spiritual Discussion started by spiritual 14 years ago

YÜKSELMİŞ ÜSTAT KUTHUMI
 MICHELLE ELOFF© vasıtası ile alınmıştır
Johannesburg : 29 Nisan 2004

Ben Kuthumi’yim ve bu zamanda hepinizi selamlamak ve size deneyimin sevinçli yeni bir gününün kutsamalarını getirmek için Sevginin ve Bilgeliğin ışınları üzerinde geliyorum. 

 

Sabah gözlerinizi açtığınızda ve günü karşıladığınızda – önünüzde uzanan günü ; yaşamı kalbinize çağırdınız mı ? Güneş sizin üzerinizde parlamasa bile, bu güneşin kalbinize girmesine izin vermemeniz gerektiği anlamına gelmez. Bazılarınızın güneşin kalbinize girmesine izin vermemesinin nedeni bağışlama eksikliği sorunu ile yaratılmış olan o bölge üzerindeki ağırlıktır – kendinizi bağışlamak ve etrafınızdakileri bağışlamak. Bir çok diğer duygular bağışlama yokluğundan kaynaklanır. Siz suçluluk taşırsınız, utanç taşırsınız, hayal kırıklığı taşırsınız ve kalbinizin kepenklerini yaşamın güneş ışığına kapatmaya başlarsınız.

 

Kendinizi beyaz bir yalan için bağışlama gereksiniminiz ya da büyük bir suç için bağışlama gereksiniminiz bir fark yaratmaz. Sizi inciten, kendinizi bağışlamadığınız zaman kendi içinizde taşıdığınız enerjidir. Bu zamanda, bu, dünyada çok fazla hastalık yaratıyor. Kendinizi ve başkalarını bağışlamadığınız zaman, kendinizi geçmişte tutarsınız. Bu zamanda sizi tutan geçmişiniz nerede ? Kendinizin ve yaşamınızın hangi alanını affetmediniz ?

 

Kendinizi ne için bağışlamaya gereksinim duyduğunuza baktığınızda, bağışlamaya gereksiniminiz olan kişileri de görürsünüz : anneniz, babanız, kardeşleriniz, arkadaşınız, iş arkadaşınız, yabancılar. Size bir yanlış yapıldığını her hissettiğinizde, içinizde o olayı bağışlamayan bir yer yaratırsınız. O ana benzer bir olay her vuku bulduğunda, bağışlamamayı taşıyan anı yeniden uyanır ve siz orijinal programa göre reaksiyon verirsiniz. Sevgi içinde karşılık vermezsiniz ; incitici duygular ile karşılık verirsiniz – ve o zaman bu aşırı – reaksiyon ile ve o anda gereksiz olan incitici duygular ile sonuçlanır.

 

Dünya Ana’nın bu zamanda kendi utancını, kendi suçluluğunu, üzüntüsünü nasıl temizlediğini görebiliyorsunuz, çünkü o incinmelerini yıkamakta. Ve bu zamanda bu dünya üzerindeki her erkek ve kadın iyileşmeye ve bağışlamaya başlıyor, böylece onlar Dünya Ana’nın kendisini iyileştirmesini ve Dünya Ana’ya yaptıkları şeyler için onun insanlığı bağışlamasını sağlıyorlar. Kendinize karşı, kardeşlerinize karşı haset taşıdığınız sürece, Dünya Ana için bunun yansımasını yaratıyorsunuz, çünkü o, o zaman tüm insanlara karşı bir haset taşıma gereksinimi hisseder. İnsanlar onu tüm seviyelerde suistimal etmediler mi ?

 

Her birinizin incinmiş olduğunu anlıyoruz , siz bağışlanamaz hissettiren acı taşıyorsunuz. Ama eğer siz Dünya Ana olsaydınız ve onun acılarını ve incinmelerini hissetseydiniz, insanlığı hiç bağışlayabilir miydiniz ?  Çoğunuz bunu zor bulurdu, şimdi sürecinde ona yardım etmelisiniz ve bunu yaparak kendinizi bağışlamaya ve sonra başka herkesi bağışlamaya ihtiyacınız var. Her bir insan kendi özel incinmelerine ve acılarına göre reaksiyon verirken, onlar daha çok bağışlamama yaratırlar. Bir kişi “Onu asla bağışlamayacağım” dediğinde, bağışlamaya isteksizliğin zincir reaksiyonu yaratılır. Kendinizi bağışlamaya istekli olduğunuzda, içinizde inanılmaz bir salıverme hissedersiniz, çünkü artık kendinize kızgın olmak için o kadar çok mücadele etmek zorunda olmazsınız. İçinizde bu bağışlamamayı taşımak çok fazla enerji alır, çünkü siz yaptığınız ne olursa olsun bağışlanmaz olduğunu hissediyorsunuz. Şimdi kendinizi bağışlamanın iyi olduğu inancı ile kendinizi yeniden – programlayacaksınız. Kendinizi bağışlayarak, kendinizi özgürleştirirsiniz. Hepinizin taşıdığı kalbinizin etrafındaki o zincirleri gevşetiyorsunuz.

Kendinizi kutsal bir yerde imgeleyin, olduğunuz her şey olmanız için güvende hissettiğiniz bir yer, hiç kimsenin enerjinizden faydalanamayacağı ve sizi incitemeyeceği bir yer. Burası güvenli bir yer. Evrensel beyaz ışığın etrafınızda genişlemesine izin verin, etrafınızda bir ışık balonu yaratıyor, sizin için bu yere ametist ışınını çekmesini, salıverme işleminizde sizi korumasını sağlıyor. Yaşamın, ışığın ve sevginin evrensel sularını taşıyan çağlayanınıza doğru yürüyün. Ve siz sulara bakarken, tek olarak birlikte akan gökkuşağın tüm renklerini görüyorsunuz. Bu sularda durmanıza izin verin ve bilin ki salıvermenize yardım etmek için ve kendinizi bağışlamanıza yardımcı olmak için bu zamanda erişeceğiniz anılar ne olursa olsun sizi incitemez. Bırakmaktan korkmaya gereksiniminiz yok. Kendinizle barış yapıyorsunuz ve bunu yaparak etrafınızdaki herkesle barış yapıyorsunuz.

 

Üstat Sananda her birinizin önünde duruyor. İnsanlara ruhlarını arındırmaları için yardım etmek için enerjisini feda ettiği ellerinin avuçlarında yatan yaraları size göstererek ellerinin size uzatıyor. Ve kendisini bağışlayarak, insanlığı bağışlayarak, kendisini özgürleştiriyor ve dünyada bir kez daha yürüyor. Ve bu sizin yapmakta olduğunuz şeydir. Salıverirken ve kendinizi bağışlarken hepiniz yeniden doğacaksınız. Anıların akmaya başlamasına izin verin. Bağışlayamadığınız şeyin önünüze gelmesine izin verin. Bu imgeyi sevgi ile kutsayın ve onu salıverin. Onu Üstat Sananda’ya verin, çünkü bunu ona verirken, ebedi Mesih kutsaması ile kutsanırsınız ve bağışlanırsınız. Kendinizi bağışlayabilirsiniz.

 

Duyguların akmasına izin verin ; bırakın anılar gelsin ve onları salıverin. “Suçunuz”un ne kadar büyük veya küçük olduğunu hissetmeniz önemli değil, onun bırakılmasına izin verin. Siz salıverirken, ışığın, yaşamın ve sevginin evrensel sularının sizden akmasına ve sizin üzerinizden akmasına, ruhunuzu yıkamasına izin verin, taze enerji getiriyor, ışık getiriyor, sizi ışıkla, yaşamla ve sevgiyle dolduruyor. Zincirlerin serbest kaldığını hissedin ; uzun zamandır bağlı hissettiğiniz insanları nasıl salıverdiğinizi görün. Ve siz bağışladığınızda anında onlardan serbest kalıyorsunuz. Hepinizin içine gireceği bunu izleyen döngü kendinizi bağışlama ile çalışacak ve etrafınızdakiler için bağışlamayı başlatacak.

 

Eğer bir kişiyi bağışlamaya gereksinim duyuyorsanız, şimdi bu enerji ile çalışmanız için mükemmel fırsattır. Çünkü bu anda gereksiz olan karmik bağları keseceksiniz. Ve eğer sizi bağışlayamayanlar olduğunu hissediyorsanız, onları pembe ışığın – koşulsuz sevginin – ışını içinde imgeleyin. Onlara kendilerini bağışlamaya gereksinimleri olduğunu söyleyin ve neden sizi bağışlamaya gereksinimleri olduğunu göremedikleri için onları bağışladığınızı söyleyin ve onları sevgi içinde kutsayın ve ışık içinde kutsayın ve onların enerjiniz üzerinde tuttukları şeyleri onlardan salıverin. Onların yüksek benlikleri vasıtası ile bu otomatik olarak onlarla çalışacaktır.

 

Şimdi siz kendinizi bağışlarken kendinizi yargılamaya ihtiyacınız olmaması için, koşulsuz sevginin bu pembe ışınının enerji alanınızı mühürlemesine, sizi evrensel ışıkta ve ametist ışığında tutmasına, koşulsuz sevgide sizi desteklemesine izin verin. Sadece akışla ilerleyin ve salıvermeye gereksiniminiz olan şeylerin hepsi salıverilecek. Üstat Sananda bağışlamanıza yardımcı olmak için bu döngü vasıtası ile her birinizle çalışacak. Bir duruma veya bir kişiye karşı kızgınlık hissettiğiniz her seferinde bağışlamayı hatırlayın. Kendinizi koşulsuz sevgi ile destekleyen evrensel ışıkta ve ametist ışınında tutun, o anda yaratılan kızgınlık duygularının veya başka duyguların salıverilmesinde size yardım etmesi için Üstat Sananda’ya izin verin ve bağışlayın.

 

Her biriniz herhangi bir şekilde sizi yargılamadığımızı bilmelisiniz. Sizi olduğunuz şekilde görüyoruz. Üçüncü boyut realitenizde yüz yüze gelmeye gereksiniminiz olan zorlukları anlıyoruz ve yaşamınızda sahip olduğunuz her deneyimin bir amacı olduğunu, tekamülünüzde size yardımcı olduğunu anlıyoruz. Bu, öğrenmeye ihtiyacınız olan derslerin bir parçasıdır. Yolunuza aynı ışıkta bakmalısınız. Sizi olduğunuz gibi seviyoruz. Herhangi bir şey için sizi bağışlamamız gerekmiyor, çünkü bizim gözümüzde hepiniz yüce, sevgi dolu varlıklarsınız. Kendinize bu şekilde bakmaya başlayın.

 

Hepinizi evrensel kaynağın, anne/baba Tanrı’nın ve tüm meleklerin ışığı ve sonsuz sevgisi ile kutsuyoruz. Her zaman ilahi şekilde korunduğunuzu ve yolunuzda yol gösterildiğini bilin. Asla yalnız olmadığınızı bilin. Yolunuzun her adımında sizi saran görünmez kollara güvenin. Ve sadece bir düşünce uzaklığında olduğumuzu hatırlayın. Bu gün ve her zaman barış sizinle olsun. Ben Kuthumi’yim ve sizi sevgiyle selamlıyorum ve kutsuyorum. Adonai.