SİZ VE KRİSTAL BEDENİNİZ-2-celia fenn kanalıyla

Related discussions

SU PERİSİ Discussion started by SU PERİSİ 14 years ago

İnsan Meleğin" Ani İlerlemesi : Beyaz Işığa Yeniden – Kalibrasyon

Celia Fenn


İnsan bedeninin, hepimizin olduğumuz Işık Varlıkları veya “İnsan Melekler” için çok – boyutlu araca olağanüstü ve mucizevi dönüşümlerinin olduğuna kesinlikle şüphe yoktur. Birinci Bölümde, Başmelek Mikail’in yardımı ile, Işık ve Enerjilerin Işıkbedenden Fiziksel bedene nasıl aktarıldığını tartıştık. Bu makalede, dengeye ulaşıldığı ve Fiziksel bedenin ve Işıkbedenin Bir olduğu o anı tartışacağız.

Hepimiz değişiklikleri hissettik, ama bu değişimleri görünür formda görebildiğim zaman heyecanlandım. Aura görüntüleme ile çalışan San Diego, Kaliforniyadaki Sheila Moore ile bağlantı kurdum. Sheila, İnsan Aurası görüntüleme ve yorumu konusunda yıllarca deneyime sahip. Aşağıdaki görüntüleri bana gönderdi.

Üst sağ köşedeki resim, yeni “İnsan Meleğin” aurasıdır. Aura beyaz ışık ile dolu ve çakralar yüzde yüz aktif halde kalibre edilmiş (resmin altındaki renkli sütunlara bakın). Bu, enerjisel olarak güçlü bir varlıktır. Ben de Aura görüntüleme ile çalıştım ve asla daha önce bunun gibi bir aura görmemiştim. Bu yükselmiş bir varlıktır, bir İnsan Melek ! Sheila bunun gibi bir ay içinde bir veya iki tane gördüğünü söylüyor !

Başmelek Mikail, bu kişinin kendi Işıkbedenini, beyaz ışık üretmek için doğru “dönüş hızına” yeniden kalibre ettiğini açıkladı. Başmelek Mikail Ocak ayı mesajında Işıkbedenin yeniden kalibrasyonu hakkında konuşmuştu. Bu, Kristal yetişkin veya İnsan Melek tamamen aktive olduğundaki anı temsil eder. Bu varlık bir elektrik santralıdır – mucizeler yaratmaya hazırdır.

İnsan Melek Aurası resminin hemen altındaki resim, hala geçişte olan bir insanı gösteriyor. Aura yüksek derecede bilinçliliği gösteren beyaz/mor/indigo renginde, ancak çakraların enerjisi düşük. Diğer iki resim de geçişte olan insanlardır. Çakranın enerjisinin azalması, değişim aşamasının görünüşü olan tükenmeden dolayıdır.

Değişim aşamasında, Işıkbeden aktive edilir ve “hatları yeniden – döşenir”. Yüksek Benlik aktivasyonun, kişinin güvenle baş edebileceği hızda olmasını sağlar. Ancak, kişinin Işıkbedendeki elektriksel dengesizliklerin yan etkilerinden etkilenmesini önlemek için “dönüş hızı” düşük tutulur.

Ancak, Ocak 2006’da, Ruh tarafından, gezegenin Galaktik ızgara ile yeniden bağlanmasına ve yeniden kalibrasyonuna hazır olduğuna karar verildi. Ve böylece, hazır olanlar kendi Işıkbedenlerinin dönüşünü, çakra enerjilerinin aurada beyaz ışık üretmek için harmanlanacağı dereceye kadar arttırdılar ! Yeniden kalibrasyon ayrıca, çakraları ful güçlerine getirdi. İnsan Melek, Elohim tarafından Cennet Bilinçliliğinin aracı olarak yaratılan orijinal İnsan Melek kalıbının ful gücünü ve potansiyelini ifade eder.

Dengeyi Taşımak


Bu artan “dönüş” ile kendi deneyimim şu ki, topraklanmış kalabilmeniz ve on iki çakra sisteminizi dengede tutmanız kesinlikle önemlidir. Yoksa, ful İnsan Melek gücüne “on – line bağlanan” o varlıklar tarafından deneyimlenen “güç dalgaları” ve “güçten düşmeler”i deneyimlersiniz.

Eğer topraklanmamış iseniz, güç artarken muhtemelen maddi realite ile “bağlantınızı” kaybedersiniz ve yüksek boyutlara odaklanmış olursunuz. Bu bana olduğunda, Yıldız varlıkları ve Işık gemileri ile olağanüstü güzel zamanlar geçirdim, hatta evimin etrafındaki Işık gemilerinin fotoğraflarını çektim. Ama “yolculuklarım” daha yükseğe olmaya başladı ve eğer yakın zamanda “topraklanmazsam”, gezegeni terk edeceğimi kavradım. Böylece, rehberliğim, Yüksek Çakraları dengelemeyi sürdürmek için enerjimi maddi plana topraklamamı sağladı.

Topraklanmak gerçekten zor bir çalışma idi, ancak süreçte “topraklayıcı çakraların”, Kök, Sakral ve Solar Pleksus, “son temizlenmesi” olarak adlandırdığım işlemden geçtim. İnsan Melek, İnsanın ve Meleğin bir Melezidir. Işıkişçisi topluluğunda, “meleğe” veya dünya dışı veçheye odaklanma ve insan veçhesine önem vermemeye eğilim vardır. Bu süreç insandan meleğe dönüşmek ile ilgili değildir, insan ve meleği, varlıklarımızın içinde mükemmel bir dengede harmanlama ile ilgilidir.

Böylece, Yüksek Melek varlığı desteklemek için, alt çakralar kesinlikle temiz ve açık olmalı ve yüzde yüz güçte dönmeye hazır olmalı. Bu, her bir insan meleğin, kendi maddi realitesine tamamen topraklanmış olması anlamına gelir. İnsan Melekler maddi terimlerde gereksinim duyduğu şeylere her zaman sahiptir. Bu, tamamen güçlenmiş Kök Çakranın armağanıdır. Gerekli olan şeyi bunları yaşamınıza çekmektir, yoksunluk veya mücadele yoktur.

İnsan Melek ayrıca Duygusal dramalardan tamamen özgürdür. Tamamen aktif Sakral Çakra, o insanın “günah” ve “karma”nın ötesine, tamamen kabul ve Tüm Var Olan ile içsel huzur yerine ilerlediği anlamına gelir. İnsan Melekler huzur yaratır, çünkü Dünyanın, Tüm Var Olanın Sevgisi ile desteklenen nazik ve sevgi dolu bir yer olduğunu, ve duygusal dramaların ve şiddetin spiritüel “çocuklar” tarafından oynanan “illüzyon oyunları” olduğunu bilirler. Sakral çakra, ful hızında döndüğü zaman, tüm duygusal dramalar, tam berraklık ve huzur yaratmak için “fırlatıp atılır”.

İnsan Melek ayrıca zihnin Solar Pleksus enerjisi tarafından kontrol edilmez ve idare edilmez. Çoğu kişi için, Solar Pleksus ful dönüş hızına erişirken, ego zihin “fırlatılıp atılmaya” direnç gösterirken, bu en zor adımdır. Ful güçte, zihin olması istenen şey olur, bütünün bir parçası ve Varlığın baskın olmayan enerjisi. Zihninizin, bütün Işıkbedeninizin artan dönüşü ile başa çıkmaya teşebbüs ederken, aşırı hız yaptığını (çok çalıştığını) görebilirsiniz. Ancak, beyaz ışığın bu yeni enerji alanında olmanın “güvenli” olduğunu kavradığı zaman, sakinleşir ve yeni dengeyi kabul eder.

Ve böylece, bu önemli topraklanma gerçekleştiğinde, Kalp Çakrası Varlığın “merkezi” olarak fonksiyon yapabilir, Bilinçliliğin Yüksek Boyutlarına erişim sağlar.

Kendinizle Yüzleşmek :İnsan Meleğin İlerleme Anı


Bu ful kalibrasyon yerine erişirken, bir “duraklama” veya hiçbir şeyin gerçekleşmediğinin göründüğü zaman ve mekanda bir an (moment) vardır. Bu, benliğin tüm yeni veçhelerini bütünleştirirken ve bir İnsan Melek olarak yeni bir kişilik veya enerjiyi doğururken tamamen kendinizle ve kim olduğunuzla olabildiğiniz boşluk veya rahime – benzeyen bir yerdir.

Bu “duraklama”, içsel titreşimleriniz artarken ve dışsal titreşimler yavaşlar görünürken, aylar boyu sürebilir. Çoğunuz bunu, tükenme hissi ve normal iş yükünüz ile başa çıkamama şeklinde deneyimlersiniz. Gerçekte, dönüş hızınızda, hızlı bir yükseliş deneyimliyorsunuz ve içsel yeniden kalibrasyona izin vermek için, dışsal dünyada yavaşlamaya gereksiniminiz var.

Bu boşlukta veya rahim – benzeri yerde, Zen koanda olduğu gibi, kendinizle, “orijinal yüzünüz” ile karşılaşırsınız. İlahiliğinizi ve Tanrı benliğinizi kucaklarsınız ve daha alt varlığınızın korkularını ve güvensizliklerini salıverirsiniz. Her zaman güvende olduğunuzu ve korunduğunuzu keşfedersiniz. İçinizdeki Huzuru ve Sevgiyi keşfedersiniz. İçsel Huzurunuzu bulursunuz.

O anda, Beyaz Işığa dönersiniz ! Bir başka İnsan Melek Yeni Dünya’ya Doğmuştur !

http://www.starchildglobal.com/starchild/bodytwo.html

(Çeviri ;Saffet Güler)