Related discussions

spiritual Discussion started by spiritual 14 years ago

(John Armitage, Hari Das Melchizedek tarafından alınmıştır, 26 Nisan, 1996)

Ben Kuthumi’yim. Namaste, kardeşlerim. Bu kanal vasıtası ile çok sık konuşmuyorum, ancak bu kutlamaya dahil olan bir çok Üstat vardır ve bir çokları da gelmeyi bekliyor, sadece bu kanal ile değil, bu kutlamaya dahil olan diğerleri ile de. Ancak Dünya Öğretmeni olarak pozisyonumdan dolayı önce merkez sahneyi almama izin verildiğini söyleyebilirim. Sizinle değerlilik konusunda konuşmaya geldim. “O bana mı konuşuyor” diye düşünenleri görüyorum. Evet, hepinize konuşuyorum.

Bu değerlilik konusu bir çok insan için bir çok anlama geliyor. Bazıları şöyle düşünüyor, “Yükselmiş Üstatlar ile çalışmak için nitelikli değilim. Yükselmiş Üstatların enerjilerine kanal olmak için nitelikli değilim. Işık olmak için ve yükselmek için nitelikli değilim”. Nitelikli olmadığınız fikrini, eğer zihinlerinizde tutuyorsanız, bu değersizlik hislerinden ortaya çıkar. Hepinizin değerli olduğunuzu size bildirmek istiyorum. Herkes değerlidir. Bu sözcükleri düşünmenizi istiyorum, sadece düşünmeyin, bilinçliliğinize ve bilinçaltınıza derin şekilde gömülmesine izin verin. Ayrıca bir çok kişinin neden değersiz hissettiğine bakacağız.

Bir çok insan geçmişleri nedeni ile değersiz hissediyor, ama geçmiş geçmiştir ve geçmiş size şimdiyi getirdi. Anne/Baba Tanrı için veya Shamballa’nın Lordları ve Leydileri, Yükselmiş Üstatlar için geçmişinizin ne olduğu önemli değildir. Bu yaşamdaki geçmişiniz ve önceki geçmişleriniz. Önceki dediğimde, geçmiş yaşamlarınızı kastediyorum. Geçmiş gitti, o ortadan kayboldu. Ayrıca size bir çok şekillerde gelecek olmadığını söylemek istiyorum. Sadece ŞİMDİ vardır, sözcüklerimin ilk parçalarını işittiğiniz şu an. Yaşamaya değer yer sadece şu andır, çünkü eğer geçmişte yaşarsanız, geçmişin enerjileri şimdiye getirilir. Geçmişin enerjileri enerji alanlarınızı etkiler, çakralarınızı etkiler, ayrıca duygusal bedenlerinizi etkiler.

Burada anlatılan şeyi anlıyor musunuz ? Germain’in gümüş mor alevin yararlı olmasının nedeni budur, çünkü geçmiş koşullandırmalardan gelen bu duygu hislerini deneyimlemeye başladığınız her zaman - bu duygu hisleri korkudan kaynaklanır – onları Sevgiye dönüşmeleri için Gümüş/Mor Aleve atın. Gümüş/Mor Alev kozmik çöplük imha sistemidir ve üçüncü boyuttaki çöplük imha sistemlerine benzemez. O, aşırı yüklenemez. Gümüş/Mor Alevin kocaman bir iştahı vardır ve kendilerini Kaynaktan ayıran enerjilerle beslenmek ister.

Değersizliğe geri dönersek, bu gruptaki kaç kişi, yaratılmış oldukları zamandan beri, monadları Kaynaktan ilk döküldüğünde yaratıldığından beri her bir yaşamda, sürekli Işık içinde yaşadıklarını söyleyebilir ? Hepiniz ve Yükselmiş Üstatlar, Shamballa’nın Lordları ve Leydileri olarak bizler de, Işık ile çalışmadığımız kaç yaşama sahip olduk ? Bu kanalın bunu size bir çok kez söylediğini işittiniz, ama tekrar, ben Kuthumi, bilinçliliğinizde pekişmesi için size söylüyorum : Tanrı’nın planında oynayan sadece iki ekip vardır. Biri beyaz Tişörtler giyer, biri siyah Tişörtler giyer. Başka bir şey yoktur. Korkacak hiç bir şey yoktur. Bir futbol maçına gittiğiniz zaman, desteklediğiniz takımın formasına benzemeyen başka formalar giyen takımdan korkar mısınız ? Şüphesiz korkmazsınız. Burada gezegeninizde gerçekleşmekte olan şeye bir futbol maçı olarak bakmanızı istiyorum. Bunun bazı düğmelere bastığını görebiliyorum.

Sizi özgürlüğe ve yükselişinize götürecek spiritüel süreçte kutsal olmanız, ciddi olmanız, neşeli olmamanız ve eğlenmemeniz gerektiğini mi düşünüyorsunuz ? Size buna bir futbol maçı gibi bakmanızı söylüyorum ve Işığı Topraklama yetenekleriniz ve Yükselmiş Üstatların enerjileri ile çalışma yetenekleriniz vasıtası ile oyun kazanılacak. Ve oyun kazanıldığında, diğer takım yenilmeyecek/bozguna uğramayacak. Onlar formalarını, tişörtlerini değiştirecek. Onlar bu eğlence, sevgi, özgürlük ve kahkaha yolculuğunda bize katılacaklar. Bir kez daha değersizliği unutmanızı söylüyorum. O geçmişte kaldı. Hepinizin benden sonra kollektif olarak şimdi şunları söylemenizi istiyorum, “Değerli olduğumu onaylıyorum. BEN BEN’İM.” Şimdi bedenlerinize akan hafifliği hissediyor musunuz ? Bu onaylamayı unutmayın. Bu değerlilik onaylamasını sürekli yapın. Değersiz olduğunuzu hissettiğiniz her seferinde, sadece değerli olduğunuzu onaylayın ve her şey 360 derece döner.

Yaşamınızda kendilerini Kaynaktan ayırmış olan enerjiler her zaman işbaşındadır, bu enerjiler sizi karışıklığa ve korkuya itmek ister, Işık ve Sevgi olduğunuzu onaylayın. “BEN BEN’İM” onaylamasını kullanın. Bazıları “Ben Ben’im” sözcüklerinin ne anlama geldiğini anlamıyor. Bu onaylamayı yaptığınız zaman, sizinle Monadınız, Yüksek Benliğiniz veya BEN’İM Varlığınız arasında iki yollu bir akış kurar. İnsanların bu sözcükleri kullanma şekillerinde bazı karışıklıklar vardır. Bazı insanlar Yüksek Benliklerinin kendi Ruhları olduğunu düşünür. Sizin Yüksek Benliğiniz sizin Monadınızdır, kıvılcımınızdır, Yaratıcının özünün bireysel kıvılcımı. Kendisini genişletme ve ruhlar yaratma yeteneğine sahip olan enerji kıvılcımı. Burada kullanılan çoğul sözcüğe dikkat edin – ruhlar. Her bir Monad on iki ruh yaratma yeteneğine sahiptir ve bu on iki ruhtan her biri başka on iki ruh genişlemesi (uzantısı) yaratma yeteneğine sahiptir. Bunun 144 yaptığını hesaplamak için hesap makinesine ihtiyacım yok. Yine aynı sihirli rakam, 144 ; 144 bin. Felsefede ve yükseliş biliminde bu 144,000 den kaç kez bahsedildi ? Böylece, bu sözcükler, bu onaylama, “BEN BEN’İM” sizi Monadınıza, BEN’İM Varlığınıza bağlar. Monadınız kişisel mavikopyanızın muhafızı veya taşıyıcısıdır. BU, Yaratıcının zihninde tutulan Yaradılış için tohum mavikopyadan farklıdır. Sizin kişisel mavikopyanız bu yaşamdaki spiritüel yükselişiniz için, spiritüel çalışmanız vs için Monadınızın planıdır veya monadik planınızdır.

Şu andaki zamanda, hepinizin yaşamakta olduğu bu güzel tanrıça üzerinde, Tanrıça Gaia, Dünya Ana üzerinde, yaradılışın bu veçhesinde diğer gezegenlerden daha güzel olan bu gezegen, içinde deneyimler yaşadığınız, bu Tanrıça Gaia, bu canlı varlık, o tam şimdi bir çok insan varlığından daha canlıdır. O yaşıyor, nefes alıyor ve büyüyor. O Sevginin enerjilerine kanal oluyor. Siz onun üzerinde yaşıyorsunuz, derinizin üzerinde ve bedeninizde bir çok varlığın yaşaması gibi. Bedeninizde ya da bedeninizin içinde yaşayan varlıkları göremeyebilirsiniz, ama onlardan milyarcası vardır. Eğer siz dengeli iseniz ve hastalıktan özgür iseniz, beşinci boyut içinde “iyi” olarak adlandırılırsınız. Sizin üzerinizde yaşayan tüm varlıklar ve sizin içinizde yaşayan tüm varlıklar hepsi bir uyum halinde yaşar. Şimdi Tanrıça Gaia’nın, Dünya Ana’nın onun üzerinde yaşayan varlıklardan onunla uyum içinde yaşamalarını istemesinin zamanıdır. Onunla uyum içinde bu yaşamak çok – fasetlidir ve çok – seviyelidir. Ölçeğin bir ucunda çok basittir, o sizden onun üzerinde nazikçe yürümenizi istiyor. Günlük yaşamlarınızı yaşarken ayaklarınızı yere vurmamanızı, ama yaşayan bir varlığın üzerine bastığınızı anlamanızı ve sevgi ile ve dikkatle basmanızı istiyor. Ve ölçeğin diğer ucunda Dünya Ana karışmış duygusal enerjilerinizi ona boşaltmamanızı istiyor. Onun bedenine ve bedeninin içine kimyasalları boşaltmamanızı, radyoaktif atıkları boşaltmamanızı, kirletici maddeleri boşaltmamanızı istiyor. Onun üzerinde nazikçe yürürseniz ve sevginiz ve ışığınız ile onun kirletilmesine son verirseniz, yaşayan bir varlık olarak onun seçmiş olduğu Işığa bu dönüşümün daha nazik bir şekilde gerçekleşeceğini bilmenizi istiyor.

Görüyorsunuz, siz hepiniz birlikte – yaratıcılarsınız. Bunu düşünün – siz birlikte – yaratıcılarsınız, bu gezegende Cenneti yaratabilirsiniz. Ve sadece birlikte – yaratıcılar değilsiniz, aynı zamanda yaratıcı tanrılarsınız, çünkü kendi realitenizi yaratabilirsiniz. Kendi realitenizi yaratmak bir sorudur. Barışın realitesi, Sevginin realitesi, Şefkatin realitesi ve Işığın realitesi, kendi kalplerinizde ve kendi zihinlerinizde ve Dünya Ana içinde yaşayan tüm diğerleri için aynı realiteyi başkaları ile birlikte – yaratma ile. Siz hepiniz değerlisiniz.

Hepinizden şimdi hepinizin değerli olduğunu kavramanızı istiyorum ve Sevgide yürümek için, Işıkta yürümek için, kalplerinizi açmanıza ve kalplerinize dolması için Sevginin enerjisine, Meryem’in enerjisine, İsis’in enerjisine, Shakti’nin enerjisine, Lakshmi’nin enerjisine, Radharani’nin enerjisine, Sananda’nın enerjisine, Krishna’nın enerjisine, Shiva’nın enerjisine akmaları ve sizi Işığa ve Sevgiye dönüştürmelerine izin vermenizi istiyorum.

Sizin için kısa bir ders. Şimdi ayrılıyorum. BEN Kuthumi’yim. Sizden sevgimle ayrılıyorum, Işığımla ayrılıyorum ve bir çok parlayan varlığın arasında olmanın büyük onur olduğunu size söylüyorum. Size söyleyeceğim son şey : Sevgiyi Düşünün ve Sevgi OLUN. Namaste.