spiritual Discussion started by spiritual 14 years ago

Hayat yolculuğunuz sırasında, onlardan öğreneceğiniz bilgileri seçmeniz gereken hallere sokulursunuz. Sıklıkla, bu seçimler değişmenizi istemeyen ve öğrenmek için seçtiğiniz deneyimlerin onların kendi büyümelerine de yardım edeceğini bilmeyen çevrenizdekileri üzer/alt üst eder. Çoğu zaman, etrafınızdakilerden gelen etki nedeniyle, yeni enerjiye ilerlemekten vazgeçersiniz, ve ders asla öğrenilmez. Her biriniz bu yaşamdaki enkarnasyonuzun parçası olarak öğrenmek için dersler seçtiniz; ancak, çoğunuz bu dersleri asla öğrenmez, çünkü rahatlık bölgesinde kalmak için başkaları tarafından yönlendiriliyorsunuz.

ruh ve seçimler

Dersleri öğrenmeyi seçen o ruhlar için, bu, sevdikleri ve baktıkları kişilerle aralarının açılması anlamına gelebilir. Yaşam sürekli bir okuldur ; her deneyim ruhun büyümesini ve korkudan uzaklaşmasını, ayrıca kişinin eski yolun rahatlığında öğrenmeyeceği bir çok şeyi öğrenmesini sağlar.

Eğer bu enkarnasyonda değişiklikler yapmayı seçtiyseniz ve bu değişiklikleri yapmıyorsanız, Evren bunları kendi kendinize yapmanız için size zaman verir ve sonra eğer bunları yapmayı seçmezseniz, Evren bu değişiklikleri yapmanız için gerekli durumları yaratır. Derslerinizden kaçamazsınız  evet, böyle  yapmamayı seçebileceğinizi düşünebilirsiniz, ama er geç Evren öğrenmeniz için sizi zorlayacaktır ve sorunlarla karşılaşmak zorunda kalacağınız bir durum
yaratacaktır.

Hangisi daha iyi diye sorabilirsiniz ? Kendi kendime yapmaktansa Evrenin durumu yaratması için beklemek daha mı iyi ? Evrenin zorlaması yerine bunu kendinizin yapması her zaman daha iyidir, çünkü Evren bunu sizi uyarmadan yapacaktır ve çoğu zaman bu öyle bir şok olur ki, kendi başınıza yapmayı seçtiğinizden daha kötüdür. Çoğunuza bu durum zalimce görünebilir, yine de işler bu şekilde işler.

Yaptığınız seçimler enkarnasyonunuzun rahat ya da ağır yolda olmasına neden olur. Seçimler yaparsınız ve genellikle korku nedeniyle, eski yolda kalmayı seçersiniz. Öğrenmeyi ve Evrenin kendilerine diz çöktürmeyi beklememeyi seçen ruhlar için, yaşam yeni enerjiler ile ve yeni dersler ile bir meydan okuma olur, ama en sonunda, onların dersleri öğrenilir ve onlar derslerinin ödüllerinden zevk alabilir ve bu öğrenmenin yükünden özgürleşirler.

Maitreya
Margaret Birkin kanalı ile.