Related discussions

spiritual Discussion started by spiritual 14 years ago

Bu canlı kanallık Santiago, Şili’de verildi.
20 Ekim 2008

 

Selamlar, sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Oda görkemle dolu ve burada olan İnsanlar Tanrı’nın içlerinde olduğu olasılığını keşfediyorlar.

 

Sandalyelerde oturan ve artık içlerinde olanı yadsıyamayacak olduklarını şimdi bilen birçok insan var. Bu nedenle, burada sahip olduğunuz farkındalıklar ile işbirliği yapan bir enerji var ve ikisi birlikte titreşiyor. Bu gece sizin için dilediğim budur. Oh, sevgili İnsan Varlığı, burada bu toplantı salonunda otururken, perdenin diğer tarafından gelen mesajları işitmek istiyorsunuz, öyle değil mi? Size bugün bir mesaj vereceğim. Uzun bir mesaj olmayacak, basit bir mesaj olacak. Hepsini bir kutlama mesajına koyacağız. Bu bir minnettarlık mesajıdır ve bunu burada, bu yerde vermek için bekledik. Çünkü dünyadaki bu yer, en sonunda özel spiritüel vaadin enerjisi ile yankılanacak, biraz sonra bunu anlatacağız.

 

Tam şimdi nelerin gerçekleşmekte olduğunu düşünüyorsunuz? Bazıları, “Kryon, henüz mesajı vermiyorsun” diyeceksiniz. Haklısınız, vermiyorum, çünkü şu anda gerçekleşen bazı şeyler var ve biz öğretiye başlamadan önce bunların tamamlanmasını istiyorum.

 

Bu gece bazı kırık kalpler var. Burada kimlerin olduğunu bildiğimi düşünmüyor musunuz? Ve kalpler birçok nedenden dolayı acıyor, ama şu anda konuştuğum kişilerin acısı ölümle kaybettikleri sevdikleri ile ilgilidir. Burada kimlerin olduğunu biliyorum. Sizi bu sandalyelere hangi zorlukların getirdiğini biliyorum. Kalbinizi biliyorum. Bu enerjinin sizinle konuşmak için perdeden gelmesine izin verdiğinizde, bu süreçte güzellik vardır.  Bu sadece burada konuşulan sözcüklerle ilgili değildir. Bu neye izin verdiğiniz ile ilgilidir. Bu gece Tanrı’nın, size bu olaylarla ilgili huzur verecek şekilde gelmesine izin verecek misiniz? Çünkü, ben bilinmeyi isteyen bir yaratıcıyı temsil ediyorum. O, kapıyı açmanızı bekleyerek kalbinizin uçurumunda duruyor. Ve elini size uzatıyor. Bu bir zafer mesajıdır, öyle değil mi? Bunu bu şekilde görebiliyor musunuz? Eğer girmemize izin verirseniz, yaşamınızın bu kaybında huzur yaratma gücüne sahip olursunuz. Biliyor musunuz? 

 

Değişim Burada!

 

Yirmi yıl önce, size bu gezegende bir değişim gerçekleştiğini söyledik. Şimdi bu değişimin, herhangi birinin şüphe etmeyeceği, herkes tarafından onaylanacağı bir derecede ilerlediğini bildiriyoruz. Gerçekleşmekte olan şeyleri artık inkar edemezsiniz. Sokaktaki adamlar ve kadınlar gerçekleşmekte olan şeyleri artık inkar edemezler. Şu anda gezegendeki yerli büyükbabalar bile bunu görmeye başlıyorlar. Artık ezoterik bir şey değil, bu büyük bir değişim oldu ve sizin önünüzde duruyor. On dokuz yıl önce, size bütün ayrıntıları anlattık ve bunların hepsi Kryon tarafından yazılan ciltlerde. Ancak eğer Şili’de yaşıyorsanız, beklemediğiniz bir şey de var. Geçen gece bundan bahsettim ve birazdan tekrar anlatacağım.

 

Birinci Nokta: Bu, kadim kehanetin olmadığı bir çağdır. Herhangi bir yerde, son birkaç yılda gerçekleşmiş olanları açıklayan bir kehanet bulamazsınız ve insanların yapmak üzere olduğu şey ile ilgili bir kehanet bulamazsınız. Hiçbir kahin perdenin diğer tarafına gidip bu bilgiyi getiremedi, çünkü bu dünyada yapmakta olduğunuz şeyler daha önce hiç kimse tarafından belirtilmedi.

Bu enerjiyi görmeden önce, bu enerjide kaç yıl kalmak zorundasınız, sevgililer? Artık tarih kendisini tekrar etmeyecek. Demek istediğim o istikrar döngüsüdür, eski enerji yolları parçalanıyor. Nostradamus’un dörtlüklerinden ne haber? Bunlar gerçekleşmiyor. Vahiy’in ayetlerine ne dersiniz? Bunlar gerçekleşmiyor. Armageddon ile ilgili büyük kehanete ne oldu? Sekiz yıl önceydi, fark ettiniz mi? Bu da gerçekleşmeyecek. Tüm hikayeleri ve kehanetleriyle bunu çevreleyen tüm drama yerlere serilecek – bu gerçekleşmeyecek. Birçok insan bu felaketi beklemekteydi ve bu gerçekleşmeyecek.

 

Bunun olması beklendiğinde, hiçbir şey olmadı, bunu fark ettiniz mi? Bunun yerine, 1987’de her şeyi değiştiren bir şeyler gerçekleşti. Bu sizin Harmonic Convergence’niz gezegenin şeklini değiştirdi. Olanlara bakın. O zamanlar olup bitenlere bakın. O zamanlar başlayan öğretilere bakın. 1987’den sonrasına kadar hiç kimse Kryon’u işitmemişti. Sanki kapılar tamamen açıldı ve gezegenin yeni enerjisinin davetiyle birçoğumuz geldik. Kryon, bunlardan sadece biriydi.

 

Partnerim ve onun çevresindeki bir çok kişi dahil bir çok insan amaçlarını buldular, hepsi aynı 24 – aylık periyotta. O zaman geri dönersek, Peggy’nin hiçbir öğretisi yoktu [Peggy Phoenix Dubro, EMF, salonda]. Yaşamıyla ne yapacağı ile ilgili hiçbir fikri yoktu. Sonra kapılar açıldı ve harika bir enerji, harika bir öğreti geldi. Buna neden olan değişimdir. Oh, dahası var: kadim insanların takvimlerinden ne haber? Buna ne dersiniz? “Bu ne tesadüf” diyebilirsiniz, “2012’de, aynı zamanda gerçekleşen bir değişim var. Kadim insanların takvimlerinin 2012’de başlayan yüksek titreşimli bir geçişi bildirmesi ne tesadüf”. Bu kadar uzak gelecekte, sizin 1987’de yaptığınız şeyi nasıl bilmiş olabilirler? Bu eşzamanlılıktır, sevgililer ve bizim her zaman orada sizinle birlikte olduğumuzu gösterir. İnsanlığın bu Gaia değişimi ile işbirliği yapmak için değişebileceğini gösterir ve bu oldu.

Yirmi – oniki sizin için bir gizem değildir ve tehlikeli değildir. Bunu çevreleyen kötümser bir his, bakış açısı yoktur. Birçok insan size her şeyin 2012’de biteceğini söyleyecektir. Bunun yerine, her şey başlıyor! Belki bir balon patlatacaksınız, bir anıt dikeceksiniz, bir parti yapacaksınız? Çünkü bu, bu dünyanın titreşimini değiştirmeye başlayacağı tarihtir. Kadim insanların kısa bakışında size açık olarak verilen bu takvim çağların kehanetidir. Bu takvim titreşim hızının yavaş artışını temsil eder. Oh, tüm bunların tesadüf olduğunu mu düşünüyorsunuz? Bu bir tesadüf değil. Bu, Dünya’da barış için kutsal bir formüldür. Tarih kendisini tekrarlamayacak. Siz bu olayların bu tarzda gerçekleştiği yivden (kanaldan) çıktınız. Diktatörler, yeni diktatörlere neden olmayacak. Açlık ve kıtlık, yeni açlık ve kıtlıklar vücuda getirmeyecek. Elde olan bir değişim var ve tarih kendisini tekrar etmeye son verecek. Eğer fark ettiyseniz, bu yeni enerjidir.

 

İkinci Nokta: İşte değişimin ortasında olduğunuzun başka bir kanıtı. Yirmi yıl önce, insanlığın bilincinde bir değişim olacağını söyledim. Gerçekte neyin değişeceğini düşündünüz? İnsanlığın etrafta oturup, aniden bir gün harika düşüncelere sahip olacağını mı düşündünüz? Kaçınız bunun İnsan tekamülünün neden olduğu daimi bir bilinç değişimi olacağını kavradınız? Yıllar önce, yeni bilincin çocuklarının akışı başladı. Bundan sıkça söz ettik. 1987’de İnsan bilincinin tekamülüne izin verdiniz ve çocuklar bunun kanıtıdır! Onlar farklıdır… Dikkat ettiniz mi?

 

Dinleyin, yetişkinler: Bu çocuklar lineer değildir. Bu çocuklar kavramsaldır. Lineer öğretim ile iyi geçinmeyeceklerdir. Onlar tüm şatoya bakıyorlar, ancak bunu okula bildirdiklerinde, sistem onlara her bir inşa bloğunu göstermeyi diliyor, asla onlara şatoyu göstermiyor. Anlamanız zor, ama eğitim olmadan bile, bu çocuklar şatoyu tamamen görüyorlar. Eğitimciler, bir şatonun nasıl yapılacağını göstererek onları sıkıyorlar! Bunu açıklaması zordur. Onların farklı olduğunu biliyorsunuz, değil mi?

 

Çoğunlukla, bu çocukların zor oldukları görülüyor. Onlar hayal kırıklığına uğruyorlar ve bu etrafındakiler için hayal kırıcı. Bu, yeni bir bilincin geldiğini temsil ediyor ve hayal kırıklığı, sizin bunu gerçekten ne olduğu yerine bir problem olarak görmenizdir… bu, insan doğasının tekamülüdür. Onlar burada şimdi onbinlercedir. Onların bazıları 20’li ve 30’lu yaşlarında. Yardım edin, seyirci kalmayın, çünkü işleme şekli ve bunun gerçekleşeceği yeni yollar değişiyor. Sonunda bazı bütünlükler olacak. Bu, kavramsal düşünürlerden geliyor. Değişim önümüzde.

 

Son zamanlarda gezegenin manyetiklerine baktınız mı? Sadece ızgaranın hareket ettiği yere değil, manyetiklerin kuvvetinin gücüne baktınız mı? Nerede olduğuna değil, ne kadar zayıflamış olduğuna baktınız mı? Ne tesadüf! Tam 2012’den önce zayıfladığı görülüyor. Kaçınız güneşin yaptığı şeyi fark ettiniz? Heliosfere bir bakın.* Bu, tüm güneş sistemi için güneşin manyetik niteliğidir. Asla, şu anda olduğundan daha zayıf olmadı. Sahip olduğunuz manyetik koruyucu zayıflamaya, çok zayıflamaya başlıyor. Bu tehlikeli değil ve siz iyi olacaksınız, ama bu ne anlama geliyor?

 

Yirmi yıl önce, manyetik üstat, Kryon olarak geldim. Sizler 2012’ye ulaşırken, tüm manyetiklerin değişmesi ne tesadüf? Size bunu anlatacağım: Muktedir olma. Tam şimdi DNA’nıza öncekinden daha fazla aktarılan bilgi var. Bu güçlüdür ve ezoteriktir [spiritüel]. Ve eğer burada entellektüel iseniz, herhangi bir şey hissetmezsiniz. Bunun nedeni, bizim özgür iradeye saygı duymamızdır. Bu şeylerin herhangi birinin fark edilmesi olmayacak. Eğer zihninizin söylediği buysa, hepsi rastlantısal oluyor.


Üçüncü Nokta: Herhangi bir finans sorunu gördünüz mü? Görünüşe göre buna tüm gezegen dahil. Size bunun gerçekleşeceğini söylemiştim [Kryon 10 ncu Kitap]. Bu olmak zorunda, çünkü o büyük para konularında yozlaşmalara sahip olup, aynı zamanda hala bütünlük içinde olan işlere sahip olamazsınız. Olması gereken ilk şey banka sistemindeki bozulmadır ve sizler bunun çöktüğünü gördünüz. Şimdi size bazı yeni haberler vereyim. Eski enerjide, daha sonra olacakları tahmin edenler şöyle diyeceklerdi, “korkunç, berbat olacak. Her şey eriyip bitecek.” “Korkunç bir zamana hazırlanın” diyecekler. Joker dediğimiz şeyler olduğunu söylüyoruz. Yani, hiç kimsenin düşünmediği potansiyeller. Finansal sorunlarınız o kadar uzun sürmeyecek. Yaptığınız iyileştirmelere şok olanlar olacak.

 

Dördüncü Nokta: Liderlikten ne haber? Partnerimin ülkesinde [ABD], işitilmemiş olan bir şeyler olmak üzere. Renkli bir adamı Beyaz Saray’a yerleştirmek üzereler. Size 20 yıl önce, düşünmenin farklı bir zamanı olacağını söyledim. Eski enerji yollarının kayıp gideceğini söyledim. Yüzlerce yıllık tekrarlanan enerji ortadan kalkacaktı. Olayların değişmesinin, orada gerçekleşmek üzere olandan daha iyi bir kanıtı yoktur. Yirmi yıl önce, bu imkansızdı.

 

Bu gezegen üzerinde yapmış olduklarınızın olağan işler olmadığını size göstermek için daha ne kadar olaya gereksiniminiz var? Döngüsel tarzda tekrarlamasını beklediğiniz paradigmalar, böyle olmayacak.

Bundan sonraki on yılda, Amerika kıtasında İspanyolca konuşan iki ülkede liderlik ile ilgili önemli olan iki değişikliği bekleyin. Amerikalardaki İspanyolca konuşan iki ülkede büyük bir değişim olacak. Bu gerçekleştiği zaman, neden söz ettiğimi bileceksiniz. Ve bu gereklidir ve zamanıdır. Liderlikte daha fazla bütünlüğü izleyin, bozulma gibi asla çıkıp gitmediğini hissettiğiniz o olaylardaki azalmayı izleyin. Bütünlüğün bir fark yaratacağı zamanın geleceğini size söylemiştik ve bu oldu.

Beşinci Nokta: İşte asla konuşmadığınız bir nokta – sezgisel uyanış. Şu soruyu soran birçok insan var, “Tanrı’nın bana anlatılandan daha büyük olması mümkün mü?” Gezegendeki binlerce insan kendi kendilerine bu gerçeğe uyanıyorlar. Dünya üzerinde bunun gerçekleşmediği bir yer yok… ve bu mükemmel. Bu, ezoterik inanç sistemleriyle sınırlı değil, çünkü bir çok organize din kampanyaları da bunu görüyor. İnsanlar Ruha susamış durumda ve bu yeni enerjide iyi hissettiren yanıtlar arıyorlar. Onlar sevgiyi ve kişisel bir Tanrı’yı arıyorlar. Eski enerji organize dinleri büyük ölçüde ıstırap çekecek, bu dinlere üyelik ve ilgi çok düşecek. Sonraki yıllarda, sonunda insanlığın hissettiği şeylere uyan yeni bir şeyler yaratarak kilisesini yeniden canlandırmaya teşebbüs edecek olan yeni bir Papa olacak. Bunu yapmak zorunda, yoksa 2000 yıllık bir hanedanı kaybedecek.


Bazılarınız burada ilk kez bulunuyorsunuz ve bunun gibi bir kanallık mesajını ilk kez dinliyorsunuz. Bazılarınız kapıdan kafanız karışmış olarak çıkıp gidebilirsiniz. Kafanızın ne kadar karışık olduğu önemli değil. Sizinle birlikte gelen ve “Bu gerçek olabilir mi? Bunların herhangi biri gerçek olabilir mi? Yoksa bunların hepsi sadece bir tesadüf mü?” diye sormanızı bekleyen bir melek ekibi olacak. Bunu sormanın daha iyi bir zamanı yoktur. Değişim buradadır.


Neredeyse bitirmek üzereyiz. Kutluyor musunuz? Bir şeyi anlamanızı diliyorum: Değişim sırasında buradasınız ve bu değişim sırasında burada olmayı seçtiniz. Belki sizi bu toplantıya getiren budur. Bunu hiç düşündünüz mü – hangi eşzamanlılık sizi bu yere getirdi? Belki bu gezegen için yapabileceğiniz bir şeyler vardır? Belki tam burada Şili’de? Geçen gece söylediğim bir şeyi tekrarlayayım. 

 

Şimdi size vereceğim Kryon bilgisi değildir. Bu bilgi hem Kuzey, hem Güney Amerika’daki ve diğer kıtalardaki dünyanın büyükbabalarından geliyor. Dünyanın enerjisi spiritüel olarak değişiyor. Spiritüel olan etki hatlarını inceleyenler, gezegenin kundalinisinin ne olduğunu ve bunun ne anlama geldiğini biliyor. Bu spiritüel Dünya bilgeliğidir. Birçoğunuz doğduğunuzdan beri ve büyükbabalarınız doğduğundan beri bunun nerede olduğunu biliyorsunuz. Hindistan olarak adlandırılan ülkede idi ve şimdi yer değiştiriyor. Yavaş yavaş And dağlarının belkemiğinin tam altına, Şili’ye hareket ediyor!**


Bu mesaj için Şili’de, burada oturuyor olmanız ne tesadüf. “Kryon, dünyanın spiritüel merkezinin Şili’ye taşındığını mı söylemek istiyorsun”. Evet, öyle. Sadece sözlerimi dinlemeyin, bunu gidip bulun. Şu anda bu pek bilinmiyor, ama bu şekilde yazılı. Bunun herhangi bir yerde kehanet edildiğini bulmayacaksınız. Ama bunları söyleyenler, gezegenin kayıtlarının tutucuları olan yerli büyükbabalardır. Görüyorsunuz, bunun gibi bir toplantıya asla gelmemiş olanlar bile dünyanın değiştiğini söylüyorlar. Dünyanın uyuyan yılan ateşi kıvrımlarını açıyor ve hareket ediyor! Bu bilgiyle ne yapacaksınız?

 

Hoşçakalın demek üzereyiz. Bu bilgiyle ne yapacaksınız? Bu yerden kalkacaksınız ve kapıdan çıkacaksınız. “Pekala, bu ilginç değil miydi” diyebilirsiniz. Bazılarınızın yapacağı budur. Diğerlerinize bu odadaki ekip tarafından dokunulacak. Bu odadan çıktığınızda değiştiğinizi kavrayacaksınız. Bu, gezegende İnsanlar olmadan gerçekleşmez.

 

Bunlar basitçe size olup biten şeyler değildir. Bunlar sizin yarattığınız şeylerdir! Işıkişçileri, barışa, huzura sahip olmanın zamanıdır. Bunu gerçekten istemiyor musunuz? İşte, o burada. Sadece kapıyı itin ve orada olanın elini tutun. Bu, Yüksek – Benliğin elidir. Bu gizemli bir enerji değildir, sizin enerjinizdir. Ona erişin ve ilahi olan Yüksek – Benliğinizin elini tutun. Sizi sizden daha iyi kim anlayabilir? Ne kavram! Tanrı gökyüzündeki büyükbaba değil. Tanrı her zaman sizinle birlikte olan ve birlikte olacak olan ve sizin içinizde olan bir enerjidir.

Burada bir aile vardır, sandalyelerde oturan sizleri görmeye gelen bir ekip. Tam şimdi ayaklarınızı yıkamak için kullandığımız gözyaşlarının kaplarını toplayacak olanlarız. Siz İnsanlar değilsiniz, biliyor musunuz? Siz ailesiniz! Sizi tekrar göreceğim gün gelecek. Enerjilerimizi bağdaştıracağız ve siz buna ölüm diyorsunuz. Ve size bakacağım ve yuvaya hoş geldin diyeceğim. Santiago’daki toplantıyı hatırlıyor musun, diye soracağım. Dünyanın daha iyi olacağını söylediğim zamanı hatırlıyor musun? Bunda oynadığın rol için tebrikler. Size bakıp, ‘Dünya’da barış olacağını kim düşünmüştü? Senin düşündüğünü, düşünüyorum.” diyeceğim.

 

Sizi bu kadar sevmemizin nedeni budur. Kendinizle başlayın. İçinizde olan, sizi bekleyen her şeyi keşfedin – zenginlik, uzun ömür, huzurlu varoluş, yaşama amacı ve sevginin ve tamamlanmanın neşesi. Siz kendinizi sevmedikçe hiçbir şey gerçekleşmez. Bu o kadar zor değil, öyle değil mi? Eğer Tanrı’yı seviyorsanız, kendinizi sevebilirsiniz. Çünkü, siz yaratıcı kaynağın parçasısınız. Sizi sevebilir misiniz? Bunu yapabileceğinizi düşünüyorum.


Buradan ayrılmak zor. Ama Kryon Şili’yi terk etmiyor. Sadece bir parçam partnerimle birlikte gidiyor. Çünkü, ben 3B değilim ve tekil değilim. Ve bu, otomobilinizde sizinle birlikte gelebileceğim anlamına geliyor. Bunu ister miydiniz? Korkmayın. Tanrı’nın sevgisinin yanınızda olması bir meydan okuma değil mi? [Gülümseme]. 

 

Buradaki İnsanlar kutsanmıştır, çünkü onlar eşzamanlılığı anlıyorlar, tesadüf değil. Ve öyledir.

KRYON