Related discussions

spiritual Discussion started by spiritual 14 years ago

Bu canlı kanal mesajı Kaliforniya, Shasta Dağında verildi
Kryon Summer Light Conference™
 17 Haziran 2007

Lee Carrol kanalı ile

 

Selamlar, sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Partnerim endişeli. Sevgiden çok sık bahsettik. Kanal mesajlarında genel olarak kapsanan şeylerden söz ettik. Ama şimdi bilimden bahsedeceğiz. Duymanızı istediğimiz şeyleri size getirmek için partnerimin mühendis beynini, mantığını ve berrak kanalını kullanıyoruz.

 

Neden bilimden bahsettiğimizi soranlarınız var. Ezoterik konular ile ilgili sözler duymak için geldiniz, dün size bunlardan bahsettik. Şimdi o ilgileri diğer taraf ile – işitmeye gereksinim duyduğunuz bilim ile – bütünleştiriyoruz. Daha önce bahsettiğimiz şeyler, bugün asla sözünü etmediğimiz şeyler ile birleşecek, size belki de daha önce işitmediğiniz alanlarda bazı fizik bilgileri ile ilgili gerçeği verecek. Bu şekilde bu konulardan bahsetmemizin bir nedeni var, birincisi bunun arşivlenmesini istiyoruz. Bir gün bazılarınız bu aktarımı tekrar okuyacak ve bilimin keşfettikleri ile karşılaştıracak. O zaman gerçeğin birleşmesi olduğunu görecekler. O zaman bu ezoterik mesajın gerçek olduğunu söylemek zorunda kalacaklar… sahnede kalabalığı eğlendiren ve bilim ile ilgili tahminler yapan bir İnsan Varlığı değil. Bunlar yüksek fikirler ve sonunda ders kitaplarınıza girecek.

 

Ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Eğer bunu doğru olarak yapacaksak, bir gözden geçirme yapmalıyız ve bunu doğru şekilde bağlamalıyız. Size astrolojiyi açıklayacağımı söyledim, bunu yapmak için biyolojiniz ile ilgili biraz bilimden bahsedeceğim, çünkü biyolojiniz sadece astroloji ile ilgili değildir, siz ve gezegeniniz ile ilgili olan başka her şeyle de ilişkilidir.

 

DNA’nın Manyetik Doğası

 

DNA’nız karmaşıktır; zariftir ve DNA’nın her tek parçası, bir nedenle vardır. Çöplük, atık DNA yoktur ve o güzel bir şekilde tasarlanmıştır. Gelişigüzel ve kaotik olarak görünen öyle değildir, çünkü sistem, bu güzel iplikler ile çalışan boyutlararası bir sistem çerçevesi içinde çok özlü (az ve öz) uzanır. Üçüncü boyutta çifte sarmalı görüyorsunuz. Yıllardır onu bir iplik olarak gördünüz – olduğunuz şeyi yapan her şeyin gen biliminden sorumlu olan bir iplik. DNA ipliklerinin uçları telomerlerdir. Bu uzun ipliklerin hiçbir şey yapmadığı, siz yaşlanırken kısaldığı görülüyor – kopyanın kopyasının kopyası – belki de ölümünüzden sorumludur.

 

Son zamanlarda biliminizde ihmal edildiği görünen bir keşif yapıldı, bu keşif özünde sizi ve manyetik ızgarayı birleştiren ve bir araya getiren en derin keşiflerden biridir. Keşif, telomerlerin gerçekte birbirine bağlı olduğudur. DNA bir iplik değil, bir döngüdür. Bu gerçeği görmek biraz zaman aldı, çünkü çok ayrıntılı bir bağlantı idi. Böylece aniden, DNA iplik değil, ama bir döngü ve şimdi eğlence başlıyor. Çünkü bu döngünün içinde, potansiyel elektrik akımının niteliğine sahipsiniz. Görüyorsunuz, İnsan Varlıkları biyoelektriksel bir cihazdır ve beyniniz ve sinaps ve kas reaksiyonlarınızın hepsi impalsları ateşleyen nöronlar ile çalışır – bedeninizi çalıştıran trilyonlarcası. Ve bedenin elektrikleri aniden DNA’da kapsanıyor, çünkü döngü boyunca seyahat eden bir akım vardır. Akım çok küçüktür, en hassas enstrumanlarınız ile bile zor belirlenebilir.

 

Size söyleyeceğimiz ilk şey budur: bilim adamları, akımı arayın! Çünkü onu orada keşfedeceksiniz. Sadece bu değil, akımın kimyanızda, olmaması gerektiği şekilde aktığını keşfedeceksiniz! DNA elektrik iletmemeli, ama iletir… bir süper – iletken gibidir. Öyleyse şimdi bir döngüde akan akıma sahipsiniz. Temel elektrikte, bir döngüde akan akımın bir manyetik alan yarattığını öğrenirsiniz. Bundan dolayı DNA kendi başına bir manyetik alana sahiptir… her çifte sarmal. Bu alan küçüktür, ama İnsan bedeninin hepsi manyetik alana sahip olan trilyonlarca parçasını aldığınız zaman, tüm İnsan varlığı manyetik olur. Böylece İnsan Varlığının DNA’sının gerçekte bir manyetik alana sahip olduğunun bilimsel kanıtı ile oturursunuz.

 

Bu size manyetiklerin fiziği nedeni ile başka bir şey anlatmalı. Eğer tek bir manyetik alan bir diğeri ile üst üste binerse, indüktans olarak bilinen şey gerçekleşir. İndüktans, iki manyetik alanın üst üste bindiği ve birbirine geçtiği ve iletişimlerin ve enerji aktarımının gerçekleşmesine izin verdiği sihirli niteliktir. Elektriğinizde, bunu her gün sahip olduğunuz hemen her elektrikli cihazda kullanırsınız. Şimdi bilmeniz gereken şey indüktansın DNA değişiminin motoru olduğudur, çevreden hem uygun olan hem de uygun olmayan manyetik talimatları alır. Bu nedenle sizi uzun süreli olarak manyetik alanlara maruz kalmamanız için sık sık uyarıyoruz. Ancak, bir diğer kavrayış da gelmeli – aniden gezegenin manyetik ızgarası vasıtası ile bilgi alma potansiyeline sahipsiniz, çünkü şimdi siz kendi manyetik üretecinize kendi DNA’nıza sahip olduğunuzun farkındasınız. Bu nedenle ben “Manyetik Hizmet”ten Kryon’um.

 

Şimdi, size 1989’da verdiğim bilgiyi gözden geçirelim, o zaman dünyanın sizin bilinçliliğinize biçim veren bir manyetik alana sahip olduğunu söyledik. Eğer bu manyetik alanın dışına çıkarsanız, zamanla hastalanacağınızı söyledik. Bu manyetik alan olmadan yaşayamazsınız. Şimdi bunu kanıtlamak için size meydan okuyoruz, çünkü bu manyetik alana uzay yolculuklarınızda gereksiniminiz var. Bu gerçek asla değişmedi. Geçmişte, bilim adamlarından keşfedilmeyi bekleyen bazı çok ilginç nitelikleri aramalarını istedik. Bir İnsan varlığını manyetik alanın hafifçe dışına aldığınızda, nelerin olduğuna bakın. Hastalanırlar! Araştırma ile ilgili olarak kutuplarınıza yerleştirdiğiniz laboratuarlar vardı. Bilim adamları aylarca orada yaşadılar. Dünyanın kutuplarında, birleşmenin nötralitesi vardır… manyetiklerin birleşmesi değil. Kuzey Kutbunda bir tekillik vardır ve Güney Kutbunda bir tekillik vardır, bu İnsan hücresel yapısı için dengeli değildir. 

 

Böylece, bilim adamları, o araştırma laboratuarlarında bulunmuş olanların sağlığına bakmanızı istiyorum, çünkü onların hastalık ve kanser vakalarında bir şeyler bulacaksınız. İnsan sağlığının normal eğrisinde olması gerekenden çok daha uzak olduğunu gösterecek. Çünkü onlar uzun süre denge dışı kaldılar ve bedelini ödediler. Günlerce, hatta aylarca yörüngede olanlar, manyetik alanın hafifçe dışındadır ve aynı şeyi orada da göreceksiniz. Onların kemik iliklerine bakın. Bağışıklık sistemlerine bakın ve manyetik alanın dışına çıktıklarında çökmeye başladığını görürsünüz. Gezegeninizin manyetik alanı DNA nız ile sizin bilmediğiniz bir şekilde çalışır. Gezegenin manyetik alanı sizin DNA’nız ile konuşur.

 

1989’da, manyetik alanın 10 yılda, son 100 yılda olduğundan daha fazla hareket ettiğini söyledim … ve öyledir. Hareket etmeye devam ediyor, geçmişte olduğu gibi bir başka kutup değişimine doğru. Ama henüz değil.  Ama hareket etti [Bu bilimsel bir gerçektir ve doğrulanabilir]. Şimdi, neden hareket ettiğini anlatacağım – çünkü bu gezegenin bilinçliliği onu hareket ettirdi ve bu hareketin başlangıcı Harmonic Convergence’te idi. O zaman başlaması tesadüf değildir. Aydınlanmanızı biçimlendirmek için hareket etti. Gezegenin uyanışının olması için hareket etti. Izgara DNA’ya ve insanlığın bilinçliliğine konuşur. Şimdi, binlerce kişi soruyor, “bana anlatılandan daha fazlası var mı?” Belki de siz onlardansınız? Belki de bunu okumanızın nedeni budur?

 

Gezegeninizde yaşanması zor olan başka yerler vardır ve bu yerler sıfır noktasındadır. Ekvatorda ve ekvatorun etrafında, pozitif ve negatif karşılaşır ve yavaşça yer değiştirirler, biri diğeri olur. Bu alanların etrafında, manyetik ızgara istikrarlı değildir ve lineer değildir. Daha çok olduğu ve daha az olduğu bölümler vardır. Ayrıca ekvator çizgisini tam olarak izlemez. Aşağı ve yukarı çıkar ve sizin için haritalanmıştır ve bilim adamlarınız bu sıfır noktalarını nerede olduklarını bilir.

 

Bu sıfır noktalarına bir bakın, bu gezegendeki en büyük sıkıntıları, bu gezegendeki en büyük hastalığı, en büyük savaşı ve korkuyu ve soykırımı bulursunuz. En büyük dengesizlik sıfır noktasındadır. Bunun nedeni manyetik ızgaradır ve çünkü DNA dengenin bilgisini alır. On sekiz yıl önce, bize şu soru soruldu: “En büyük aydınlanma için nereye gidebiliriz, Kryon?” Yanıt şuydu, “Daha soğuk olan yerlere gidin”. Burası ekvatorda değil. Şimdi, neden bunu söylediğimizi anlıyor musunuz? Ekvatordan her iki yönde uzaklaşmak sizi daha dengeli olan yerlere götürür .. daha soğuk olan! Bu basit gerçektir.

 

Böylece, bilim adamları bakın diyoruz, çünkü beklemediğiniz bazı eşzamanlılıklar bulacaksınız. Eğer yıldızlara yolculuk yapacaksanız, eğer gezegenlere gidecekseniz, manyetik alanınızı taklit edilmiş bir moda yanınızda götürmeniz iyi olur. Bu, gezegenlere ve yıldızlara gitmeyi planlayanlar tarafından henüz fark ediliyor [NASA]. Bu yaşam bilimi biyologlarına bir davettir. Şu soruyu sorun, “Yaşamı ve dengeyi sürdürmek için İnsan hücresel yapısının Dünyanın manyetik alanına gereksinimi var mı?”. Kutuplardaki geçmiş yıllardaki bilgiyi kullanın ve yörüngede geçirdiğiniz zamanı. Yanıt evet olacaktır.

 

Astroloji

 

Şimdi, astrolojiden bahsedelim. Bunun ezoterik bir konu olduğu görülüyordu, ama öyle değildir. Bilimin tüm niteliklerinden en yanlış anlaşılmış olanlarından biridir… okült olarak sınıflandırıldı. Mikropların gerçek olmadığı kanıtlanmadan önce, ona inananların durumu gibi, hayal edin.. hastalığa neden olan görünmez bir mikrop (okült olmalı, veya dünyayı istila etmek için ET lerin planı!). Aletleriniz ve bilgeliğiniz mikropları anladığı zaman, o bilim oldu ve yaşamları kurtarmaya yardım etti. Şimdi astrolojinin de aynı olduğunu söylüyoruz. Tam şimdi mistisizm olarak düşünülen bilimdir.

 

İnsan varlıkları gezegenin manyetik ızgarası tarafından sürekli olarak etkilenir ve o iletişim ve denge için tasarlanmıştır. Manyetik ızgaraya konulan şeyin bahsettiğimiz iletişimin parçası olabileceğini size ifşa etmek isterim. Bu şekilde aktarılan büyük miktarda bilgi var, ancak size astrolojik olanı vereceğim.

Güneş sisteminizin merkezinde güneşiniz var. Güneşiniz günün her saniyesine yerçekimi ile manyetik olarak modellenir. Yerçekimi ve manyetikleri birbirinden ayıramazsınız, çünkü onlar bilimde aynı niteliğin iki ikizidir, birbirleri ile ilişkilidir. Işık da buna dahildir, çünkü ışık da boyutlararasıdır. Realitenizdeki bir şeyin aynı anda iki yerde olduğu gösterilebildiği zaman, o kuantum olmak zorundadır [boyutlararası nitelikler] ve ışık manyetikler ve yerçekimi ile bu kategoriye girer. Manyetikler, yerçekimi ve ışık realitenizin gizemleridir. Bu üçünden hiçbiri gerçekten anlaşılmış değildir. Bunlar sadece kullanılırlar. Bunların ne yaptığını biliyorsunuz ama ne oldukları hakkında bir fikriniz yok. Zaman bir diğeridir, ama ayrıca zaman ilk üçünün sonucudur.

 

Güneşiniz, gezegenler onun etrafında hareket ederken, gezegenleri iter ve çeker. Çeşitli hizalanmalarda gezegenlerin hepsinin güneş üzerindeki kuvvetli çekişinin gücünü hayal edin. Bir an için, yerçekimini ve yerçekiminin inanılmaz kuvvetlerini güneşin merkezine çekilen gezegenlerin ipleri olarak görebildiğinizi hayal edin. Bu, ipliklerin sürekli değişen modellerini yaratırdı, öyle değil mi? Çünkü her gün, her an modellenir.

 

Bu modelleme güneşin boyutlararası modellenmesidir. Bundan dolayı, gezegenlerin bulundukları yere bağlı olarak güneşin kuantum modelinin her an farklı olduğunu söyleyebilirsiniz. Haklı olurdunuz. Gezegenler bir sırada hizalandığı zaman bu itme ve çekmenin niteliklerinin güneşe yaptıklarını düşünün! Gerileme dediğiniz şey olduğu zaman nelerin gerçekleştiğini düşünün. Güneşte boyutlararası olan, manyetik olan, hatta zamanı etkileyen sürekli değişen bir model var.

 

Işık ve ısı göndermesi gerçeğinin yanında güneş ile ilgili ne biliyorsunuz? Güneş dünyaya her zaman solar rüzgar olarak adlandırılan bir şeyi patlatır. O, yüklü parçacıkların sürekli akışıdır [manyetikler!]. Bu, dünyanın manyetik ızgarasına aktarılan güneşin modellemesinin bilgisidir.  Buna şüphe duyuyorsanız, aurora kuzey rüzgarına bakın. Çünkü bu solar rüzgar gezegenin manyetik ızgarasına çarparken, onun ışık şovuna verilen isimdir, kendi indüktansını yaratır, güneşin modelleme bilgisini size aktarır.

 

Gezegenin ızgarasına eriştiği zaman, doğumda bu modelleme ilave indüktans ile sizin DNA’nıza aktarılır.  Doğumda onu alırsınız, çünkü  o zaman ilk nefesinizi alırsınız, bağımsız bir yaşam olarak çevre ile ilk kez etkileşirsiniz. Kova, Balık, Yengeç – güneşin bir modelini alırsınız. Ve model doğum anınızda gezegenlerin hizalanmasının yansımasıdır. Bu model, dün bahsettiğimiz yaşam – gücü olarak DNA’nızda tutulur. O sizi etkiler ve o andan itibaren güneş sisteminizde hizalanırken o modellerin enerjisinden etkilenirsiniz. Buna astroloji dersiniz. Gezegendeki en eski bilimlerden biridir ve sezgiseldir.

 

“Buna inanmıyorum’ diyenleriniz vardır. Size henüz boyutlararası yörüngesel mekaniklerin modellerinin etkisinde olduğunuz bilgisini verdik ve ‘hala inanmıyorum’ diyenler var. Pekala, size şunu soracağım, dolunay sendromunu nasıl açıklarsınız? Ay dünyanın etrafında dönen en büyük gövdedir ve güneşi modeller, ama yerçekimsel çekişi ile ızgaranızı modellemede büyük etkisi vardır [Yerçekimi manyetikler ile ilişkilidir]. Neden tüm dünyadaki polis kuvvetleri dolunayda ekstra yardım koymaya karar verir? Bazıları “Bu kolay. Dolunayda daha çok aydınlık ve daha fazla suç işleniyor” der. Hayır. Bu, bulutlu dolunay gecelerinde bile gerçekleşir. Hastanelere sorun, çünkü onlar da dahil, dolunay günlerinde bir çok kazalar ve zorluklar olur. Onlar dolunayın zor bir zaman olduğunu bilir. Şimdi, bunu açıklayın… bunu açıklamanın tek yolu astrolojidir. Astroloji İnsanın davranışı üzerinde büyük bir etkidir ve bilimdir ve DNA yı ve insanın düşüncesini içerir. Sonunda kabul edildiğinde, bunun insanlığa nasıl yardımcı olabileceğini hayal edebiliyor musunuz? Gezegenlerin hareketlerinden etkileniyorsunuz. Siz Gaia ile canlısınız. Sistemin bir parçasısınız. Böyle bir şeyi nasıl inkar edersiniz? Bu bilimdir.

 

Şimdi, astrologlar, neden 18 yıl önce haritalarda bir fark olacağını söylediğimizi anlayacaksınız, enerji değişiminde ve manyetik ızgara değişiminde neyin gerçekleştiğini bulmak için bunu düzeltmeniz gerektiğini söylemiştik. Şimdi ve 2012 arasında haritalarınızda üç- derecelik bir etkiden söz ettik. O üç derece tek bir evde gerçekleşmez. O üç derece boyutların yeni konfigürasyonuna açılan ve kapanan ev şekillerinin sonucudur (zirvesidir). İlerleyin, düzeltmeleri yapın ve ne anlam geldiğini görün. Öncesini ve sonrasını karşılaştırın, haritalarını yaptığınız o müşteriler vasıtası ile neyin gerçekleştiğini ve bu değişimlerin nasıl gerçekleştiğini keşfedeceksiniz.

 

Fiziğin Yeni Yasaları

 

Şimdi fizikten söz edeceğiz. Size bir muamma ile ilgili hikaye anlatmama izin verin. Bilimin muamma ile yaptığını anlatayım. Sonra daha önce anlatmadığımız bir şeyi anlatayım.

 

Bu güzel bir yasadır ve onu bilim adamı Newton tasarladı. Güneş sisteminizdeki tüm yörünge mekaniklerinden sorumlu olan yasadır. Onların hepsini açıklar ve Newton’un ikinci yasasıdır. Bir tanımlamadır.  Kuvvet, madde ve hızlanmanın temel formülünde bir tanımlamadır. Ve bu temeller gezegenlerin hareketlerini açıklar- her yerdeki hareketi ve ataleti. O kadar işe yarıyor ki, bu formül uydular ve güneş sisteminize uzay sondaları göndermek için kullandığınız hesaplamalardan sorumludur. Newton’un ikinci yasası etrafında merkezlenen tüm matematik işler.

 

Eğer kendi güneş sisteminiz ve astronomi ile ilgili iseniz, Newton’un gördüğünü görürsünüz – güneşin yerçekimi etkisine daha yakın olan gezegenler, daha uzak olanlardan daha hızlı yolculuk yaparlar. Bu, Newton’un ikinci yasasının formülü oldu ve bugün gerçekliğini devam ettiriyor ve devam ettirdi … son zamanlarda biliminiz bazı meydan okumaları keşfedene dek.

 

İlk ilgi çeken şey, parçacıklar çok küçük olduğu zaman idi, ve o zaman yasa işlemedi. Artık kuralları izlemedi. Atomik yapıya indiğinizde, formül farklı idi. Bu, kuantum fiziğinin doğuşunun nedenidir – küçük ve çok küçük olanın ve onlarla uyuşan teorilerin açıklanması, boyutlararası olan dahil. Yeni teoriler, madde süper – küçük olduğunda, kütlesel nesneler arasındaki etkileşimde bir fark olması gerektiğini söyledi. Bazıları bunun nedeninin daha küçük parçacıkların, gezegenler ay gibi sürekli bir kütlesi olmadığını söylüyor .. Ayrıca, İnsan Varlıklar atomik hızlandırıcılar ile süper – küçükler ile deneyler yapabiliyor – nelerin olduğunu görmek için hemen hemen ışık hızında protonların ve anti – protonların çarpıştırılması. Böylece İnsanlar süper – küçük dünya içindeki yeni yasaları doğrulayabilirlerdi. Sonra bir şeyler oldu.

 

Teleskopik sıralanışlardaki bilgisayar – kontrollü aynalar vasıtası ile dünyanın yeni “gözleri”nin gelişi ile, uzak galaksileri incelemeye ve onları açık bir şekilde görmeye başladınız. Astronomlar aynen güneşin etrafında dönen güneş sisteminiz gibi galaksinin etrafında dönen yıldızları görebildiler, ama büyük bir farkla. O Newton’un yasalarını izlemiyordu!

 

Galaksinin merkezinin etrafında dönen yıldızların “düz (yassı) dönüş modu” olarak adlandırılan şekilde olduklarını keşfettiler. Bunu size açıklayayım. Eğer eğer bir disk alıp diskin üzerine çakıl taşlarını merkezin yakınına ve uzağına koyarsanız ve diski nazikçe döndürürseniz, diskin üzerine koyduğunuz tüm parçacıkların birlikte bitişik olarak döndüğünü fark edersiniz, birbirlerine olan etkilerini aynı perspektife tutarlar. Başka bir deyişle, merkezden uzaklık nedeniyle biri diğerlerinden daha hızlı veya daha yavaş hareket etmez. Buna düz (yassı) dönüş denir ve galaksilerin yaptığı budur.

 

Ancak, aniden, Newton’un ikinci yasası işlemiyor! Yıldızlar büyük sürekli kütleye sahipler, yine de yörünge mekaniklerini izlemiyorlar. Newton’un yasasının güneş sistemleri için çalıştığı, galaksiler için işlemediği görüldü.

 

Evrenin enerji ölçümünün matematiklerinde, bilim bir şeyin göremediğiniz bir enerji yarattığını söylüyor, bu enerji maddeyi Newton’un yasasını etkileyen bir şekilde itiyor. Onun ne olduğunu bilmediklerini ve onu göremediklerini söylüyorlar. O, yeni bir tür yörünge sistemi yaratan görünmeyen enerjidir, şimdi onun tüm galaksilerde olduğunu kavrıyorlar. Ona karanlık madde, gizemli madde diyorlar.

 

Karanlık madde aslında karanlık değil. Sadece kayıp enerji için bilimsel bir ifadedir. Hepsi bu. Klasik Newton yasalarının yörünge mekaniklerini takip etmeyen bir şekilde bir şeyler itiyor ve çekiyor. Bu nasıl olabilir? Şimdi muamma burada. Çok küçük olan iyi işlemiyor. Çok büyük olan iyi işlemiyor. Güneş sisteminizin yasalara uyduğu görülüyor. Tam şimdi birisi bu konu üzerinde çalışıyor ve ondan bahsedeceğim. Bir an için ezoterik şapkanızı takın. Newton’un onun çalışması ile çok ilgilenen bir yardımcısı vardı. Bu yardımcı bugün yaşıyor ve şüphesiz bir astronom. Çalışmasına devam etmek için kendi hücresel yapısındaki tutku ile reenkarne oldu! Ve o bunu çözmeye çok yakın.

 

Bu muammanın neden var olduğunu size anlatacağım. Bu asla bu tarzda ifşa edilmedi. Keşfetmeye yakınsınız ve o eterlerdedir. Size İnsan özgür seçiminin kendi kendine keşfetmeyeceği herhangi bir şey vermiyorum. Çözüm sistemin içinde, bulunmaya hazır yüzüyor.

 

Evrendeki Bilinen Kuvvetlere İlaveler

 

Yeni teori, görüldüğü zaman, birçok direnç ile karşılaşacak, size nedenini söyleyeceğim – çünkü Evren’in dört kuvvetini yeniden yazmak ve ilave yapmak zorunda kalacaksınız. Fizik tarafından bilindiği gibi, size Evrenin dört kuvvetinin isimlerini vereceğim. Onları açıklamayacağım, çünkü şimdi bunun yeri değil. Bilim adamları her şeyi kontrol eden sadece dört kuvvet olduğunu söylediler. Birincisi yerçekimi ve zayıf kuvvet olarak biliniyor. İkincisi elektromanyetikler ve güçlü kuvvet olarak biliniyor. Bunlar bir çifttir. Ve sonraki ikisi de bir diğer çift; üç numara zayıf nükleer kuvvet olarak bilinir, dördüncüsü güçlü nükleer kuvvet olarak bilinir. Bu dördünün gerçekleşen her şeyden sorumlu olduğu farzediliyor, ama şimdi aniden bir muamma var. Kayıp enerji! Bu, belki de o dört kuvvetin altı olabileceğini söylemiyor mu? Ve aşağıdaki gibi.

 

Doğaya bakmanızı istiyorum. Gezegeninizde, doğaya bir bakın. Hemen hemen her şey 12 nin tamböleni olarak ortaya çıkar. Matematikçiler, 12 nin tambölenlerinin neler olduğunu biliyorsunuz [altı adet vardır]. Doğada gördüğünüz 12 nin en genel tam bölenleri üç, dört ve altıdır. Suyu kristallendirdiğiniz zaman, altı – kollu bir model ortaya çıkar [kar tanesi gibi]. Kristallenme oluşumları 12 nin görünen tambölenleri ile temel – 12 dir, çoğunlukla altı ile. Zarif fizik biliminin temel – 12 olması gerektiğini yıllardır söyledik. O, hiçbir şey veya sonsuzluk anlamına gelmeyen sıfırı kapsayan boyutlararası matematiktir. Evrensel temel – 12 matematiğinde sıfır tüm olası yanıtların potansiyelleri anlamına gelir. 3B de olduğu gibi deneysel matematik değildir, onu kullanmaya başladığınızda bu matematik size bazı kavrayışlar getirir. Örneğin, sahip olduğunuz en mükemmel denklemlerden biri – pi [π] irrasyonel bir rakamdır [matematikte irrasyonel rakam ondalık olarak ifade edildiğinde sonsuz ve tekrarlanmayan büyümeye sahip olan rakamdır]. Ebediyen devam eder! Evrendeki en mükemmel formüllerden biri için bir anlam ifade ediyor mu?  Diyelim ki, herhangi birileri ile iletişim kurmak için uzay gemilerinizden birinin üzerine pi rakamını koydunuz. Bu matematikte bir iletişim gibidir, herhangi bir zeki yaşam – gücü onu bulduğunda, o zaman “Oh, İnsanlar pi’ye sahip. Bu nedenle, zeki olmalılar” diyecekler diye düşünebilirsiniz. Onu gördüğü zaman zeki bir toplumun ne bileceğini size söyleyeyim. Ona bakacaklar ve “Bu yaratıklar uzayda uçuyorlar ve temel – 12 matematiğe bile sahip değiller! Bakın pi’nin ne olduğunu düşünüyorlar! Hala temel – 10’da olmalılar” diyecekler. Bu, siyah beyaz TV leri olan ileri bir toplum bulmaya benzer. Temel – 12 de ifade edilen π irrasyonel bir rakam değildir.

 

Doğada altı kuvvet vardır. Dört, 12 nin tamböleni olmasına rağmen, altı ve 12 en çok görünendir. DNA’nızın kimyasına bakın ve kimyada 12 nin tambölenlerini görün.O her yerdedir. Diğer iki kuvvetin ne olduğunu size söylemeden önce, onları isimlendirmek hakkında konuşayım. Onların niteliklerini vereceğim, isimlerini değil, çünkü daha sonra bilim onlara ne isim vermek isterse o ismi alacaklar ve o zaman bu kuvvetler karanlık maddeyi açıklayacaklar.

 

Galaksi ve güneş sistemi arasında bir fark vardır – büyük bir fark. Newton, dinle. Güneş sisteminin ortası olağan kütledir. Herhangi bir güneş sistemindeki güneş ne kadar büyük veya küçük olursa olsun, olağan, kalıcı kütleyi temsil eder. Galaksiler gibi dev sistemlere gittiğinizde, burası sihrin olduğu yer, ve keşiflerin yapıldığı yer. Yıllar önce, bilimde kaydedilmeden önce bile, her galaksinin ortasında dönüşe neden olan şeyi size anlattık. Ortasında boyutlararası olan bir şeyin olduğu söyledik – kara delik. Birkaç yıl önce, size hikayenin kalanını verdik; her bir galaksinin ortasında ikizlerin olduğunu söyledik. İki kuantum nitelik vardır.  Birine kara delik diyorsunuz, göremediğiniz onun ikizidir. Bunlar boyutlararası enerjinin itme/çekme sistemidir. Evrenin ve ileri geri yayılan enerjinin isimlendirilmiş kuvvetlerinin kayıp parçalarıdır.

 

Bunun için bazı resimler vereceğim. Herhangi bir şeyin merkezinde bu tür boyutlararası enerjiye sahip olduğunuzda nelerin olduğunu anlatayım. Newton’un yasası artık uygulanmaz, çünkü merkez olağan kütle değildir. Bu boyutlararası enerjinin bir kohezyonu (yapışma) var. Bu kohezyon nedeniyle düz (yassı) dönen bir galaksi yaratır.  Güçlü ve zayıf boyutlararası kuvvet için tam bir yasa seti geliştirilmelidir. Bunlar son iki kuvvettir ve şimdi altı kuvvete sahipsiniz. Yerçekimi, elektromanyetikler, güçlü ve zayıf nükleer ve şimdi beş numaraya ve altı numaraya sahipsiniz, güçlü ve zayıf boyutlararası kuvvet.

 

Galaksilerin Merkezi İle İlgili Yeni Bilgi

 

Her galaksinin merkezinde bir itme/çekme sistemi vardır. Bu ikiz enerji sistemidir, ama siz sadece birinin farkındasınız. Onun görünmez olduğuna ikna oldunuz ve o bir kara delik. Işık kaçamaz, ama onun tekil olduğunu – tek bir şey – düşünüyorsunuz. O tek bir şey değildir, bunun yerine bir iğnenin güzel, çifte gözüdür. Şimdi dinleyin. Evreni haritalamaya başladığınız ve galaksilerin nasıl yerleştiğini gördüğünüz zaman, onların gelişigüzel olmadıklarını zaten biliyorsunuz. Bu ilginç değil mi? Big Bang’in hemen hemen hiçbir şeyden her şeyi gelişigüzel dağıttığını farzettiniz? O zaman neden bir model var? Bu güzel tarafı, sevgili İnsan Varlığı. Big Bang boyutlararası olayının görünen kaosunda bir model vardır. Size daha önce söylediğimiz gibi, Big Bang’iniz gerçekte bir başka boyutlararası kuvvet ile  büyük, boyutlararası bir çarpışma idi. Boyutlararasılığın gizli bir modeli olan kaos olduğu görülüyor.

 

Bir an benimle birlikte dev bir iğne ve iki iplik düşünün. Biri kara deliğe giriyor ve biri kara delikten çıkıyor. Bu iplikler kendilerini diğer galaksilere bağlayan boyutlararası kuvvet iplikleridir, merkezlerinin içine ve dışına örülürler, hepsi çifte – gözlü kara delikler. Bir itme ve çekme – henüz farkında olmadığınız boyutlararası kuvvet – bir diğerine ve bir diğerine iplikle bağlıyor (galaksileri ipliğe diziyor). Şimdi zihninizde yorgan işinin bir simetriye ve bir amaca sahip olduğunu resmedin. Eğer onun ortasına aşağıya doğru bakabilseydiniz, belli bir açıdan Evrenin ortasına, bir mandalanın simetrisine sahip olurdunuz. Galaksiler zarif bir dansta birlikte şekillenirler. Simetri bir anlam ifade eder, o temel – 12 dir. Bunu bulmanızı istiyoruz. Ve bu yeni kuvvet ile o galaksilerin merkezlerinin içine ve dışına giren iplikler bir kafestir (örgü). Simetrisi ve amacı olan bir kafes … kozmik kafes [yıllar önce Kryon’un tanımladığı kafes]. Onun güzelliği vardır. Ve onu arayanlar tarafından görünen şekliyle, Evrenin kayıp enerjisidir. Herkesin aradığı karanlık madde nesneler arasındaki boş uzay değildir. O, galaksiler arasındaki boyutlararası kuvvetin iplikleridir, kasten oraya konmuştur. O olağanüstü bir sistemdir. Karanlık maddeyi 3B anlamında istiyorsunuz, ama olamaz. Kuantum olan Evrenin iki boyutlararası kuvveti ile ilgilidir ve bundan dolayı zaman dışıdır.

 

Sonraki büyük keşif…  kuantum  görüş

 

OK, daha fazlası var. Bu ipucunu vermek istiyorum. Yine, bu bilgi eterlerdedir. Yani keşif için mevcuttur ve yakında keşfedilecektir. İnsanlar bunları kendileri keşfetmelidir, ama ipuçları veriyoruz.  Keşifler gerçekleştiği zaman, onu ilk kez burada işittiğinizi bileceksiniz.

 

Bu tekniktir. Yıllardır, astronomlar normal ışığın ötesinde Evrenin farklı türde görünümlerini vermesi için teleskoplara özel mercekler koymaktalar. Olağan ışığın toplanması gerçek astronomi için demodedir. Onlar şimdi radyasyonu toplamayı istiyor. Neden yapıldıklarını analiz edebilmek için spektrometriye sahip olmayı diliyorlar. Nesnelerin geliş ve gidiş hızlarını ölçmeyi seviyorlar, böylece nesnelerin gözlemleyiciden uzaklaştığını veya ona yakınlaştığını bilmek için kırmızı değişim veya mavi değişime sahip oluyorlar. Yıllardır, olağan ışığın onlara gösteremediği şeyleri analiz edebilmeleri için teleskoplarına özel mercekler koyuyorlar. Çoğunuz, gezegendeki teleskoplardan çoğunun onlardan artık bakmanıza izin vermediğinin farkında bile değilsiniz! Bu, ışıkta saklı olan şeyin bilgisayar – kontrollü kolleksiyonu ile ilgilidir. Onlar nesnelerin ne kadar sıcak olduğunu, neden yapıldıklarını, nereye gittiklerini ve yörünge anormalliklerini biliyorlar.

 

Dünyadaki birinin boyutlararası astronomik bir mercek ile çıkıp gelmesi harika olmaz mıydı? Ve eğer buna sahip olsalardı, ne görürlerdi? Tam olarak tanımladığım şeyi görürlerdi. Önce, ikiz kara deliklerin tek olarak göründüklerini görebilirlerdi. Boyutlararası bir mercek yerçekimi ve zaman bakar  ve onları modellere çarpıtır.

 

Eğer Evren’e bu mercekler ile baksaydınız, ikizlerin birbirleri ile nasıl ilgili olduğunu görürdünüz, onların nabız atışını görürdünüz ve galaksileri birleştiren iplikleri çok açık görürdünüz. Bu olağanüstü olmaz mıydı? Kayıp enerjiyi açıklardı, öyle değil mi? bilim adamlarına, dört kuvveti altıya çıkarmaları için bir neden verirdi. Ve … bu mümkündür.

 

Şimdi size bunun neye benzediğini söyleyeceğim … Birinci ipucu: Bunu merceğin üzerine koyamazsınız. Alıcı cihaza mümkün olduğu kadar yakın olmalıdır. Optik teleskop durumunda, bu aynadır. Dijital teleskop durumunda, bu onun dijital göz küresidir. Yani, bu mercek odaksal plandan başka bir yere gidemez. Bu, teleskop yapanlara için anlamlı olacaktır. Odağın toplandığı yere gitmelidir. İkinci ipucu: Bu mercek fiziksel değildir. Bu mercek plazmadır. Plazma inanılmaz kuvvetli manyetikler ile bir arada tutulur. Oh, çok soğuktur. Ve bunlar ipuçlarıdır.

 

Ve bunu geliştirdiğiniz zaman ve çalıştırdığınız zaman, astronomide sonraki adımı atacaksınız – devrim ve açığa vurma. Fizik değişecek; realiteniz değişecek, ve neden olduğunu söyleyeceğim. Bitirmeden önce bu bilimde işaret ettiğim son nokta. Neden olduğunu söyleyeceğim. Boyutlararası şeylere baktığınızda, göreceğiniz beklenmedik şeylerden biri yaşamdır! Yaşam – gücü nedeniyle, yaşam görünecek. Etraflarında yaşam olan parıldayan galaksiye ve yıldızlara [filtre kullanarak] bakabilirsiniz! Buna ne dersiniz? Bu kaçınılmaz, biliyor musunuz? 

 

Ayrılış …

 

Birazdan buradan ayrılacaksınız. Ve bazılarınız üzülecek. “Bu gerçekten harika idi. Bitmesi çok kötü” diyenler olacak. Bitmedi! Bitmedi.

 

Kendinizi onurlandırın. Yavaşlayın. Yaşamınızın bir amacı var ve bırakın kozmik zeka sizden aksın. Huzurlu olun. Üzülmeyi bırakın. Yaşam – gücünüzü artırın ve sağlığınızı geliştirin. Bu odadaki her İnsan Varlığı, hatta bu mesajı okuyanlar arasında, Evrenin galaksilerinde olduğu gibi bağlantı sistemi vardır. Ve bırakın o sizin için çalışsın, sevgili Işıkişçisi. Yalnız değilsin.  

 

Büyük sevinç ve keşif zamanıdır, bunu sizinle paylaşmamıza izin veriyorsunuz. Bu varlık insanlığı seviyor. Kardeşlerim, hangi formda olursa olsun tekrar görüşünceye kadar, Lemuryalılar oynasın. Bırakın şarkılarını söylesinler. Bunlar beklediğiniz zamanlar, bırakın bu Işıkişçileri sizin burada olduğunuzu bilsinler.

 

Ve öyledir.

 

Kryon

 

(Çeviri: Saffet Güler)