Related discussions

spiritual Discussion started by spiritual 14 years ago

Hepiniz merhametle, tümüyle merhametli olmakla ilgili çok şey öğrenmektesiniz. Merhamet, yolculukları sırasında diğer insanlar için üzülmek değildir, ve onları yargılamak değildir. Merhamet, onların içinde bulunduğu halden, bu işlemden geçmesine sadece izin vermektir.

Sizin başkalarına duyduğunuz merhamet, sizden bir enerji ya da tesir olarak yayılır. Bu, gerçekten uyanmaya hazır olduklarında, insanların kullanabileceği bir potansiyel haline gelir. Onların çevresinde bulunan ışığınız, titreşiminiz, uyanış işlemine başladıklarında, kullanabilecekleri bir potansiyel olur.

Sevgili dostlar, siz uyanmaya başladığınızda, böyle bir enerjiye sahip değildiniz. Çevrenizde, merhametin yeni enerjisinde, Yeni Dünya'nın enerjisinde olan bir insan yoktu. Sizler bunu kendi başınıza keşfetmek zorunda kaldınız. Bunu kendi başınıza ortaya çıkartmak zorunda kaldınız. Şimdi ise, ışığı veren kişi olarak oturacaksınız o insanlarla. Siz, merhamet veren olacaksınız. Sonra, bunu kullanıp kullanmamak onlara kalmış bir şeydir.

ALINTI

Replies
seyhan
seyhan merhametle ilgili olarak hep kafam karışık olmuştur. benim merhamet anlayışım; hep kozaya yardım eden adamınkine benziyordu. şimdi daha iyi... Show more 14 years ago
loader
loader
Attachment
derya88
derya88 durumu bütünüyle görünce zaten müdahelede daha mantıklı oluyor.bu başkasına üzülmek anlamınada gelmiyor.merhamet bu bence. herkes bunu daha degişik... Show more 14 years ago
loader
loader
Attachment