spiritual Discussion started by spiritual 14 years ago

zenginliği yaratmak
içimizdeki güç, en muhteşem hayallerimizi ve en büyük zenginlikleri bize sunmaya hazırdır. asıl sorun,onu almak için açık olmamamızdır.bir şey istediğimizde, yüksek gücümüz "bunu düşüneceğim" demez.hemen cevap verir ve istediğimiz şeyi bize gönderir ama almaya hazır olmamız gerekir. değilsek, karşılanmamış istekler deposuna geri döner.

konferanslarıma gelen bir çok kişi, kollarını göğüslerine kavuşturarak oturuyor. "birşeyi nasıl içeri alacaklar ki?" diye düşünüyorum.evrenin fark edip karşılık verebilmesi için, kollarımızı iki yana açmak son derece etkili bir sembolik harekettir.bir çokları için bu çok korkutucu bir harekettir. bir çokları için bu korkutucudur; çünkü kendilerini açarlarsa,korkunç şeyleri de alabileceklerini düşünürler ve muhtemelende alırlar, çünkü içlerindeki her neyse,kendilerine sadece sorun ve belayı çektiklerine inanır.
zenginlik terimini kullandığımızda,çoğu insanın aklına hemen para geliyor.ama bolluk ve zenginlik baslıkları altında gelen daha bir çok kavram var; zaman,sevgi,başarı,rahatlık,güzellik,bilgi,ilişki, sağlık ve elbette ki yine para gibi.

istediğiniz şeyleri yapmak için yeterince zamanınız olmadığını hissederek sürekli acele ediyorsanız, zaman sıkıntısı yaşarsınız.Başarıya ulaşamayacağınızı hissediyorsanız,o zaman asla ulaşamazsınız.hayatın bir yük ve zorluk olduğunu düşünüyorsanız, daima kendinizi rahatsız ve huzursuz hissedersiniz.eğer çok fazla şey bilmediğinize ve işleri yoluna koyamayacak kadar aptal olduğunuza inanıyorsanız, asla evrenin bilgeliğiyle bağlantı kuramazsınız.eğer sevgi eksikliği hissediyorsanız ve ilişkileriniz zayıfsa, hayatınıza yeterince sevgi çekemezsiniz.

peki ya güzellik? her tarafımızda güzellik var.gezegeni saran güzelliği deneyimliyor musunuz, yoksa her şeyi çirkin,berbat ve kirli mi görüyorsunuz? sağlığınız nasıl? sürekli hasta mısınız? kolayca soğuk alıyor musunuz? sık sık başınız ağrıyor ve bir yerleriniz sızlıyor mu? son olarak para. bir çoğunuz bana hayatlarınızda asla yeterince para olmadığını söylüyorsunuz. neye sahip olmak için kendinize izin veriyorsunuz? ya da belki sabit bir geliriniz olduğunu düşünüyorsunuz?bunu kim belirledi?

yukarıdakilerden hiçbirinin almakla bir ilgisi yoktur. insanlar daima şöyle düşünüyor:"ah, şunu istiyorum, bunu istiyorum." ama bolluk ve zenginlik,kendinize kabul etme izni vermenizle ilgili bir şeydir.istediğiniz şeyi almadığınızda, bir seviyede kendinize kabul etme izni vermiyorsunuz demektir.hayata karşı cimri olursak, hayatta bize karşı cimri olur.hayattan çalarsak, hayatta bizden çalar.

alıntı

Replies
derya88
derya88 hayatı ve kendimi oldugu gibi seviyorum kabul ediyorum...hayatında tüm güzelliklerini seçiyorum 14 years ago
loader
loader
Attachment
morgelincik
morgelincik Çok güzel....
teşekkürler.
14 years ago
loader
loader
Attachment