spiritual Discussion started by spiritual 14 years ago

 

Michelle Eloff

 

GIRIS

 

Ben Kuthumi’yim ve bu zamanda sizi selamlamak ve size kahkahanin, nesenin, kutlamanin ve gerçegin kutsamalarini getirmek için sevginin ve bilgeligin isinlari üzerinde geliyorum, Sevgililer. Her birinizle isigin huzurunda toplanirken, Tanri’nin ellerinde tutuldugunuz gibi, Mesih’in kalbinde de güven içinde tutuldugunuzu bilin. Bugün, sizin farkinda oldugunuz gibi, önemli bir gün, Isigin tüm Üstatlari olarak, Isigin 12 asil (baslica) Yükselmis Üstatlari olarak gezegeninize daha yakinlasiyoruz, herhangi bir zamankinden daha da yakin ve zamanin eonlari boyunca insanligin bilinçliligini tutmus olan isigin ve sevginin saltanatinda, enerjinin engin bir battaniyesine genisliyor, onun uzayindaki her seyi kusatiyor. Enerjinin bu battaniyesi herbirinizi sizin üstat olmuş beninizin göksel varligina oldugu kadar, Tanri’nin göksel lütfuna da açmak için destekliyor.

 

Her yilin Aralik ayinin 12 sinde, sizin tam olarak üstat olmus beniniz sizin bedenlerinizin tümü ile, sizin yerlesik oldugunuz varolusun her seviyesinde ve her planinda mükemmel sekilde hizadadir. Sizin üstat olmus beniniz bedeninizi destekleyen, bedeninizi önünüzdeki Yeni Yil için hazirlayan enerji ve bilgi frekanslarini yaymaya baslar. Gerçekte, sizin yiliniz 12 Aralik’tan bir sonraki yilin 12 Araligina dek sürer, yani deneyimlenenin evrensel yil oldugunu söyleyebilirsiniz. Sizin kisisel yiliniz dogum gününüzden dogum gününüzedir – bunu anladiniz mi?

 

Bugün deneyimlediginiz bu özel sürecin, yeni bir yila geçis ile kodlanmis oldugunuz genetik bilginin her bitindekini, DNAnizin çekirdegindekini açiga çikardigini bilin. Evrensel üstatlardan gelen bu enerji size bu enerjiyi alip, salivermeye hazir oldugunuz programlari ve bilgiyi varliginizdan, varliginizin genetik kodlamasindan degistirme firsatini sunuyor. Zaman hizlandi ve sizin uyanis süreciniz de hizlaniyor.

 

Geçen 2003 yili, bireysel dönüsümün yili oldu. Hepinizin bir sekilde ayaklarinizin altindan kilimin söküldügü (çekildigi) bir zaman oldu. Negatif egonuza yakindan bakmak zorunda kaldiginiz yer, tüm korkularinizin ve acinizin dikkatli incelemeye alindigi yer, çünkü ruhunuz artik yasaminizda ilgisi olmayanlari isiga getirmeye hazirdi. Çogu zaman deneyimlediginiz çilgin enerji simdi siz 2005’e ilerlerken, 2006’ya ilerlerken ve 2007’ye ilerlerken daha uyumlu bir moda geçebilir.

 

2004 sizi 2005’e, 2006’ya ve 2007’ye hazirlayan geçis yilidir. 2003 her biriniz için bireysel bir plan getirdi. O, satranç tahtasindaki piyonlarin karistirilmasi/karman çorman olmasi gibiydi, her bireyin oyunda nerede oldugunu farketmek zorunda oldugu bir yil. Insanlarin oyunun nasil oynanmis olduguna bakmak zorunda oldugu, bazilari için, yasamin gerçekte oynanan bir oyun oldugunu farketmek zorunda olduklari bir yil. Siz yillarca, sadece bu yasamda degil, digerlerinde de kapana kisilmis oldugunuz kurban bilinçliligini parçalayarak,  kendinize yeni gözlerle bakmak zorunda kaldiniz,

 

Siz yeni bedenlerde ortaya çikiyorsunuz ; sizin kristalin bedenleriniz önceden (simdiden) varolusun aktif sürecindedir. Siz daha hafifledikçe/ daha çok isikla doldukça, geçmis korkularinizin yogunlugunu islemek daha zorlasir. 2004 kendinizin bu yogun veçhelerinizin tümünü çekip almanizi ve kristal bedeninizde durmanizi saglayacak. Kristal beden her seyin daha çok transparan olmasina izin verir. Sizin kendi varliginiz, armaganiniz, yetenekleriniz, nitelikleriniz daha asikar, daha ortada olacak – bu yasamda yürümeye geldiginiz yolculuk daha berrak olacak.

 

POLITIK TAHMINLER

 

Hükümetlerinizin üzerinde baski olacak. Simdi, degisimin, dönüsümün, arinmanin ve temizlenmenin enerjisi bireysel olanin ötesine ilerliyor ve simdi daha büyük topluluklari etkiliyor – degisimi garantiye almak için birlestiginiz ve bir arada çalistiginiz kendinizi buldugunuz gruplarin oldugu yerdeki kollektif bilinçlilik. Evrenin prensiplerinin – dogru eylemin yasalarinin gerçeklesmesini saglama almak için. Güney Afrika’nin hükümeti 1994 ten beri en büyük geçisinden geçecek. Su anda sizin baskaniniz olan adam bir degisim isleminden geçecek. Onun müttefiklerinin yalan söyledigi durumda çok kesin ve özel seçimler yapmak zorunda kalacak. Zimbabwe’deki durumla ilgili kayitsizligi, bu zamanda ülkeyi yöneten bu özel kisi ile birlesmesine daha çok dikkat getirecek.


Zimbabwe’in Baskani olan bu adam da kendi esi/esidi ile yüz yüze gelecek, karanlikta degil, Isikta. Ve bu, onun ya Isiga teslim olacagi ya da ruhunu, onu kusatan karanliktan temizleyecegi veya tüm gücünü kaybedecegi yil olacak. Tüm Dünya’da ayrica, hükümetlerde bir çok degisiklikler/geçisler göreceksiniz. Farkinda oldugunuz gibi, Amerika önceden bu degisimden geçmekte ve görevini yerine getirmeme (katilmayis) süreçleri vasitasi ile güç alanlar da gerçekten kendi degerlerini göstermek zorunda kalacak.

 

Ingiliz kraliyet ailesi baska bir bölünme/ihtilaf deneyimleyecek ve bu gerçekten onlarin dünyasini sallayacak. Bu bölünme, Büyük Britanya’nin insanlarina, hiçbir seyin inanç sistemi ile adlandirilan sey ile yönetilemeyecegini, her erkegin, kadinin ve çocugun kalbinin içinde oturanin ve yönetenin Tanri’nin gerçegi ve evrensel isik oldugunu gösterecek ve bu bir çok hükümetleri etkileyecek. Ayrica bu, çok kati ve sinirli islemleri uygulayan dini bölgeler olarak adlandirilanlarin çogunu etkileyecek. Insanlar Tanri’ya giden yollarini bulmayi istiyorlar. Onlar korku ile ögretilmek/asilanmak istemiyor ve bu ayrica bu dini bölgelerin çogunda parçalanmalarin olacagi yerdir. Simdiye dek beni anladiniz mi?

 

Irlanda’da, bilinçlilikte büyük bir degisime tanik olacaksiniz ve bu güçlü bir birligin gerçeklesecegi yerdir. Bunu izleyen yilda, bazi bölgelerde büyük bir ayriligin gerçeklesecegini göreceksiniz, ama ayrilik vasitasi ile, bazi en olaganüstü birlikler gerçeklesecek. Ayrilik vasitasi ile, sevinç bulunabilecek, çünkü ayrilik artik ben’in bir parçasi olmayani  gösteriyor.  Simdi bu kollektif bilinçlilik için de gerçeklesmektedir, bunun her biriniz için bireysel sekillerde de gerçeklesecegini bilin.

 

Enerji, bu geçen yilda olmus oldugu kadar yogun olmayacak, çünkü bu tamamiyla insanlarin kabuklarini parçaladigi, illüzyonu paramparça eden yil oldu. Bu, “Babil Kulesi”nin yili oldu. Ve siz Yeni Yila girerken, kendi gerçek beniniz ile temas halinde kalmanizin önemli oldugunu göreceksiniz.

 

ÇAKRA AÇILMASI

 

Insanlik gelecek yil üçüncü göz çakrasina ilerliyor. Bilinçlilik yeni bir seviyeye, yeni bir duruma ilerliyor olacak ve insanlar kendilerinin daha farkinda, kendileri ile oldugu gibi kendi çevreleri ile de daha uyum içinde olduklarini kesfedecekler. Ruhsal olarak uyumakta olanlar karisikliklarin basladigini görecekler. Önseziler, içgörüler ve hisler – bunlarin tümü içsel ögretmene uyanistir. Içsel ögretmen sezgi/içine dogmadir. O size içerde ne oldugunu gösterir, ancak eger nasil bakacaginizi bilirseniz ve kendi beninize daha çok uyanista sizi destekleyen anlayis vasitasi ile disarda olani da açiga çikarir.


Hepiniz bogaz çakranizdan çikiyorsunuz, bogaz çakrasi gerçegi ifade etme, sesinizi bulma, kimliginizi insa etmenin ve Isigin özgür bir varligi olarak durmaya geçme zamani idi. Sizin sevinçli – beniniz sizi selamlamaya geliyor ve  bir sonraki yil günes çakrasi kendi en güçlü zamaninda olacak. Sonra 2008’e dek gevseyecek, bu nedenle gelecek yil size getirilen enerjinin, yaratici gücün yararini alin.

 

KRISTAL IZGARA

 

Simdi, Isigin Yükselmis Üstatlari tüm gezegeni kaplayan kristal bir izgara yarattilar. Bu insanligi kollektif bir varlik olarak tutuyor ; isigin kendi bireysel formlarinda ancak hayvan kralligi için, bitki kralligi için, mineral kralligi için, doga kralligi için yaratilan ve ayri olmus olan izgaralar ve çocuklar için çok, çok özel olan bir izgara vardi.


ALTIN ÇOCUKLAR

 

2004 Altin Çocuklarin yili olacak. Ve tüm çocuklari simdi Altin Çocuklar olarak adlandiriyoruz. Onlar, altin titresimli bir frekans olan Tanri’nin sevgisini yayar ve 2004’te tüm çocuklar bu frekansta titresecek. Onlar, kendi frekanslarini yetiskin insanlar tarafindan yaratilmis olan yogunlugun üzerindeki frekansa yükseltmek için desteginize gereksinim duyuyor. Onlar, yasamda kalma modunda yasamak zorunda kalan bir çok insan vasitasi ile tezahür ettirilmis olan stresin tümünü, telasli enerjinin tümünü bypass etmek zorunda kaliyorlar. O, ayrica bu degerli, çok degerli varliklarin dramatik olarak düstükleri suistimalin seviyelerine getirmede büyük çabanin ve geçisin yapilacagi bir zaman olacaktir. Ve bu aksam burada mevcut olan hepinizden ve bundan sonra bu mesajin iletilecegi kisilerden, çocuklarin gereksinimlerinin bilincinde olmanizi istiyoruz. Çocuklarin sizinle paylastigi seylerin farkinda olmak, onlari ögretmenler, bireyler ve Tanri’nin habercileri olarak görmek.


Insanligin bilinçliliginin, “çocuklarin” isigi kabul edebilmeleri için ve, bu zamanda evrensel üstatlarin gezegeninize getirdigi Isigi kabul etmeleri için çocuklari kucaklamaya gereksinimi vardir. Gaia’nin (Dünya Ana’nin) geçisi son bes yildir geçisin 165 000 seviyesinden geçti ve kendi sürecinizle çalismakta olanlariniz bu seviyelerden hizla ilerliyorsunuz. Bedenleriniz daha önce herhangi bir yasamda asla deneyimlememis oldugunuz islemden geçiyor.

 

Bir enerji seviyesindeki genetik degisiklik sizin lineer üçüncü boyutsal kavrayisinizin ötesindedir ve bu çocuklar bu planla önceden mükemmel sekilde hiza içindedir. Bir çocuk duygusal olarak, fiziksel olarak, cinsel olarak veya zihinsel olarak suistimal edildiginde, bu izgaralar yanlis ayarlanir. Suistimal daha çok travmatik oldukça, izgaralar daha çok hasara ugrar ve bu izgaralar parçalandiginda, bu enerjilerin yeniden ayarlanmasi bir çok yillar sürebilir. Bir sayida yetiskin bu çocuklarin koruyucusudur.  Bir sayida Indigo yetiskin koruyucular olarak durur, özellikle Kristal çocuklar için. Gelmekte olan Gökkusagi çocuklari gerçekten sizin yeni çaginizin liderleridir. Ama,  sizin kendi çocugunuz olsun veya olmasin, bu gezegenin koruyuculari olarak ve bu gezegenin çocuklarinin bakicilari ve koruyuculari olarak bu olaganüstü varliklarin korunmasini, kabul edilmesini/taninmasini, saygi gösterilmesini ve beslenmesini saglamak sizin sorumlulugunuzdur ve bu eylem vasitasi ile, kendi içsel çocugunuza ayni seyleri sunarsiniz.

 

Suistimal ile, bedeninizde izgaralarin parçalandigi her yerde, siz bu çocuklari destekleyerek islemi/süreci onarirsiniz. çogunuz önceden bunun farkinda oldugunuz gibi, gelmekte olan bir sayida yeni çocuklar üstat varliklardir, çok az karma ile veya karmasiz geliyorlar, saf olarak hizmet içinde geliyorlar ve bu çocuklar sizi seçip ayirdedecek. Siz onlarin sizinle göz temasi kurdugunu ve temasi kesmedigini göreceksiniz – onlar sizin ruhunuza bakmaktan korkmaz. Onlar sizin ruhunuzun onlarin varligini farketmesinden korkmaz. Siz Tanri’nin isiginin size gülümsedigini göreceksiniz.

 

Bir çogunuz hayvan kralliginin koruyucularisiniz. 2004 ten 2005’e, 2009’a hayvan kralligi ile iliski ile ilgili olan insan bilinçliliginin seviyelerinin yükseldigi çok önemli bir zaman olacak. Simdiye kadar her sey açik mi?

 

YÜKSELMIS USTATLAR

 

Ben, Kuthumi, Evrensel Ögretmen, kardesim Yükselmis Üstat El Morya ile, diger kardesim Yükselmis Üstat Isa, ayrica Lord Sananda olarak taninir – ile duruyorum ve bu zamanda babamiz, Lord Maitreya tarafindan isiklandiriliyoruz. Lord Maitreya’nin yarattigi bu enerji sizin absorblamaniz için, dünya ananin kalp çakrasinin çekirdeginden yayilmaktadir ve bundan sonraki 12 günde sizin için serbest olarak elde edilebilirdir. Bizim önerimiz ve Lord Maitreya’nin istegi her gün basitçe zihninizde ;

 

Kalp çakranizin bir çiçek gibi açildigini imgeleyin

Rahat hissettiginiz bir yolla onunla baglanmaniza izin verin,

Dünya ananin kalp çakrasi ile

Bunu da açilmis bir çiçek olarak görün

Çiçeklerin biraraya çekildigi imgeleyin

Birlestigini.

Enerjinin tek olaganüstü çiçegine birlestigini ve

Sonra onun yasama patladigini ve bedeninizin isigin her parçacigini absorbladigini görün.

 

Bu imgeleme bedeninizde genetik seviyede gerçeklesen degisimler kadar, hücresel seviyedeki degisimleri de destekler. Bu imgeleme, sizin daha yogun, karbon – temelli bedeninizden daha hafif, kristal bedene geçisinizin belirtilerini hafifletmeye yardimci olur.
 

BELİRTİLER

 

Bu zamanda, bir çok insanin, doktorlarin teshis edemedigi veya tanimlayamadigi hastaliklar deneyimlemekte oldugunu daha önce söyledim. Bu sizde siddetli sekilde yanlis olan bir sey oldugu için degildir. Bunun nedeni, bedeninizin frekansini degistirmesidir ve sizin bunu bilinçli bir bedende yapmaya alisik olmamanizdir. Bu belirtilerin çogu sunlardir : Basagrilari, migren. Unutkanlik ( ve unutmak için hamile olmak zorunda degilsiniz – bu sürecin bir parçasi). Insanlar etraflarindaki dünya ile temas halinde olmadigini hissediyor, dünyada olduklarini biliyorlar ama bu gerçeküstü bir deneyim. Bedende tanimlanamayan bir çok acilar ve agrilar. Endokrin bezi enfeksiyonlari – kulaklarda, gözlerde ve dislerde problemler. Ayrica bazi insanlar için ciddi yorgunluk. Bunlarin hepsi bedenin degisimlerinin belirtileridir. Bazilariniz konsantre olmanin çok zor oldugunu görebilir. Bazilariniz kendinizin gürültüye çok hassas oldugunu kesfedebilir ve etrafinizda besten fazla insanin bulunmasinin enerjiniz için çok fazla oldugunu görebilirsiniz.


Bu zamanda ayrica, eger daha önceden kristaller ile çalismiyorsaniz, yeni arkadaslar edinmenizi ve onlari evinize getirmenizi öneriyoruz – yani kristal dostlar. Çünkü bedeniniz daha hafif bir frekansa ilerliyor, fiziksel kristalin kristal seklindeki bedeni bunu destekler ve sizi topraklar. Ayrica kisaca beslenmenize deginmek istiyoruz. Vejeteryan – olmayanlariniz, kendinizin daha çok protein arzuladigini göreceksiniz (Orijinal yazida yanlislik var galiba, vejeteryan olanlariniz demek istiyor herhalde), bunu bedeninize  vermeniz gerekir, çünkü DNA nizi insa etmek için gerekli olan proteinin bazi bölümleri vardir. Diger insanlar kendilerinin artik daha fazla protein alamadiklarini görecekler ve meyvelere ve sebzelere dogru daha çok geçecekler ve proteinden uzak duracaklar. Bununla da gidebilirsiniz, ancak, protein aliminizin dengeli olmasi için bir sekilde destekler almanizi saglamanizi istiyoruz.

 

Bugünden itibaren ve bundan sonraki 12 günde, içtiginiz su miktarini artirmanizi öneriyoruz, bu islemi ve böbrekleri destekleyecek, çünkü böbrekler bedenin sok emicileridir ve kisinin enerjiyi bedenin disina atmasini saglarlar. Bunu desteklemek için bedende yeteri kadar su olmazsa, lenfleriniz bloke olur ve bedeninizin basagrilarini ciddilestirebilen toksinleri tuttugunu görürsünüz. Bu açik mi? Baska bir öneri daha var – bazi tuzlar. No 4, 6, 7, 9, 11 ve 12. Eger bunlarin hepsini almak istemezseniz, en azindan bedeninizin otomatik olarak çekildigi bir veya ikisini alin.

 

2004 TAHMINLERI

 

OCAK

 

Simdi, siz Yeni Yila girerken, Ocak ayi, muhtemelen sizin oldukça yorgun hissedeceginiz bir zaman olacak. Bu, bedeninizin sizi yilin geri kalani için hazirlamasidir. Hissedeceginiz yorgunluk sizi, üçüncü boyutun ötesine ve besinci boyuta götüren bilinçliligin daha derin durumuna girmenizi saglar. Bu geçis süreci gerçeklesirken, konsantre olmada, huzursuzlukta, hayal kirikliginda, yeni yildaki tasarilarinizi yerine getirmede yetersizligi daha çok yogun olarak deneyimleyebilirsiniz. Belki bunlari Agustos civarina birakmalisiniz !! Bizim önerecegimiz, Ocak ayinda, kendinizle oturmaniz ve yasaminizda spiritüel seviyede tezahür ettirmek istediginiz seye bakmanizdir.  Ocak ayi bunu sizin için özel olarak tutar.


 SUBAT

 

Siz ikinci aya, Subat’a geçerken, yorgunlugun ortadan kalktigini göreceksiniz, ama hala belli bir miktarda yogunluk veya zihinde sislilik olacak. Bunun hafifletilmesinin yolu meditasyon, imgeleme veya basitçe sessizlik içinde oturmak veya yatmak ve su, suyun içinde olmak bunun için çok iyi olur. Subat ayi, yasaminizda dengenin nerede eksik olduguna bakmaya gereksinim duydugunuz ve bu dengeyi tezahür ettirmek için hangi adimi atmaya gereksinim duydugunuz, bir enerji hamlesi getiriyor. Baska bir deyisle, bu dengeyi getirmek için kendinizle nasil birlikte – yaratabileceginiza bakmak ve görmek zorunda olacaksiniz. Bu açik mi?


MART

 

Mart biraz daha hafif olacak. Ancak, mart ayrica aile sorunlarini gündeme getirecek. Aile üyesi olarak düsündügünüz yakin arkadaslara sahip olsaniz bile, tüm bunlar sizin dikkatinize gelecek. Böylece, eger anne baba ile, kardesler ile veya diger yakinlarla iliskinizin bazi yönleri ile ilgili yadsima içindeyseniz, bunu salivermek için, uyusmazlik ne olursa olsun onu çözmek ve birakmak için bunlar öne çikacak. Yadsima çogu zaman kisiyi kargasaya yoluna götürür. Böylece, onun daha büyümesine birakmak yerine islemle yüzlesin, çünkü Mart ayinda buna bakmazsaniz, Haziran ayinda tekrar bakmak zorunda kalacaksiniz. Mart ayinda, enerjinizi özel olarak Lady Nada ile, Kosulsuz Sevginin Üstadi ile  uyumlamanizi öneriyoruz. O, uyusmazligi çözme isleminizi destekleyebilir veya uyusmazligin çekirdek nedenini anlamaniza yardim edebilir. Uyusmalar ortaya çikar, çünkü bazi seyler çalismaz, bundan dolayi o, eskimis olan bir seyleri degistirmenin yeni yolunu getirmek için yaratici bir çözüm bulma firsatidir.

 

NISAN

 

Ve sonra siz nisan ayina girersiniz ve bu size ahmak/budala olma firsati verecek. Simdi, kaçiniz tarotun büyük arcanasinin Budalasini bililiyorsunuz.  Bu sdördüncü ayin size sundugu seydir. Böylelikle, belki bazilariniz küçük piknik torbanizi bir degnegin ucuna baglayip, onu omuzunda tasiyip bir uçurumun kenarinda yürüyeceksiniz. Lütfen, burada saka yapiyoruz ve kimse herhangi bir uçuruma yürümesin ! Ancak, budala sizin budalaca hissetmenizi saglar. Çogu zaman insanlar söyle der, “Kendinle o kadar dolusun” ve insanlar bunu bir hakaret olarak alir.  “Kendinle dolu” olmak sizin yasamla dolu oldugunuz anlamina gelir. Oldugunuz her seyle bir olmak bir basaridir. Öyleyse, kendinizle “budala” olmanizi, negatif egoyu eksiltmenizi söylüyoruz. Içsel çocugunuzun “budalaliginin” size, dördüncü ayda ruhunuzun önünüze koyacagi yolu göstermesine izin verin. Bir sonraki yilin dördüncü ayinda, dünya gezegenine gelemenizin nedeni size göstermek için, ruhunuzun yoluna bagli olna bir seylere dokunacaksiniz,

 

MAYIS

 

Mayis kendinize yasamda neyi çikarmak istediginizi sormak için mükemmel bir zaman. Bu, degistirilmeye hazir olan daha önce siralamis oldugunuz bazi önceliklere bakabildiginiz bir zamandir.  Ve Mayis ayi, Yükselmis Üstat El Morya’nin tüm gücü ile gelecegi ve dördüncü ayin enerjisini almanin yeni bir yolunu planlamak için ruhunuzun iradesini nasil kullanacaginizi ögretecek – önceliklerinizi yeniden degerlendirerek ruhunuzun yoluna bir bakis atma ve onu eyleme geçirme. Yükselmis Üstat El Morya çok titiz bir ögretmendir. O yogun miktarda sevgi ve sefkat katar, ama o sizi kancadan kolayca salivermez (sizi müskül durumdan kolayca kurtarmaz ). O size iradenin nerede oldugunu, bir yol oldugunu gösterir.

 

HAZIRAN

 

Haziran sizi tekrar kendinize geri getirir ve çogunuz için, bunun çok psisik bir ay oldugunu görebilirsiniz, tüm duyumlarinizin/hislerinizin yükseltildigi bir ay ve söyledigimiz gibi, Mart ayinda bakmadiginiz seyler Haziran ayinda sizin önünüze gelecek. Haziran ayi ayrica, artik size hizmet etmeyen ve sizi desteklemeyen herhangi bir kalibi, aliskanligi, kisiyi veya yeri birakma firsati sunar ve gerçekten güçlendirilmis beninize ilerleme firsati sunar, Mayis ayinda Üstat El Morya’nin size gösterdigi güçlü – iradeli ben. Haziran ayinda Lord Ra isiginin gücünü sizin yasaminiza yansitacak, siz burada kis ayinda olsaniz bile, büyük merkezi günesten size gelen solar güce yine de sahip olacaksiniz.

 

TEMMUZ

 

Temmuz duygu ve düsüncelerini inceleme zamanidir ve bu sizin içsel çocugunuzun sihirine, erismek için gittiginiz yerdir, yaraticiliginiz, imgelemeniz yeni kökler alir ve yeni yasama firlar ve kendinizin muhtesem fikirlere, yeni planlara dogum verdiginizi görebilirsiniz ve bu da Nisan ayinda dogum verdiginizin bir genislemesidir. Yedinci ayda kendinizle durmak Merlin’in enerjisi olacaktir. Yedinci boyutun sihiri, mucizeleri ve tezahürleri sizi yedinci ayda içine alacak. Ve söylemis oldugumuz gibi, bu size yeni olan bir seyleri göstermek için gelecek olan içsel çocugun sihiridir – neyle mücadele ediyorsaniz edin, ne ile güresiyorsaniz güresin, yedinci ayda bu degisiklikleri yapmak için size araçlar verilecek. Siz ayrica yedinci ayda, Subat ayinda tamamen bitirmediginiz bir seylere bagli olacagini kavrayacaksiniz.

 

AGUSTOS

 

Agustos ayi gerçekten sizin günes çakranizi tekrar aktive eder, özellikle 8 nci ayin 8 nci gününde, günes çakrasinin ilk olarak aktive edildigi 2003 ün 8 – 8 indeki ayni enerjiye ve yere döndügünüzü göreceksiniz. Bu ayrica, kitlesel bilinçliligin çok derin degisime ugrayacagi bir zamandir ve Agustostan Kasimin sonuna kadar, insan gruplari arasinda bir çok ifsaatlar/açiga vurmalar olacak. Bu ifsaatlar çesitli topluluklara nasil yardim edilecegi olacak ve siz ayrica bu zaman boyunca gücü veya enerjiyi herhangi bir sekilde suistimal etmekte olan herhangi bir grup veya birey ile ilgili ortaya çikarmalarin yeni seviyelerini göreceksiniz. Agustos ayi size nerede herhangi bir sekilde gücün suistimalinin kurbani olmus oldugunuzu ve belki, nerede kendi gücünüzü veya kendi içsel çocugunuzu suistimal etmis oldugunuzu size gösterecek.

 

EYLUL

 

Eylül Agustos’ta gördügünüz ve 2005 yeni yili için enerjinizin nereye ilerleyecegi ile ilgili olarak daha derin bir anlayis kazanmak için önemli olanlara karar verdiginiz seyleri alma firsatini sunar –  gezegeninizin, kollektif bir bilinçlilik olarak sizin taç çakraniza götürüleceginiz yer. Simdi bir sonraki yilin Eylül, Ekim, Kasim ve Aralik aylari psisik uyanisin hizli bir sürecini saglayacak. Hepiniz bu zaman için 9 aylik hazirliktan geçtiniz  ve o bu gün basliyor – anliyor musunuz ? Öyleyse Eylül’de, gezegeninizin geçisi hemen hemen somut/elle tutulur olacak. Ayrica, bu Pleiadeslilerin, Siriuslularin, Arkturuslularin ve Andromedalilarin gezegen için yeni bir enerji vorteksi yaratacagi zamandir.

 

Bu vorteks, negatif enerjiyi tutan kollektif bilinçliligin pozitif enerjiyi tutan kollektif bilinçlilikten ayrilmasini saglayan bir vortekstir. Baska bir deyisle, oglanlarin erkeklerden ayrilacagi zaman oldugunu söyleyebilirsiniz. Size korkunun ve sevginin nerede oldugunu gösteren zamandir. Bu iki enerjinin hangisinin sizinle karsilastigini çok açik olarak görebileceginiz zamandir. Öyleyse, Eylül’ün hepinizin deneyimleyecegi en büyük ayrilik ayi oldugunu söyleyebilirsiniz. Vorteks hepinizin kendiniz üzerinde nasil çalismakta oldugunuzu açikça görebilmeniz için çok gereklidir. Içinden henüz geçtiginiz geçen yilin sizin islemden geçirmis oldugunuz tüm “seyler”i nasil temizledigi. Korkunuz, öfkeniz, stresiniz, suçlulugunuz, utanciniz Eylül tarafindan mükemmel hizalanmaya getirilecek.

 

Kisinin bir gün sevgide olacagi, diger gün korkuda olacagi, parmaklikta oturacagi bir yer olmadigini aylardir size söylemekteyim. Harmonik Concordance, bunu çogu kisi için daha derin bir kavrayis perspektifine getirdi. Ay tutulmasi ve günes tutulmasi korku getirdi, ay enerjisi ve günes enerjisi sevgi getirdi, ay tutulmasinda korkuya getirildiniz ve günes tutulmasi ile islemin disina alindiniz. Simdi, bu ay ve günes enerjisi sizin bir parçanizdir. O gece ve gündüz gibidir. Ancak, sizin aya ait asamada oldugunuzda çilgin olmamaniz için içinizdeki bu frekansi dengelemeyi ögrenmeye gereksiminiz var, siz basitçe kendinizin ayin enerjisi olan tanriça enerjisinde olmaya izin verirsiniz. Geçmisinizden çalisilmaya ihtiyaci olan seylere bakarsiniz ve solar niteliginizi, solar enerjinizi alirsiniz ve onu dönüstürürsünüz, bu, ayin enerjisinin korkusunun tuzagina düsmeye karsi koyar.

 

EKIM

 

Ekim süreci tekrar ve daha fazla hizlandirir, sadece bu zaman bedeninizin tüm çakralarini etkiler. Ve çakralarin kendi bedeninizdeki  yanlis – hizalanmis oldugu yerde, gezegensel bir seviye hizalanmasi gerçeklesek ve tekrar Isigin 12 Yükselmis Üstadi bunun uyumlu olarak tezahür etmesini saglamak için bir araya gelecek. Sirius A’nin ve Sirius B’nin varliklari insanligin aydinlanma sürecine etkin olarak dahil olacaklar ve Ekimden itibaren onlarin mevcudiyeti daha somut/elle tutulur olacak. Onlarin enerjisi günlük yasaminizin bir parçasi olacak ve bunu yunus baliklari rüyalari ile, resimlerle veya kartlarla temsil edilmeleriyle, veya yunus baliklari ile sohbetler ile farkedeceksiniz – belki bu yeni bir kitap olur – “Yunus Baliklari ile Sohbet”. Ayrica, siz balinalarin dah çok insanla konusmaya baslayacagini, ayrica fillerle ve kedigillerle konusamaya baslayacagini göreceksiniz.

 

Bu özel hayvanlar insanlik için bilinçliligin geçisini tutmakta ve bunu, bu yilin basindan itibaren tuıtmaktalar ve bunu 2009 a kadar yapmaya devam edecekler.

 

KASIM VE ARALIK

 

Kasim ve Aralik el ele duran aylardir. Kasimda disil beninize hitap edeceksiniz, Aralikta Tanri beninize oldugu kadar, eril beninize bakacaksiniz. Gelecek yil bir merdivene tirmanmaya benziyor, farkinda olmadiginiz kendinizin veçhelerine sizi bilinçli olarak baglanmanizi saglamak için, etrafinizda ve içinizde Isiga daha çok uumlanmaniz için sizi çok özel islemlerin bir yolculuguna götürecek.

 

Bu özel zamanda sizlerle toplanirken, bazilariniz bugün mevcut olan enerjilerin ve titresimlerin yogunlugunu hissediyor ve bazilariniz bedeninizde stres ve basinizda yogunluk hissediyor, size basinizdaki bu rahatsizliga ve bedeninize nefes almanizi öneriyoruz ve nefes verirken onu bedeninizdeki her gözenekten disari saldiginizi ve onun dünya ana ile birlestigini imgeleyin. Enerjinin sizi agirlastirdigini hissettiginiz her seferinde bunu imgeleyin. Simdi, size ilettigimiz bilgi ile ilgili yanitlayabilecegimiz sorular var mi?

 

SORU : Bahsettiginiz 12 Yükselmis Üstat kimdir ?

YANIT : Ben Kuthumi, Yükselmis Üstat El Morya, Yükselmis Üstat Djwahl
Khul, Yükselmis Üstat Hilarion, Yükselmis Üstat Isa, Lady Mary, Lady Nada, Yükselmis Üstat Serapis Bey. Ayrica Yükselmis Üstat Racoksky, St. Germain, Venedikli Paul var, ve Lord Maitreya bunun basinda durur (baskanidir). Baska soru ?

 

S : Neden sadece 2009 a kadar anlatiyorsunuz ? Bu sadece bu zaman çerçevesinde çalismaya gereksinimimiz olan enerji mi?

YNT : Evet, sevgili kardes. Bu özel zamanda, insanlik çok özel içsel degisimlere odaklanmak zorunda oluyor, bu dissal dünyayi 2009 a kadar etkileyecek. Bizler, isigin varliklari özel olarak sadece bu zamana kadar olaylar üzerinde özel olarak odaklanmiyoruz, bu özel periyotta insanligin enerjisine de odaklaniyoruz. Bu 2009 a eristiginde, bizler insanligin bilinçliliginin oldugu yeri izlemek için daha iyi bir pozisyonda olacagiz. Gerçekte, bu bilgiye 2007 ye dek sahip olacagiz ve sonra 2011 ve 2012 arasinda gelecek olan yeni isigin dogumu için hazirlikta tüm enerjinin tam etkisini getirmek için neyin yapilacagi ve neyin yapilmayacagi ile ilgili olarak insanliga daha iyi rehberlik yapabiliriz. Bu sorunuzu yanitliyor mu?

 

SORU : Bu zamanda benim için en iyi protein kaynagi nedir ?

YNT : Görünür olarak, findik, ceviz vs ve tahillariniz, yesil sebzeleriniz kadar yüksek protein seviyeleri sagliyor. Bunu senin için özel olarak öneriyoruz, ayrica bedeniniz için Omega 3 ve Omega 6 Yag Asitlerine bakin. Bunda bir eksiklik görüyoruz. (Soruyu soran kisi için bilgiler veriliyor). Bunlari artirmaniz bedeniniz için çok iyi olacak. Ve taze yesil sebzeleri artirin.  Tercihen ham olarak alin.

 

S : Spirulina’nin proteinin en yüksek formu oldugunu duydum – bu öylemidir ?

YNT : Evet

 

S : Bundan çok sikça bahsetmiyorsunuz. Herkes için iyi degil mi ?

YNT : Spirulinanin özel zamanlarda ona çekilen insanlar tarafindan alinmasi gerekir. Eger kisi bedeninde asiri proteine sahip olursa, bu onun böbrekleri için çok tehlikeli olur. Anliyor musunuz ? Sadece kisi onu almaya ihtiyaç hissettiginde almali.

 

Simdi sevgililer, Evrensel Solistice (?) için, Lord Sananda herbiriniz için özel bir kutsama getirdi ve bu kutsama, özellikle içinde bulundugunuz jenerasyonda, gezegen üzerinde degisimi ilk baslatmak için burada oldugunuz anlayisina kalplerini gerçekten açanlarinizin hepsi içindir. Siz degisimin önde – gidenlerisiniz. Lord Sananda, kendi yasamlarinizda degisimi baslatmaya  ve bir parçasi oldugunuz topluluklardaki degisimin baslamasini desteklemeye devam edebilmenizi saglamak için gerekli tüm adimlari atmaniz için herbirinizi cesaret ve irade ile kutsuyor. Lord Sananda bu degisimin bir yasam sekli olmasini saglamak için sizin ona ihtiyaciniz oldugu sürece, varligini her birinize sunuyor.

 

Durgunluk hastaliga götürür. Degisim sevginin akisidir, yeni firsatlar getirir. Kisi ihtiyaci oldugunda dinlenmenin bir zarari yoktur. Dinlenme, kaytarma veya durgunluk oldugunda bilinçli olun. Ashtar kumandasindan Lord Soltec de sevginin biliminin isigi ve gücü ile hepinizi kutsamak istiyor. Sevginin bilimi partnerinizi, annenizi veya babanizi veya evcil hayvaninizi sevmekle ilgili degildir. Sevginin bilimi, sevginin tekamülün çekirdek anahtari oldugu anlayisi ile ilgilidir. Sevgi olmadan, hiçbir sey tekamül edemez. Sevginin ne anlama geldigini kendiniz için tanimlamalisiniz. Sevginin anlayisinin önceki daha düsük/daha asagi temel yapisi parçalanmistir ve bu anlayisin daha yüksek frekanslari tezahür ediyor. Lord Soltec, daha derin bir anlayis getirmeye yardim etmek için her birinizi bunun vasitasi ile destekleyen bu frekansi tutuyor. St. Germain bu olaganüstü dönüsüm zamani boyunca sizi tutmak için mor ve gümüs alevini sunuyor.

 

2004, insanin bilinçliliginin bir motorlu tasitin tekerleginden daha hizli hareket ettigi, dikkat çekecek bir periyot olacak. Bu, yasamin sunacak çok fazla seyi oldugunu kesfedeceginiz bir zamandir ve siz çok karanlikta, sürecinizin en karanlik derin aninda bile olsaniz, isiga tutunan bir parçaniz daima olacaktir. Ve bu oldugunda, bir aray gelmek ve birbirinizi desteklemek zorundasiniz, çünkü bir insan kendi için bir ada degildir ve 2004, zor zamanlar boyunca her seyin isikta durmasi için topluluklarin birlesecegi ve birbirini destekleyecegi zamandir. 

 

Basmelek Mikail kendi gerçegin kilici ile durmakta ve varligini her birinize sunmakta, koruma ve özgürlesme niteligi sunmaktadir. Onun yardimi ile geçmisinizdeki bu baglari kesmekte desteklenirsiniz ve Basmelek Mikail, adaletin gerçeklesmesini saglamak için özel olarak bu gezegenin çocuklarina yakin durur Yasaminizin adaler/dürüstlük istedigi her hangibir alaninda, sizi desteklemesi için bu kudretli Basmelegi çagirin.

 

Lady Quan Yin de öne çikiyor. Quan Yin’in enerjisi hizmetin daha yüksek seviyesine ilerledi ve onu bu zamanda 12 Yükselmis Üstat arasinda göstermememizin nedenlerinden biri budur. Ancak, onun rolü degisti ve o bu zamanda Buddha’nin yaninda duruyor. Onlarin ikisinin enerjisinin birlesmesi ile, onlar 2009 a dek bu geçis zamani boyunca gezegeninizi tutan gücün disil/eril veçheleridir. Lady Quan Yin hala Karma Kurulunun baskanidir ve istediginiz herhangi bir zamanda, eger bununla ilgili bir çözülmeye gereksinim duyarsaniz, onunla çalisabilirsiniz.

 

Sevgililer, bu evrensel solstice ve gelecek yil hepinizi karsilamaya gelecek olan enerjinin bilgisi ile ilgili bizi daha yakina getiriyor. Birkaç kisisel soru daha alacagiz.

 

SORU :  Kuthumi, bu anda çogumuzun içinden geçecegi veya deneyimleyecegi fizyolojik degisikliklerden bahsettin. Bu ne kadar sürecek ?

YNT : Onu istediginiz sürece. Sevgililer, birakin onu bu sekilde koyalim. Bu bireysel bedene ve deneyimlenen islemin seviyelerine baglidir. Dünyaniz bu zamanda öyle büyük bir hizla tekamül ediyor ki, tekamül sürecini kesme noktasi yoktur. 2012 den sonra bile, bedenleriniz degismeye ve gelismeye devam edecek, bu zamanda bu gezegende olmanin nedeni budur, bu çok olaganüstü bir deneyimdir, çünkü siz dünya üzerinde fiziksel bedenlerinizde daha önce hiç deneyimlemediginiz degisimlerden geçiyorsunuz, bu süregiden bir tekamül, degisim, gelisim sürecidir. Bu her zaman upgreyd edilen (yükseltilen) bir bilgisayara benzer. Yeni ambalaja sahip oldugunuzda yeni bir sey olur. O, buna çok benzer. Öyleyse, kendinize nazik olarak, bedeninizi besleyerek (sadece fiziksel olarak degil, duygusal, zihinsel ve spiritüel olarak da) bedeniniz degismlerden geçerken onu destekleyebilirsiniz ve sen arkadasim yunus baligi ilacinin duble dozuna ihtiyacin var.

 

Ve öyledir, sevgililer, hepinizi Lord Sananda, Lord Soltec ve Üstat El Morya ve Basmelek Mikail ve tüm diger İsigin Evrensel Varliklarinin bu aksam size getirmis oldugu kutsamalarla kucaklamaya devam ediyoruz.  Lord Maitreya dünyanizi, kendi kalbine yakin tutuyor ve Mesih’in Isigi vasitasi ile, hepiniz Meshedilmis Varliklar olarak ortaya çikiyorsunuz. Her biriniz Tanri’nin ilahi habercilerisiniz. Gerçeginizi söyleyin, sevginizi yayin, yasaminizi tutku ile yasayin,  korkunuzu akitin, ama hiçbir seyi sizi tam benliginiz olmaktan geride tutan veya durduran sinirlamaya veya yogunluga birakmayin. Siz bu yasamda Kendi – Üstatliginiza ulasma yolunuzdasiniz. Bunun mümkün olduguna inanin. İlerleyin ve bunu gerçeklestirin.

 

Ben Kuthumi’yim, Sevginin ve bilgeligin Lordu ve sizi Sevgi içinde selamliyor ve kutsuyorum. Adonai.

 

http://www.thelightweaver.co.za/index2.htm