spiritual Discussion started by spiritual 14 years ago

Shala Mata
1 OCAK 2008

1:1:1 YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN GEÇİŞ KAPISI

Herhangi bir Yeni yılın başlangıcı her zaman taze bir başlangıcın zamanıdır, çözümler veya niyet ile değiştirmeyi dilediğimiz yaşamlarımızın parçalarını düşünüp taşınırız. 1 Ocak 2008 (1:1:1) sadece taze bir başlangıç değil, aynı zamanda Merkezi Güneşten daha fazla yaratım enerjisini hizalayan kuvvetli bir geçiş kapısı veya portaldır.

Merkezi Güneşin ışığı sevgili Dünya Anamızın kalbinin derinlerine ulaşır ve ışıkişçileri ve yıldız tohumlarını simyasal dönüşüm ile uyandırmaya yardımcı olur. 11:11, 12:12 veya gelecek 8:8:8 gibi, 1:1:1 kapısı 3 ncü ve 5 nci Boyut arasında daha güçlü bir köprüyü destekler.

2007'nin nümerolojisi ' 9' idi, bu tamamlanmayı işaret eder. Eğer sessizce oturup kendi kişisel yaşamlarımızı ve deneyimlediğimiz olayları gözden geçirirsek, birçoğumuz bağlantısız deneyimleri birleştiren ve işlemekte olan 'tamamlanma' silsilesini görürüz. Bir çok insan bağlantısı kopmuş hissediyor ve yollarını sorguluyor. Fiziksel semptomların, bedensel ağrıların, uyku bozukluklarını n gücümüzü yok ettiği görünüyor. Bazen tamamlanma basit idi bazen değildi. Zor zamanlara rağmen bireysel olarak her birimiz için bilgelik ve bilgi kazanıldı.

Her yıl bizi 2012'ye yaklaştırıyor ve her yıl sabrımızı, tahammülümüzü ve imanımızı test eden bilgeliğini ve enerjisini paylaşacak. 2007'de gerçekleşen bireysel tamamlanmalar kollektifi destekler ve güçlendirir. Geçen yıl, çevrenin merkez sahneyi aldığını görmeye başladık. Ülkeler ve bireyler 'yeşil' yaşamayı seçmeye başlıyor ve her gün çevreyi destekleyen yeni ürünler ortaya çıkıyor. Gezegende karanlık ve görünürde umutsuz olan enerji paketleri ve kutupluluk görebiliriz, ancak değişim gerçekleşiyor ve olaylar her zaman göründüğü gibi değil.

2008'de 1:1:1 sadece yeni tohumlar ekmek için değil, geçen değişim yılında ektiğimiz tohumları beslemek için bir başka büyük fırsat sunuyor. 2008 gezegende kapsamlı kutuplaşmada kritik bir yıl olacak. Dünya olayları, siyasi olaylar, iklim olayları, küresel ısınma, hayvan türlerinin yok olması hepsi yarattığımız kutuplaşmanın tehdidi altında.
Bir çok yıldız ailelerinden gelen 5 nci Boyut öğretmenlerimizden telepatik iletişim yeteneklerimizi geliştirmek için ders alıyoruz. Bu, sadece bilgi 'almak' anlamına gelmiyor, ayrıca bilgi 'göndermek' anlamına geliyor.

2008 eylem yılı olacak. 3B enerjimiz ile daha fazla 5B enerjisi arasında köprü kuracağız. 1:1:1'in enerjisi geçiş kapısını açacak, ancak bu enerjiye bağlanma ve yönlendirme yeteneğini aktif olarak kovalamalıyız. Merkezi güneş enerjileri yeni bir enerji ve ışık dalgası veya enerji ve ışık platformu yaratacak.

Yıldız tohumları ve ışıkişçileri olarak bizler meditasyonda veya gözümüzde canlandırarak bu altın Merkezi güneş ışığına bağlanabiliriz. Grup halinde bir araya gelebilir, birbirimize kalbimiz vasıtası ile bağlanarak bu bilinçli ışığı gezegenimizin savaş, terörizm, afetlerden vs etkilenen bölgelerine gönderebiliriz. Ayrıca telepatik olarak balinaları yunus balıkları ve tüm hayvanlara bağlanabilir bu ışığı onları desteklemek için yönlendirebiliriz.

Gezegende frekans ve titreşim arttıkça fiziksel bedenlerimizin buna hızla adapte olması gerektiğini öğrendik ve deneyimledik. Sık sık 'yükseliş' semptomlarını ve bizim fiziksel & duygusal dengemizi nasıl etkilediğini tartıştık. Bedenimizin başa çıkması gereken bir çok faktör var ' toksinler, kirlilik, elektro ' manyetik enerji, stres, kimyasal maddeler. Bedenimiz çok kompleks fonksiyon yapan mucizevi bir araçtır, ancak gelen zamanlarda en gerekli olan şeylerden biri güçlü bir bağışıklık sistemidir. Sadece bizim için değil, sevgili gezegenimizde yaşayan tüm hayvanlar için.

1:1:1 portalı veya kapısı Ocak ayının çoğunda hissedilecek; ancak yılbaşından önce ve sonra en güçlü olacak. Merkezi Güneşin altın ışığı bilinçli, farkında bir ışıktır.

1:1:1 kapısı sırasında bu kozmik enerji ipliğini bağışıklık sistemimize birleştirebilir ve dokuyabiliriz. Bunu, bir seremonide Merkezi güneşin altın kozmik ışığının çağırarak ve taç çakramızı açmasını ve bağışıklık sistemimizi desteklemesi, güçlendirmesi ve yükseltmesi için bu parıldayan altın rainbow ışığının akışını indirmesini isteyerek yapabiliriz. Bu ışığın taç çakranızdan spirallenerek her bir çakranıza indiğini ve sonra ayaklarınızın altında küçük bir birikinti halinde toplandığını gözünüzde canlandırın. Bu enerjiyi auranıza çekin ve bu enerjinin 24 saat boyunca sürekli olarak sirküler olmaya devam etmesini emredin. Bu, dört bedeniniz arasında uyumlu bir enerji akışı yaratır ve bu görkemli 5B ışığının daha fazlasını taşıyabilirsiniz. Ayrıca bu enerjiyi destek isteyen bedeninizin başka bölümlerine yönlendirebilirsiniz .

2008 hepimizin sevgili Dünya Anaya ve bu gezegende yaşayan her canlının atan kalbine nasıl yakından bağlı olduğumuzu öncekinden çok daha berrak olarak gösterecek. Ocak ayı bu farkındalığı açacak.

2008 nümerik olarak '1'dir, yeni başlangıçlar anlamına gelir. Giriş kapısından ilerlerken, Ocak ayının ilk günlerinde, çok fazla belirsizlik veya endişe hissedebiliriz. Bunun nedeni, bir çok farklı bilinçli ışık akımlarının kapıda birlikte örülmeleridir. Bu zaman sırasında, ekmeyi istediğiniz tohumları ve neyi deneyimlemek istediğinizi hatırlamanız önemlidir. Niyetlerimiz bu ışıkta yıkanacak ve düşüncelerimizin, eylemlerimizin ve seçimlerimizim farkında olmalıyız.

Ayrıca bitkilerin, okyanusların, dağların, nehirlerin, hayvanların da endişeli olduklarını anlamak önemlidir. Bu ışığı her hayvan grubuna veya bölgeye telepatik yönlendirerek onların her birine yardımcı olabiliriz. Sıklıkla yüksek bir frekans dünyaya geldiğinde, ışığı farklılaştıramayanlar dengesini kaybeder ve korku ile seçimler yaparlar. Işıkişçileri olarak bu ışığı tutarak yardımcı olabiliriz ve gerekli bölgelerde 'mükemmel bir giriş ve hizalanma' emrini verebiliriz.

Her ay Yeni Ay ve Dolunay muazzam destek ve fırsat sunar, ancak yılın ilk Yeni Ayı ve Dolunayı yıl boyunca üzerinde sörf yaptığımız tezahür enerjisini demirler.

8 Ocak ' Yeni Ay ' bu ay giriş kapısının bunaltıcı enerjisini yumuşatacak. Neyi tezahür ettireceğinizi bilinçli olarak seçmek ve o tohumları ekmek için çok güçlü bir zamandır.

22 Ocak ' Dolunay ' bu ayın ışığı gelen haftalarda heyecanımızı ve beklentilerimizi ateşleyecek olan bir fener olacaktır. Bu ayın Tanrıça enerjisini yumuşak bir biçimde hissedeceğiz ' yeni bir denge getirecek.

Ocak ayı muazzam enerji potansiyeli dalgası sunuyor ve değişim rüzgarları güçlü esecek. Enerji bazen boğucu hissedilebilse de, içimizin derinliklerine bakma, kendimize kalbimizde neyin gerçek olduğunu sorma ve birliğin ve sevginin saf yerinden eyleme geçme fırsatını sunar.

Sevgi ve kutsamalar,

Shala
© Shala Mata 2008