ÜSTAT KUTHUMI- güneş çakrasının topraklanması

spiritual Discussion started by spiritual 14 years ago

8 Agustos, 2003


 


Sevgili Dostlar ve Isikdokumacilari,


 


8 Agustos 2003 gerçekten özel ve kutsal bir gündür. Günes Çakrasi, bu günde insanlik için kendi gücünün tam siddeti ve kutsamasini topraklayacak. Kuthumi herkesin, bu sürecin bir parçasi oldugunu ve o gün saat 12 pm (SA zamani) de kollektif olarak uyumlanarak bundan çok büyük miktarda yararlanacagimizi herkese söylememi istedi. Tüm yapmaniz gereken Büyük Merkezi Günesin gücünün ve isiginin kalp merkezini gezegene açtigini imgelemektir ve kalbinizden geçecek ve direkt olarak Günes Çakrasina ilerleyecek bu isigi almak için kalp merkezinizin açildigini imgeleyin.  Günes çakrasi ile ilgili daha fazla bilgi için okumayi sürdürün. 8 Agustos’ta fiziksel olarak bu olaya katilamayacaginizi biliyorum, ancak hepimiz içsel planlarda buna baglanabiliriz ve bu dehsetli ve kutsal kutsamayi almak için kendimize izin verebiliriz. Kuthumi o zaman benim vasitamla kanallik yapacak ve hepiniz bunun bir kopyasini alacaksiniz.


 


Günes Çakrasi


 


Bunlar, Michelle Eloff vasitasi ile 6/7/03 te Kuthumi tarafindan kanal olarak verilen Chris Stormer ve Anita Degenaar tarafindan alinan notlardir.


 


Kuthumi... “26,000 yildir uyumakta olan Günes Çakrasi olarak adlandirilan bir çakra vardir. Onun katkisi insan ruhunun tekamülsel sürecinedir.  Çesitli tipte doga vardir : ruh dogasi, hayvan dogasi/insan dogasi vs.


 


Günes Çakrasi = spiritel doga. O dünyayi besleyen enerji ve isigin kaynagidir. 26,000 yildir uyumaktadir, çünkü insan bilinçliligi bu aktivasyonu anlayacak ve kavrayacak pozisyonda degildi.Bu simdi aktive ediliyor, çünkü bu sorumlulugu almaya hazirsiniz. Günes Çakrasi ile Aslanlar arasinda bir baglanti vardir, özellikle 3 Günes Çakrasi Koruyucusu olan ve insanligi desteklemeye yardim eden Altin Aslanlar. Bu hayvanlar Gerçegin ögretilerine yardimci olmak için buradadir, onlar ayrica Günes Çakrasi aktivasyonunu destekledigi gibi, 8 nci çakrayi, bogaz ve sakral çakralari destekler. Aslanlar gerçeginizi nasil söyleyeceginizi ve gerçeginizde nasil duracaginizi ögretenlerdir. Onlar gerçege nasil saygi duyulacagini ögretir. Onlar ısigin 26 Üstadi ile birlikte çalisir ve 8 Agustos 2003 te tamamen topraklanacak ve aktive edilecek olan Isigin izgarasini birlikte olusturuyorlar.


 


Bu hayvanlara yardimci olan Isigin 26 Üstadi vardir - Lord Sian, Lord Ra, Lord Soltec, Lord Maitreya ve ben, Lord Kuthumi. Biz, Haziran 2003 te baslayan bu aktivasyon islemini desteklemek için bir izgara olusturuyoruz. Bu islem derin kendi duygu ve düsüncelerini incelemeyi yükseltecek ve hem düsüncelerinizi hem de eylemlerinizi motive eden seylere bakmak zorunda kalacaksiniz, böylece sizi motive eden seyleri ve içinizdeki yasamin kaynagininin ne oldugunu anlayabilirsiniz. Bu islem kendi kimliginizi insa etmenize yardim eder ve sizin dünyaya köklenmenize neyin neden oldugunu anlamaniza yardim eder - dünyadaki amacinizi farketme.


Geçmis için kendinizi ve baskalarini bagislayin. Geçmisi arkada birakin, bilgeligi alin, aciyi birakin. Geçmis acilari simdiye tasimak yolculugunuzu sinirlandirir ve spiritüel felç yaratir ve dünya - egosu ertelemesi/oyalanmasi yaratir. Eger kendinizi oyalaniyor bulursaniz, bunun korkuyu, belki ayni seyleri yapmanin korkusunu belirttigini bilin.


Hatalarinizdan ögrenmek ve ilerlemek yerine, bu size dersleri bilem firsatlarini


getirir ve


 


 


Yapabileceginiz bir egzersiz vardir :


 


Geçmisinizi yazin - iyi olan seyleri ve meydan okumalari. Meydan okumalar derslerinizi ögrendiginiz yerdir ve hatalar olarak düsünülmez. Günes Çakrasi bir katalizördür ve bununla çalisiyor olacaktir. Bunlari yazdiginizda, bastan sona okuyun. Utanci, öfkeyi, suçlulugu vs. hissedin ve bunlari kirmizi ile isaretleyin. Simdi, neseyi, mutlulugu, heyecani vs.  hissedin ve bunlari yesil ile isaretleyin. Kirmizi isaretli olanlar ile baslayin. Daha önce adlari verilen 5 Üstadi çagirin ve bu Varliklarin etrafinizda bir çember olusturdugunu imgeleyin. Kendinizi çemberin ortasinda imgeleyin ve her iki yaninizda bir Aslan imgeleyin ; sol tarafta erkek, sag tarafta disi. Ellerinizi onlarin üzerine koyun...kürklerini hissedin ve nefeslerinin ritmi ile birlesin.


 


Sonra yüksek sesle veya zihninizden sunlari söyleyin “Bilinçli seçimim ile (kirmizi ile isaretli olanlari söyleyin) nin acisini salşivermeye istekliyim” ve sonra Günes Çakrasinin sicakliginin ve isiginin bedeninizde aktif olmasini isteyin. Bu bedeninizin etrafinda Günes Aurasi yaratir. Zihin gözünüzle bu enerjiyi bedeninize çekin, kendinizi bu sicaklik içinde tutulurken imgeleyin. Bedeninizin yumusamaya basladigini, tüm hücrelerinizin açildigini ve aciyi saliverdigini imgeleyin...eski modelleri ve inançlari biraktiginizin farkinda olun. Islemin tamamlandigini hissedene kadar bu isikta kalin....Aslanlardan sizi bir mesaj ile kutsamasini isteyin...Yine aliverdiginiz seyi onaylayin ve bu kez ayrica eskinin yerine hangi nitelikleri koydugunuzu onaylayin...Mevcut varliklara ve Aslanlara tesekkür edin ve bilinçliliginizi fiziksel bedeninize geri getirin.


 


7 - 14 gün boyunca duygusal hissedebilirsiniz, her gün degil, bu periyot süresince. Akisa uyun.


 


Kirmizi ile isaretlenen konulara gidin ve çalistiginiz tüm konulari isaretleyin ve eger gerekirse kalan herhangi bir sorunu salivermek için egzersizi yeniden yapin. Kendi essizliginizin ve gücünüzün nitelikleri üzerine odaklanmak için zaman ayirin. Ulastiginiz seyler için tesekkür edin. Sükran tutumu kisiyi tezahüre ve bolluga açik tutar. Meydan okumalar kisiye ögrenmesi ve büyümesi için yardim eder.


 


Aslanlar ile çalismak bu yaratiklarin Gerçegine baglanmak, ayrica kendi gerçeginize baglanmak ve size geri yansiyan isigi görmek ile ilgilidir.Hayvanlar insanlar gibi maske tasimaz, onlar size kalbinizin gerçegini gösterirler.


 


Günes Çakrasi simdiki ben’iniz ile Üstat Ben’iniz arasindaki illüzyonun perdelerini yakar ve geçmisinizle baris yapmanizda sizi destekler.  Enerjinizi Ruhunuzun Egosu ile, dünyasal ego ile degil, birlestiren, ılahi planiniz ile çalisan bu yardimlar güven getirir. Günes Çakrasi savunma duvarlarini yikar ve simdiye dek deneyimlemediginiz içinizdeki yaratici gücü dogurur, bundan dolayi onun potanisyeli gerçekten kavrayamazsiniz.


 


Ilahi Planinizin Rehberligi için bu yaratiklarin (Aslanlar, Filler & Yunus Baliklari) gücünü uyandirin.


 


Herkes bir katalizördür, siz simdi hazirsiniz. Siz hepiniz Isigin Liderlerisiniz ve gerçeginizin çoguna uyanis vasitasi ile digerlerine korkunun ötesine ilerlemelerinde yardimci olabilirsiniz. Çocuklariniz ve torunlariniz için, Günes Çakrasini tamamen açik tutmada ve onlarin tam güçlerine ulasmasi ve Dünya Anayi Altin Çaga götürmeleri için yolu açik tutmada siz anahtar katalizörsünüz.


 


Günes Çakrasi kök çakra ile sakral çakra arasinda yerlesiktir. Fiziksel olarak, bu çakranin aktivasyonu kadinlarda dogmamis bir çocugun hareketi gibi hissedilebilir (herkes bunu farkli deneyimler). Erkeklerde, alt karinda kasinti, siddetli arzu, sicaklik olarak hissedilebilir.


 


Kristal Günes Tasi bu çakranin bu zaman süresince dengeli kalmasina yardimci olmakta faydali olabilir.


 


 


Bu islem bundan sonraki 18 ay devam edecek, Haziran 2003 te basladi ve sizi yeni enerjiye götğrecegini görebilirsiniz, hatirlayin, bu enerjiyi 26,000 yildir deneyimlemediniz. Bazilariniz Mesih’in ne zaman gelecegini soruyorsunuz. Günes Çakrasinin aktivasyonu ile, Mesih öncekinden daha yakin. Hr biriniz yasam veren enerjiye açilan bir Meshedilmis Varliksiniz. Gerçek benleriniz daha çok ortaya çikarken içinizdeki Mesih, daha gerçek olacak. Tanri’nin Söz’ünü eylem vasitasi ile yaymanin ne anlama geldigini anlayacaksiniz, çünkü eylemler sözcüklerden daha yüksek sesle konusur.


 


Günes Çakrasi Gezegen için de aktive edildi ve bunun tamamlanmasi 18 ay sürecek. En büyük topraklanma islemi 8 Agustos’ta olacak, 12 pm.  Afrika’da bu enerjiyi tutacak alanlar Johannesburg, Kwa Zulu Natal, Cape, Botswana, Namibia’dir. Ana tutma noktasi Kwa Zulu Natal’daki Drakensburg alani. Afrika’nin insanlari dünyayi isigi kalplerinde ve varliklarinda bulmaya götürecek. Afrika’da gördügünüz bölünmeler/dagilmalar eskinin atilmasidir. Anne Afrika toksinleri atarken, siz hepiniz temizleneceksiniz. Mavi kopyayi artik desteklemeyen her seyin temizlenmesi. Afet olaylari önceden olmakta, dünya sona yaklasmakta oldugu için degil, Yeni Dünya dogmakta oldugu ve Eski Dünya ölmekte oldugu için. Gaia dönüsmeyi seçti. Siz onun bedeninin üzerinde yasadiginiz için, kendinize yaptiginiz sey yaptiginiz sey onu etkiler ve Tanri’yi etkiler. Siz Dünya & Ruhsunuz. Bu kim oldugunuz konusudur. Insanligi yasamin her yönüne saygi göstermeleri için egitin....”


 


Sevgiyle,


 


Michelle


 


Önceki mesaj :


 


GÜNES ÇAKRASI


 


8 Agustoa 2003’te, 26,000 yildir uyumakta olan Günes Çakrasi bedenlerimizde tamamen topraklanacak ve yeniden - aktive edilecek. Bu gerçekten müthis ve kutsal bir olay, Kendinin - üstatligi ve yükselise dogru aydinlanmanin yolunda daha ileriye gitmek firsati ile insanligi ve Dünyayi kutsama. 7,8 ve 9 Agustos’ta, Kuthumi’nin ve Lady Nada’nin rehberliginde Gail Kleinschmidt’e katilacagim, sizinle birlikte çalisacagiz ve Günes Çakranizin bilinçliligini tamamen aktive etmek ve topraklamak için bu 3 gün boyunca sayisiz enerjiler sunulacak.


 


Bu çok yogun bir islem olacak ve yolculuklarinda çok ciddi olanlarin ve Dünyanin Bilinçliliginin Degisiminin bu sonraki safhasina bu hayati adimi atmaya hazir olanlar çagirilacak. Günes Çakrasi 26,000 yildir uyumakta, çünkü biz onun gücünü suistimal ettik. Bu çakra Büyük Merkezi Günes tarafindan yakit alir ve yaraticiligin tüm kanallarini açar, bize Tanri/Tanriça Yaratici Benimiz ile gerçekten birlesme firsati sunar. Bu islem sizin için yaraticiliginizi bloke eden sele temasa getirir ve yasami tüm yönlerinde tamamen deneyimleyebilmeniz için kök ve sakral çakralari temizler. Günes Çakrasinin yasaminizda tüm gücünü tezahür ettirebilmesi için bu iki çakranin temizlenmeye gereksinimi var. Bu uyumlanma diger çakralarin Büyük Merkezi Günes’in gücü ile mükemmel sekilde uyumlanmasina izin verir.


 


Bu üç gün boyunca, JHB’deki Aslan Parkinda Beyaz ve Altin Aslanlar ile, ayrica Filler ile enerjisel seviyede etkileseceksiniz. DNAnizi kristale baglayacagiz ve bu size blokajlarinizin nerede oldugunu gösterecek.  Aslan veya Fil bilinci olup olmadiginizi kesfedin ve bunun sizin davranisinizi nasil etkiledigini kesfedin. Sifa ve berraklik için Günes Çakranizi nasil kullanacaginizi ögrenin. Imgelemeler, Yaratici Çalisma, Enerji Egzersizleri ve Kuthumi’den direkt kanallar bu 3 gün boyunca deneyimlenecek olan seylerin bir bölümü. 8 agustos 2003, 12 pm de , hepimiz bir araya gelecegiz ve Günes Çakrasi Gaia ile tekrar birlesirken Ruha baglanacagiz. Bu çakranin enerjisi Güney Afrika’da tutulacak ve bu noktadan dünyanin geri kalanini destekleyecek. Kendi içinizin derinliklerine bir maceraya hazirlanin ve yasaminizin tamligini deneyimlemenizi sinirlayan seylerin nedenini gerçekten bulun. Bu yasamda bir kez ortaya çikan bir firsat.


 


 


12 p.m. Cape Town, Johannesburg, South Africa 8.8.03


1 p.m. Tel Aviv, Israel 8.8.03


2 p.m. Madrid, Spain 8.8.03


6 a.m. New York, USA 8.8.03