördü.Hatta çoğunluk büyükler, Ruhsal hiçbirşeyi anlamayıp eski enerji içinde yetişmiş birileri bile, ona yakın durmayı istediler. Üstadlar “En iyi arkadaş” tılar.Onlar hep dinlediler, bir gündemleri yoktu. Çevrelerindeki şeylere ve çevrelerinde daima saçmalık içinde bir yaşamı olan İnsanlara güleceklerdi ve her nereye gitseler daima orada bir neşe yaratıyorlardı. Yaşamları bulaşıcıydı, ve herkes oturup dinlemek, tam orada “olmak” istiyordu, ne sunuyorlarsa yutmak istiyorlardı. Onlar, mucizelerden daha fazlasını sundu, o, onların önerdikleri huzurun, barışın – üzgünlük ya da sıkıntının ortasındaki avuntunun - bir yüz ifadesiydi.Tam şimdi, bir an için onlarla, dramatik bir enerji ya da kötü bir bunalımdan uzağa gidebilirdiniz.

İsanın gülen bir tablosu dışardaki koridorda asılıdır (Kilisede).Belki de o, sizin dinsel inancınızı ya da Ruhsal soy ağacınızı betimlemiyordur.Onun buna aldırmadığını biliyormusunuz? Neden sonra siz umursayacaktınız? İnsanların çoğu onunla olmak istedi, siz istemeyecekmiydiniz – bir an için bile? İstediğiniz herhangi bir şey hakkında konuşun! Onun şimdi burada olduğunu hayal edebilirmisiniz? Bu olağanüstü üstad neyi sunmak zorunda olacaktı? Size anlatmak istiyorum; O size, huzuru, barışı, yoldaşlığı, sevgiyi ve onuru sunacaktı.Asla bir harekat için sizi askere almayı denemeyecek ve herhangi bir şeye katılmanızı, üye olmanızı istemeyecekti.O basitçe “aldırmayacak” tı.Üstadlar böyledir, hepsi. Onların yanına oturmak ve sevgiyi duyumsamak isteyecektiniz ve bu durumdan hoşnut olacaktınız ve herşeyin iyi olduğunu bilecektiniz.Haklı olduğumu biliyorsunuz.Şimdi, burası bir bilmecedir.Kendiniz için bu nasıl olacaktı, içerden gelen böylesi bir yaşam dolu olmak, böylesi bir güçle olmak, basitçe bütün bunların sizinle çevrenizde olmasını istermisiniz? Onlar sizin herhangibir şey yapmanızı istemezler; onlar sadece sizinle olmak isterler.

O, çok, çok daha fazla İnsanın bunun gibi olacağı bir İnsan Ruhu evriminin yeni bir modeli, paradigmasıdır. Politikacılar onları size haykırmaya götürmeyecek, ne de, her ne biçimde olursa olsun Tanrı inançlarını değiştirmeyeceklerdir.Onlar güvende olmayı hissedecek ve siz onların bu ilgisini bileceksiniz. Onlar yaşamlarında neyin yanlış olduğunun süregiden teyp kaydıyla sizi sıkmayacaklardır. Yerine, sizi yukarı kaldıracaklardır. Daha fazlası bunun gibi olduğunda, sonunda neyin yer alacağını biliyormusunuz? Yanıt, Yeryüzündeki huzur ve barıştır.Bir gündem olmadığında ve birisi bir diğerine göz kulak olduğunda o nasıl olmayabilirdi? Çok yumuşak, söylermisiniz? Çok gerçek dışı.Zaman yavaşça akıyor, ve o zaten oluyor. Yeryüzündeki en alışılmadık yerlerde o oluyor; Orada, ülkelerin merkezlerinde politikalar ve caf caflı konuşmalar, huzursuzluk sürüyor, o oluyor.Orada onlar çocukları