spiritual Discussion started by spiritual 14 years ago

Temmuz 2010

Yuvadan selamlar

--0-- Özgür Seçim gezegeni ortaya çıkıyor

Bugün gezegenin tarihi açısından altı çizilmesi gereken önemli bir gün, bu gün yeni oyunun geri kalanının başlangıcıdır.  Özgür seçimin tüm oyununu tamamladınız. Evren boyunca sizin için belirli bir rehberlik sistemi diğer gelişim yerlerinde olduğu gibi kesin tanımlanmış değil. Evrende belirli yerlerde gelişimin çizgisi demirlenmiş durumdadır. Kısaca tekamülde neyin ne olacağı tespit edilmiş yerler mevcut. Ancak beşeri dünya henüz bu mekanlardan birini teşkil etmiyor. Bu oyunda öyle bir düzeye ulaştınız ki daha önce hiç tahayyül edilmedi. Bu yeni başlangıçta heryerdeki tüm beşeriyet kazançlı çıkarak bir sonraki düzeye adım atacak.


Bedenleriniz değişti ve bu gelişim süreci sayesinde bedeninizde enerjinin ve gücün yapılan tasarruflar sayesinde tutulumu kolaylaştı. Sizler bu değişimi ekonomik yapılarınızda görüyorsunuz. Toplumlarınızda, sosyal yapılarınızda meydana gelen değişimlerde görüyorsunuz. Bu değişim sayesinde gelişime kendi bünyenizde yer açıyorsunuz ve şimdi dünyanın kendi döngüsünde meydana gelen değişimlerin başlangıcını görmeye başlayacaksınız. Sizler yeni bir düzeyde titreşen çok katmanlı bir gezegende yaşıyorsunuz. Yıllardan beri sizden saklanan bu katmanlar bir tarafa doğru hareket etmeye başlıyorlar.

--0-- Güçlü İlişkiler

Dünyanın sizin bir parçanız olduğunu anlamaya başlayacaksınız. İki eliniz aynı bedenin parçaları olduğunu bilmiyorsa, bu durum sizde görülüyor zaten iki insan birbirini, ayrı olduğu inancı ile aldatırken birinin bir diğerinin parçası olduğunu hatırlamıyor. Dünya, kendisi fiziksel beden olarak bağlantı noktasıdır. Şimdi dünya ile kendi bağlantınızı güçlü bir şekilde hissederek sizin fiziksel gelişiminize nasıl etki ettiğini deneyimliyorsunuz. Birleşik insan realitesi giderek yükselmeye başlıyor ve siz dünya ile daha bilinçli bir bağlantıda olacaksınız.  Bu halin kaynağı uyum ve dengedir. Dünya ile bağlantınızı farketmeye başlayacaksınız. Bu bağlantı ile ilişkili bir sürü element var ve sizinle bunları paylaşacağız.

Size biraz rehberlik verdiğimiz bazı zamanlar var veya sizi belli bir yöne ittiğimiz zamanlar var. Bu durum dünyadan farklı  rehberlik sistemlerine sahip diğer gezegenlerin haline benziyor. Burada ifade edilmek istenen beşeriyet belirli bir düzen üzerine hareket etmiyordu. Beşeriyet gelişim içermeyen sonsuz bir devrenin içinde varolmaya çalışıyordu. Bu hal daha önce olmuştu ancak şimdi zaman daha farklı şekilde işliyor.

--0-- T-Kare uyumlanması yeni bilgi getirecek

Sevgili varlıklar, eğer kendinize erişmeyi öğrenebilirseniz, dışarıdan ihtiyacınız olan çok az şey var. Dünya bugün yeni bir deseni -bilgi taneciğini-  idrak etmeye başlıyor. Siz buna T-Kare uyumlanması diyorsunuz. (T-Kare uyumlanması Satürn, Pluto ve Uranüs arasında meydana gelecek. Bu hareket ile Sosyo-ekonomik ve politik yapılarda dengesizlik eğilimi görülecektir ve bu süreç doğal olarak büyük değişim dalgaları meydana getirecektir.) Bugün zamanda açılmış bir kapıdır ve sizin seçim yapma imkanınız vardır. Buradan gelen tesiri alarak kendi enerjiniz ile birlikte geliştirici bir eylemde bulunabilirsiniz. Bu zaman beşeriyetin  kendi gücüne sahip çıkması zamanıdır. Bu güce sıkıca sarılarak onunla oynayıp, kullanabilirsiniz.

Bir çoğunuz o kadar hassassınız ki kendi gücünüzü farklı alanlarda kullanmaya korkuyorsunuz Bunun diğer insanları etkileyeceğini biliyorsunuz. Biz size, yaşayan ilahsınız diyoruz çünkü sizin ilah tanrı dediğiniz varlığın enerjilerini taşıyorsunuz. Bu durum şimdi dünyanızda önceki halinden daha uygun bir hal aldı.  Bu durumlar hakkında size söylediğimiz bir çok hal görünür hale geçecek, Beşeriyet için yaşayan ilah olduğunu ifade etmek bu konsepti idrak etmesi zor bir haldir. Denge noktası basittir. Her yaratıcının bilmesi gereken o güce sadece kendisinin sahip olmadığını idrak etmesidir.  Diğer yaratıcılarda aynı güce sahiptir. (Çevirmenin notu: Bu durumu atom altı çekirdek modelinde aynı yüke(+) sahip protonların nasıl oluyorda dağılmadan bir arada durmalarına benzetebiliriz. Konudan bihaber gözlemci kendi bünyesindeki inanç ve bilgiyle bağlantılı olarak bu hali farklı yerlere bağlayabilir. Bir din adamı tanrının gücüne bağlarken bilim adamı farklı formüllerle izah etmeye çalışacaktır sizin anlayışınızda kendinize göre olacaktır. Görecelilikler uzayında yaşıyoruz, bu noktada herşey göreceliyse kimse kimseyi yargılayamaz, herkes bilgisi doğrultusunda kendini deneyimlemektedir. Eğer bu bilgiyi yaşadığınız olayların her bir anında hatırlarsanız görecelilikler uzayının bir üst haline yani o uzayı vareden temel prensiplerle karşılaşırsınız. Temel bilgileri hatırlamak size bu görecelilikler aleminde denge noktasının siz olduğunu hatırlatacaktır. Yani siz kendi kendinizin dayanağı olursunuz.) Aslında siz yol açtıkça diğer yaratıcılar için onlar kendi güçlerine sahip çıkarak aynı geminin yolcusu olan sizler için gelişim inanılmaz hızda artacaktır. Şimdi zaman gücünüze tutunup sahip çıkma değil aynı zamanda o gücü yaşam içinde dokunduğunuz herkes ve herşeyle paylaşma buraya getirme zamanıdır.(Zekat verin diyor :) Her seferinde sokakta birisin geçiyorsunuz, her zaman merhaba diyor el sıkıyor ve sarılıyorsunuz sevgili varlıklar. Bu kullandığınız pratik değildir. Bu gerçektir ve bu tamda sizin öngördüğünüz üzere meydana gelmektedir.


--0-- Tanrı sanal bilgi yayılımını ziyaret etti.

Bizler herhangi bir çizilmiş kaderi olmayan bu gezegeni izlemekten büyük heyecan duyuyoruz. Sizler sadece gelişiminizde yüksek potansiyelleri deneyimlemiyorsunuz aynı zamanda sizi takip edenlere kapı açıyorsunuz.  Milyarlarca varlık dışarıda sizin her hareketlerinizi izliyorlar. Çocuğundan gurur duyan bir aile gibi bizde sizi izleyip “ Evet yaptılar, Evet oldu” diyoruz. Öyleyse hayal edin bir odada yürüyüp birbirimize sarılıp bu mükemmel dünya deneyimini kutluyoruz ve sonra kapılar açılıyor ve içinden yürüyor tanrı. Odanın üzerine hemen bir sessizlik geliyor ve tanrı basitçe diyor ki “ Nasılsınız? güzel gözüküyorsunuz ve arkadaşlar sizleri görmek güzel. Uzun zamandır sizler bana gözükmüyordunuz ama ben sizi izliyordum. Sadece sizi durdurup büyük bir iş başardığınızı söylemek istedim. Sizinle bir bilgiyi paylaşmak istiyorum. Çünkü inanç diye çağırılan zamanın başlangıcından beri bu gezegene bir parça yansıdı.  İnanç kavramı gezegende bir çok kez kullanıldı. İnancı, konrol etmek için, motivasyon için, korkutmak için, sakınmak için kullandılar. Bu kavram bir çok alanda kullanıldı ve ben size bunun benim için ne ifade ettiğini açıklayacağım. O inancın hikayesini anlatmaya başladığı gibi şimdi tanrının herkese ilgisi vardır. “Her biriniz inanca sahip olduğunuzda gücünüze sahip çıktınız” İnanç bir aynadır ve sıklıkla gücü yansıtmak için kullanılır. Geçen yıllarda beşeriyet inancını yerleştirip içine koyduğu bir çok şey buldu ve bu durumun sonuçlarını herbiriniz gördü.

Size sürekli olarak defalarca inancınızın olması gerektiği söylendi. Öyleyse onlar tam olarak ne demek istediler. Onların söylemek istediği inancınız varsa sizler kendi tanrı veçhenizi görebilirsiniz
Herbirinizde  varolan  parçamı görebilirsiniz. İçinizde bana ait bir parça var. Sessiz ve sakin bir duruma geçerseniz, kendinizi günlük dramalardan ayırıp kendinizi serbest bırakabilirseniz sizler o bana ait o parçayı sezebilir ve içine hareket edebilirsiniz. Bütün bu tarih boyunca eğer inancınız olursa çok büyük imkanlara, olasılıklara  sahip oluyorsunuz. Söylemeliyim ki tüm dinler kendi gücünüzü yansıtma üzerine başladılar.

Dünya üzerindeki dinlerin herbirine baktınız mı? Onların hepsinin çok ortak ögeleri mevcuttur. Herbiri size kim olduğunuzu hatırlamaya yardım etmek için yansımışlardır. Bu biyolojinin fiziksel balonu içinde yürürken doğanızı anlamanıza yardım etmek için yansımışlardır. Zamanın çoğunda süreci gerçekleştirirken neden yalnız olduğunuzu fark etmeniz için yansımışlardır. Bunlar kendi gücünüzü görmek için kendinize izin verdiğiniz ve bir çok defa yaratıp kullandığınız araçlardır. Şimdi siz dünyanın değişim göstereceği bir zamana giriyorsunuz. Onun kendi oval deseni değişecek böylece kendine hakim insanlar daha fazla gezegende tezahür zemini bulabilecekler. Yaşadığınız bu zamanlar kendi gelişiminizin en üst noktasına gelmek için yapılmış bir enkarnasyondur. Bir çok varlık hatta tüm bir jenerasyon doğru zamanda burada olmak için beklemektedir. Siz yaptınız, öyleyse bununla ne yapacaksınız? Burada bulunmanızın bir sebebi var ve bunu içten içe sezip hissediyorsunuz. Burası inancınızı ortaya koymanız için en iyi yerdir.

Bununla beraber tanrı herkese hoşça kalın diyerek herbirinize sarılıyor. O kapıya doğru yürüdü ve herkes ağlıyor. Onlar soruyorlar “Tanrım, geri gelecek misin? Biz yeni dünyaya adım attığımızda bize yardım edecek misin?” Tanrı onlara dönüp şöyle diyor, “Benim geri dönmeme gerek yok çünkü benim inancım sizin içinizde var”

Burada ifade edilen yansımayı her biriniz kendi içinizde görmeyi deneyeceksiniz. O halde tanrının inancı içinizde olsun. O yansıma olun. Gücünüzü ve güzelliğinizi bu gezegende gösterin ve bunun zamanıdır. Bilhassa bu tesir içindeyken bundan zevk alın. Bu hali deneyimlemeye niyet edin. Bu oynadığınız oyun olsun Siz zaten oyunu kazanmıştınız ve şimdi tekrar bu hal üzerinden başlıyor. Bizler neşe içindeyiz ve sizi çok seviyoruz. Herbiriniz yuvaya biraz daha yaklaştınız. Burada uykudan uyanıp gözlerini ovuşturup yeni bir rüyaya uyanan kişi gibi gülümseyerek sizi selamlıyoruz.  Burada bizeler sizin asıl kim olduğunuzu hatırlatmak için yardım ediyoruz. Bu enerjide gururla yürüyün. Bu enerjiyi taşıyın ve bilinki tanrının inancı sizde var. Sizi selamlamak bizim için büyük bir onurdur. Sizi üç küçük hatırlatıcı bilgi ile kendinizle bırakıyoruz. Birbirinize  büyük bir saygı ile davranın. Her farkındalığınızda birbirinizi besleyin ve bu yeni oyunu beraber  güzel oynayın.


Espavo

The group