Otistikler Hasta mi yoksa Boyutlarin paralel olduguna...

begumgokce Discussion started by begumgokce 14 years ago

İnsanlarin beyinlerini sag ve sol loblara ayiran beyin büyük birleşiği- (Corpus Callosum) bulunmaktadir. Otistiklerde ise beyinlerini ayiran bu yapi bulunmadigindan farklı paralel evrenleri ve ruhsal varliklari algilayabilmektedirler. Insanlar ile ayni boyuttan olan Yunus ve Balinalarda da beyinleri tamdir. Eski caglarda Otistiklerin Saman olmak icin dogal yetenekli olduklarina inanilmaktaydi. Bizler Altin Cag arifesinde dunya boyutu Mantik ile Suur-Idrak bilinc uclusunu dengelemeye calisirken onlar boyle cabaya gereksinmezler. Dunya boyutunda gelisim surecinde kuvvetli sahsi egolu insanlarin negatif enerjilerini algiladiklarindan dislandiklarini duyumsamaktadirlar ve farkli boyutta yasamayi surdurmektedirler.Turkiyede aileler genellikle utanc duyumsadigindan cocuklarini saklamaktadirlar.
Yagmur Adam filminde Dustin Hoffman ilk defa Otizm konusuna toplumun dikkatini cekmistir.
Teksasta bir Anne Baba konusamayan otistik oglu icin Mogolistanda Saman ayinlerine goturdugu cocugun iyilesme oykusunu anlattigi siteyi okumanizi oneriyorum. 
http://women.timesonline.co.uk/tol/life_and_style/women/families/article2393112.ece
 İngilterede 540.000 Otistik sayida insan bulundugu yazilidir. Sirf  Amerika’da son 2 yil icinde 13.9 milyar dolar federal butceden kaynak Otizm arastirmalari icin ayrilmistir. Universiteler arastirmalar yurutmektedir. Medya meseleyi gundemde tutuyor. Otistikler icin terapi olarak Homeopati  ve yas grubuna bagli gelisim surecinde ise uygun Diyetler
www.recoveredfromautism.com http://recoveredfromautism.blogspot.com  internet adreslerinde ayrintili anlatiliyor.